KonradMK - Wto 03 Mar, 2009 Škoda Octavia Combi Classic 1.9 TDI 66kw
model year 2004, production number 896426
2x airbag, production plant Mladá Boleslav
The entered VIN is valid!Mick - Wto 03 Mar, 2009 Kondzio zaczał w Skodzie pracować? czy po tym jak jeździłeś Favoritką zaprzyjaźniłeś się z pracownikami serwisu? KonradMK - Wto 03 Mar, 2009
Mick napisał/a:
Kondzio zaczał w Skodzie pracować? czy po tym jak jeździłeś Favoritką zaprzyjaźniłeś się z pracownikami serwisu?
nigdy nie miałem favorita, jak jeździłem tavrią to przyjaźniłem się tylko z kowalem Mick - Wto 03 Mar, 2009 kurde, a wyglądasz jak kierowca favorita
a to z tym kowalem dobre Janusz - Wto 03 Mar, 2009 http://moto.allegro.pl/it...jdowka_kjs.html ciekawy wynalazek DeeS - Wto 03 Mar, 2009 Januszek i jak tam z tym VINEM ?? Ktos pomoze ?? PILNEJanusz - Wto 03 Mar, 2009 dzwoniłem do VW oni nie pomoga.... w Skodzie mi powiedzieli ze mogą mi powiedzieć jeśli u nich był samochód serwisowany...... bo skoda nie prowadzi jako tako takiej bazy jak VW
zaraz po golfie GTI 5D jest to alternatywa na następny mój samochódM - Śro 04 Mar, 2009 wyjdź
Anonymous - Śro 04 Mar, 2009 Ja jestem ciekawy co potrafią te nm po wyłączeniu esp i innego gówna , jak to sie zachowa na mokrym np . prócz pięknego driftingu zakończonego spinem albo drzewempP - Śro 04 Mar, 2009
eM napisał/a:
wyjdź
w sensie, że co.. znajdź mi lepsze połączenie szybkiego rodzinnego hatcha??
bo wg mnie tu nie ma zaprzeczenia
grifin010 napisał/a:
jak to sie zachowa na mokrym
to po co np prosiak gt3 jest produkowany? na bank ma więcej niutków?? a jednak da się??Anonymous - Śro 04 Mar, 2009 wiesz prosiak , który ma zajebiście benzynowy silnik a Bmw , które jest w dieslu , chyba jednak te silniki różnią się charakterystyka . I jest jeszcze taki coś jak rozkład masy gdzie w prosiaku bardziej dociążona jest os Tylna , i gdzie jest to samochód prawie torowy , nastawy zawieszenia itp, a W Bmw nastawy są na ulice do codziennego użytku .pP - Śro 04 Mar, 2009 koliega, wstawiłem tą jedynkę jako rodzinnego hatcha, tzn chciałbym mieć taki samochód jak będę miał 30 lat, dziecko i żonkę i będę się musiał przemieszczać po mieście i na trasie, nie mówie o wyskakiwaniu czymś takim na tor..
poza tym szkoda, jezeli uwazasz, ze taka bmw zawsze kończy spinem..poczytaj sobie o układzie jezdnym serii 1 najpierw..
EOT !!! Gotti - Śro 04 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
wiesz prosiak , który ma zajebiście benzynowy silnik a Bmw , które jest w dieslu , chyba jednak te silniki różnią się charakterystyka . I jest jeszcze taki coś jak rozkład masy gdzie w prosiaku bardziej dociążona jest os Tylna , i gdzie jest to samochód prawie torowy , nastawy zawieszenia itp, a W Bmw nastawy są na ulice do codziennego użytku .