Kenet - Pon 02 Sty, 2012 Bawiłem się nowym RAZR'em - tylko Motorola kurfa!bizon - Pon 02 Sty, 2012 moto suxx, a to quietly by htc to wszedzie tylko nie przy starcie M - Wto 03 Sty, 2012 Badi lipa... teraz bedziesz sie zastanawial kiedy zrobi sie to jeszcze razBad-i - Wto 03 Sty, 2012
Michał napisał/a:
Cytat:
Aha zayebiste jest jeszcze to ze na aplikacje wydalem jakie 50 euro a w tej chwili ich nie mam. I yebie mnie fakt ze na Apple Store za nic nie placi sie dwa razy - bo sam fakt sciagania tego samego przez dwa dni nawet za free jakos mi sie nie usmiecha.
byku, cos mi tutaj smierdzi. Jak pamiętasz aplikacje które miałeś to ściągniesz je w pare minut. A jak juz naprawde tak duzo zajmują, to podłącz sie pod jakieś wifi ( młody ma wifi w domu ? ) i tak zassaj, bedzie szybciej
Byku a myslales ze ja przez 3G ściągalem? Wystarczy jeden album U2 i masz 2 godziny z głowy przez wifi.Bad-i - Wto 03 Sty, 2012
M napisał/a:
Badi lipa... teraz bedziesz sie zastanawial kiedy zrobi sie to jeszcze raz
Na szczęście widać jak się zawiesza, tak czy siak zobaczymy co dzisiaj powiedzaKuner - Wto 03 Sty, 2012
Cytat:
Uzasadnij bo bez tego twoja wypowiedz jest wypchana trocinami
Chociażby prędkość działania, czy łatwość obsługi. W momencie kiedy przegadujesz pół dnia przez telefon bo nim min. pracujesz jest to bardzo istotną cechą. Samsung - bateria u mnie 6h. Nokia do 24 nawet. Obsługa maili tak samo łątwa zarówno w jednym jak i w drugim fonie, ilosć bajerów taka sama, więc po co na siłe mordować się jakimś tam samsungiem GeKo - Wto 03 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Bawiłem się nowym RAZR'em - tylko Motorola kurfa!
Teraz weź idź do sklepu i poproś ładnie o Razora z kevlarową obudową bo na reklamie widać że to folia i akurat carbon a nie kevlar, który wygląda tak Kenet - Wto 03 Sty, 2012 Zły człowiek z kevlarem, jak widać w reklamie dupy na to ido Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Badi, dzięki za info backup już zrobiony
Tak sam z siebie się zjebawszy?M - Wto 03 Sty, 2012 BTW pomyślałem badi że mogłeś się stać ofiarą wywiadu gospodarczego co w obecnych czasach wcale nie jest ani trudne ani skomplikowane. Ktoś pobrał sobie dane a potem zaorał Ci telefon do zera.Bad-i - Wto 03 Sty, 2012 synchronizowalem dzisiaj telefon z Itunes- zrobilem jakis backup na Icloud i wszystko znowu gra
przysiegam, nie kumam technologiiBonczek - Wto 03 Sty, 2012
Już wiem skąd się biorą te wszystkie opinie, że iPhone jest z dupy Bad-i - Wto 03 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
:lol2:
Już wiem skąd się biorą te wszystkie opinie, że iPhone jest z dupy
osobiscie uwazam ze telefon ktory kosztuje 4.000 pln nie powinien ani razu sie zawiesic. Muzyka co prawda jakby sie odblokowala - bo uruchomilem ponowne darmowe juz sciaganie i zaczelo wszyzstko grac. Zobaczymy ile teraz pochodzi....... bez zawiasuBonczek - Wto 03 Sty, 2012 Zapłaciłeś za niego tyle? Bad-i - Wto 03 Sty, 2012