To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

KonradMK - Wto 03 Mar, 2009

Škoda Octavia Combi Classic 1.9 TDI 66kw
model year 2004, production number 896426
2x airbag, production plant Mladá Boleslav
The entered VIN is valid!

Mick - Wto 03 Mar, 2009

Kondzio zaczał w Skodzie pracować? czy po tym jak jeździłeś Favoritką zaprzyjaźniłeś się z pracownikami serwisu? :rotfl:
KonradMK - Wto 03 Mar, 2009

Mick napisał/a:
Kondzio zaczał w Skodzie pracować? czy po tym jak jeździłeś Favoritką zaprzyjaźniłeś się z pracownikami serwisu? :rotfl:

nigdy nie miałem favorita, jak jeździłem tavrią to przyjaźniłem się tylko z kowalem :D

Mick - Wto 03 Mar, 2009

kurde, a wyglądasz jak kierowca favorita :)

a to z tym kowalem dobre :DD

Janusz - Wto 03 Mar, 2009

http://moto.allegro.pl/it...jdowka_kjs.html ciekawy wynalazek :D
DeeS - Wto 03 Mar, 2009

Januszek i jak tam z tym VINEM ?? Ktos pomoze ?? PILNE
Janusz - Wto 03 Mar, 2009

dzwoniłem do VW oni nie pomoga.... w Skodzie mi powiedzieli ze mogą mi powiedzieć jeśli u nich był samochód serwisowany...... bo skoda nie prowadzi jako tako takiej bazy jak VW

P.S czy to nei byłe Clio zowy http://moto.allegro.pl/it...16v_180_km.html

Michał - Śro 04 Mar, 2009

o tym clio juz było
cała historia znana ...

pP - Śro 04 Mar, 2009

diesel ale mimo wszystko dla mnie HOT !!! po mapie około 240KM i milion nm
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7621169

zaraz po golfie GTI 5D jest to alternatywa na następny mój samochód

M - Śro 04 Mar, 2009

wyjdź
:lol2:

Anonymous - Śro 04 Mar, 2009

Ja jestem ciekawy co potrafią te nm po wyłączeniu esp i innego gówna , jak to sie zachowa na mokrym np . prócz pięknego driftingu zakończonego spinem albo drzewem
pP - Śro 04 Mar, 2009

eM napisał/a:
wyjdź
w sensie, że co.. znajdź mi lepsze połączenie szybkiego rodzinnego hatcha??
bo wg mnie tu nie ma zaprzeczenia :faja:

grifin010 napisał/a:
jak to sie zachowa na mokrym

to po co np prosiak gt3 jest produkowany? na bank ma więcej niutków?? a jednak da się??

Anonymous - Śro 04 Mar, 2009

wiesz prosiak , który ma zajebiście benzynowy silnik a Bmw , które jest w dieslu , chyba jednak te silniki różnią się charakterystyka . I jest jeszcze taki coś jak rozkład masy gdzie w prosiaku bardziej dociążona jest os Tylna , i gdzie jest to samochód prawie torowy , nastawy zawieszenia itp, a W Bmw nastawy są na ulice do codziennego użytku .
pP - Śro 04 Mar, 2009

koliega, wstawiłem tą jedynkę jako rodzinnego hatcha, tzn chciałbym mieć taki samochód jak będę miał 30 lat, dziecko i żonkę i będę się musiał przemieszczać po mieście i na trasie, nie mówie o wyskakiwaniu czymś takim na tor..
poza tym szkoda, jezeli uwazasz, ze taka bmw zawsze kończy spinem..poczytaj sobie o układzie jezdnym serii 1 najpierw..

EOT !!! :faja:

Gotti - Śro 04 Mar, 2009

grifin010 napisał/a:
wiesz prosiak , który ma zajebiście benzynowy silnik a Bmw , które jest w dieslu , chyba jednak te silniki różnią się charakterystyka . I jest jeszcze taki coś jak rozkład masy gdzie w prosiaku bardziej dociążona jest os Tylna , i gdzie jest to samochód prawie torowy , nastawy zawieszenia itp, a W Bmw nastawy są na ulice do codziennego użytku .

Zamilcz, bo aż żal czytać.