To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

GeKo - Pon 24 Lis, 2014

Dobra spece, od 2h zmuszony jestem korzystać z maca :/ . Kto mi poleci najlepiej z działającym linkiem jakiś odpowiednik total commandera? :) bo już z kilku źródeł próbowałem cyber duck i albo pobieranie skończy się za 6h albo trzeba wyłożyć talary.
Chloru - Pon 24 Lis, 2014

To tak jak z piciem zielonej herbaty. Hispterstwo mówi, że jest cool i zdrowa. Więc parzysz raz, parzysz drugi raz. Wylewasz to do zlewu i robisz sobie czarną kawę. :rotfl:
Bonczek - Pon 24 Lis, 2014

Z ciekawości do czego używasz total commandera? ;)
GeKo - Pon 24 Lis, 2014

Różnie, np do robienia porządków czy przenoszenia plików w tym przypadku potrzebuje się zalogować na serwer i pociągnąć kilka niezbędnych rzeczy.
GeKo - Śro 10 Gru, 2014

Lekko ponad 2tygonie z Macbook Air i nie jestem w stanie zrouzmieć czym tu się można zachwycać.
Plusy:
ładna alu obudowa
lekka ładowarka i fajny patent z tym magnetycznym łącznikiem.

Minusy
Jakim trzeba być debilem żeby zaprojektować aż jedno wejście USB.
Po 30min przeglądania sieci sprzęt się zaczyna grzać i zwalnia do tego stopnia że litery na forum się wczytują z opóźnieniem.

Chloru - Śro 10 Gru, 2014

GeKo napisał/a:
Po 30min przeglądania sieci sprzęt się zaczyna grzać i zwalnia do tego stopnia że litery na forum się wczytują z opóźnieniem.

Czyli winne jest forum :rotfl:

PiTT - Śro 10 Gru, 2014

macbook air jest komputerem co najwyzej do pokazania w starbucks a nie do normalnej pracy :)
bawilem sie nim chwile i faktycznie lekki, maly, taki zamiennik tableta i netbooka, ale nigdy jako glowny komp :)
ja mam od 1.5 roku macbooka pro i celowo wybralem z retina bo zalezalo mi na jakosci obrazu
na serio na chetniej na nim pracuje niz na lenovo ktory ma teoretycznie lepsze bebechy

GeKo - Czw 11 Gru, 2014

Cytat:
macbook air jest komputerem co najwyzej do pokazania w starbucks
i to chyba tylko na czas picia sojowego latte, bo nie wiem co to za praca tworzenie prostej tabelki w excelu.
Aaa no i chyba nigdy się nie przyzwyczaję ze lewy Alt jest jeden klawisz za spacją.

Cartoon - Czw 08 Sty, 2015

http://seagate.strefamare...da-8gb-ssd.html

da się coś takiego wsadzić do maca zamiast standardowego dysku?

Michał - Czw 08 Sty, 2015

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Cartoon - Czw 08 Sty, 2015

Czego Ha?
Kamill - Czw 08 Sty, 2015

Karwa nie ten wątek, sorki, pedałujcie dalej ;D
bizon - Pon 19 Sty, 2015

Znajomy pyta mnie jak wydrukować smsy z ajfona.
Jakieś podpowiedzi? Jakaś fajna apka, albo coś?

was79 - Pon 19 Sty, 2015

http://www.iphone-to-pc.c...essages-pc.html
karoluPL - Pon 19 Sty, 2015

Cartoon, najprawdopodobniej nie. Mac moze i by ruszył, ale lista dysków ssd/hdd działających stabilnie z mac'ami jest dosyć okrojona. a to już jest w ogóle jakiś frankenstain ta hybryda :D

ja u siebie w macbooku pro mam ssd 128 samsung evo jakiśtam + seryjne hdd w optibay'u i jest to bardzo dobre połączenie :>