To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Sob 13 Sie, 2011

Cytat:
Nie twierdze że Honda jest szybsza, zawsze mi się wydawało że takie c2 zjada ją na prostej a to nie jest prawdą :)

A nie jest tak,że po prostu Tomaszczyk ma bardzo mocny silnik?

kubek13 napisał/a:

Ładnie chodzi to Clio. Czy macie szpere? Bo cięcia dość odważnie idziecie, a tam szpera najbardziej przydatna..

Szpery nie ma,a cięcia szedłem i tak dużo mniej niż konkurencja. Nie jestem fanem takiej techniki,ale jak już masz cały asfalt zasyfiony to wtedy tylko ciąć..

Clio chodzi ok, ale skrzynia za długa, 2 do 110, 3 to chyba ponad 150, do rajdów trochę dramat.

Mick - Nie 14 Sie, 2011

Daję filmik mojego kolegi z zespołu Akcesoria.Rajdowe :)
http://www.youtube.com/us...ki?blend=5&ob=5

początek 106 idzie grubo, później niestety awaria...

Barejka - Pon 15 Sie, 2011

Mick, widzialem ostatnio na miescie jakiegos wielkiego francuza obklejonego Twoim adresem, a co to za awaria w tym 106? Paliwo, zaplon?
martin.h - Wto 16 Sie, 2011

Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Cytat:
Od niedzieli można nadsyłać zgłoszenia do 57. Rajdu Wisły, dziewiątej rundy Rajdowego Pucharu Polski, który odbędzie się w dniach 16-17.09.2011 roku. Andrzej Szkuta powrócił do roli dyrektora rajdu i ma ambitne plany na kolejne edycje.
- Miło mi zaprosić wszystkich sympatyków sportu rajdowego na 57 Rajd Wisły, - mówi Andrzej Szkuta - Tegoroczna edycja odbędzie się na terenie pogranicza Płaskowyżu Rybnickiego i Pogórza Śląskiego na terenie miasta Jastrzębie Zdrój i gminy Pawłowice.

- Tegoroczny rajd to przymiarka do rozbudowanej wersji Rajdu Wisły 2012. Planujemy połączyć dwa miasta – Wisłę i Jastrzębie Zdrój z włączeniem kultowych odcinków „Wisełki”, ale to w 2012 roku.

- W 2011 roku dla załóg przygotowaliśmy trzy odcinki specjalne, które będą pokonywane trzykrotnie przez uczestników rajdu. W ten sposób przejadą prawie 76 kilometrów przy długości całego rajdu 193 kilometry. Start nastąpi w sobotę 17.09.br o godzinie 8.30 bezpośrednio z parku serwisowego zlokalizowanego na terenie PKM Jastrzębie Zdrój. Pierwsza załoga spodziewana jest na Stadionie Miejskim, gdzie zlokalizowana będzie meta rajdu, o godzinie 16.47.

- Oprócz rywalizacji sportowej, którą będzie można oglądać na trasach odcinków specjalnych, przygotowujemy wspólnie z Urzędem Miasta Jastrzębie Zdrój i Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji inne atrakcje. Przed pojawieniem się załóg na stadionie, na koronie stadionu odbędą się pokazy: ratownictwa drogowego i pojazdów zabytkowych.

- Po ostatniej załodze, która wjedzie na metę rajdu, stadionem zawładnie muzyka. Jako pierwszy pojawi się miejscowy zespół rockowy Miles Away, który później przekaże pałeczkę gwieździe wieczoru zespołowi Whisky River.

Sobota 17.09.2011

08:48 OS 1 Cisówka 1 7.00 km
09:31 OS 2 Bzie 1 9.50 km
10:19 OS 3 Pawłowice 1 8.70 km

11:42 OS 4 Cisówka 2 7.00 km
12:25 OS 5 Bzie 2 9.50 km
13:13 OS 6 Pawłowice 2 8.70 km

14:36 OS 7 Cisówka 3 7.00 km
15:19 OS 8 Bzie 3 9.50 km
16:07 OS 9 Pawłowice 3 8.70 km

Mick - Wto 16 Sie, 2011

Barejka napisał/a:
Mick, widzialem ostatnio na miescie jakiegos wielkiego francuza obklejonego Twoim adresem, a co to za awaria w tym 106? Paliwo, zaplon?

Jak dużego Citroena widziałeś? Bo jest Jumper i C8 :) oba białe i oklejone w Akcesoria.Rajdowe + Malinowski Motorsport ;)

Coś się stało z paliwem tzn przelewało go strasznie... właśnie dzisiaj rozpoczęły się pracę związane z przygotowaniem 106tki do Dolnośląskiego więc dowiemy się co było nie tak ;)

Barejka - Wto 16 Sie, 2011

Mick, van to raczej C8 ;)
Mick - Wto 16 Sie, 2011

Barejka napisał/a:
Mick, van to raczej C8 ;)

to tylko dodam, że ma silnik V6 210KM i zaciski Brembo 4 tłoczkowe z przodu ;)

Barejka - Wto 16 Sie, 2011

Mick napisał/a:
i zaciski Brembo 4 tłoczkowe z przodu ;)

to juz nie ma :] :D

Mick - Czw 25 Sie, 2011

Pojawiła się lista zgłoszeń na Dolnośląski
http://rajd.dolnoslaski.p...%20zgloszen.pdf

Jest kilka wolnych miejsc na prawym fotelu i zastanawiam się czy by nie pojechać z kimś :P

Bad-i - Sob 27 Sie, 2011

ciekawy jestem Gregorczyka w Type RZe - w zeszlym roku w 206ce szedl chyba na top 6-7
CHRZANEK - Sob 27 Sie, 2011

No ja też jestem ciekawy.
Chłopak w ostatnich latach zaliczył ogromny progres.

Mick - Nie 28 Sie, 2011

CHRZANEK napisał/a:
No ja też jestem ciekawy.
Chłopak w ostatnich latach zaliczył ogromny progres.

Jak wszystko będzie ok z samochodem to mamy kolejnego rywala w top 3...

Ciekaw jestem czy nie jedzie samochodem po młodym Malińskim

106 - Nie 28 Sie, 2011

eeee yyyyy

czy to ten sam gregorczyk ktory pilnowal tylow w tym roku w rzeszowie? na tegorocznym
karkonoskim podobnie.... 160 konna 206tka to raczej auto ktorym cos tam da sie juz
powalczyc.

w rzeszowskim'10 bad-i lał go regularnie do czasu awarii 106tki
Mick napisał/a:
Jak wszystko będzie ok z samochodem to mamy kolejnego rywala w top 3...

nie znam czlowieka ale typowanie go na top3 uwazam za grrruuuubo przesadzone :)

qbus - Nie 28 Sie, 2011

oj Bartek slabo przegladales jego wyniki ;) gosciowi zawsze czegos brakowalo do osiagniecia dobrego wyniku ale czasy pojedynczych osow pokazuja ze jest mega szybki. Ctr jest po Malinskim.
GeKo - Nie 28 Sie, 2011

qbus, Widzę że nie jedziecie, obsada w N2 mega słaba.