Trochę mam wspólnego ze sportem od dłuższego czasu. Od dwóch sezonów jeżdżę w Wyscigowym Pucharze Polski E36 320i i mój best lap na Torze Poznań to 1:52. Tworzę także nowy magazyn na rynku RALLY AND RACE i prowadzę bloga o wyscigach RACETEC.pl, myślę że coś mogę ciekawego wnieś do forum, a także skorzystać z waszych rad
Wóz wyścigowy, co prawda sprzedany, ale buduje się kolejny, tym razem E30 318is.
karoluPL - Śro 08 Sty, 2014 no nieźle, powitać, powitać !was79 - Śro 08 Sty, 2014
racetec.pl napisał/a:
a także skorzystać z waszych rad
to może być trudne faldzip - Śro 08 Sty, 2014
racetec.pl napisał/a:
no to dobrze trafileś, bo to jest forum eksperckie
powodzenia z uzytkownikami forum
ludzie chetnie CI pomoga ale przewaznie do czasu uzyskania informacji pojawi sie troche spamu z przymrozeniem oka karoluPL - Śro 08 Sty, 2014
kamil napisał/a:
W miarę prefesjonalne przywitanie
bo jeszcze nikt jeszcze nie wspomniał o zdjęciach.. 106 - Śro 08 Sty, 2014
racetec.pl napisał/a:
Tworzę także nowy magazyn na rynku RALLY AND RACE
bedziemy w nim redagowac kącik eksperta ;D
witam!anjas - Śro 08 Sty, 2014
racetec.pl napisał/a:
Cześć
cześć
racetec.pl napisał/a:
myślę że coś mogę ciekawego wnieś do forum
racetec.pl napisał/a:
I tu mam od razu kilka wskazówek:
1. w kwestii zarządzania miastem wojewódzkim - zgłoś się do PiTTa
2. w temacie szmuglowania beny z Kaliningradu do Czesława
3. jeśli chciałbyś rozpoznać temat umiarkowanego spożycia alkoholu to radą służy zapewne Kenet (choć to akurat znam jedynie z opowiadań)
4. w temacie nocnego życia w Warszawie, Platy, sraty i Warsaw Shore ekspertem jest Michał
5. Jeśli chciałbym w jakiś sposób wesprzeć rząd Donalda Tuska to na pewno pomoże Ci Maciej czyli M
6. Poszukując karabińczyków, naboi do syfonu, automatów, mitsubishi coltów itp. sprzętu należy zwrócić się do Dzika
7. W kwestii porad językowych i zwięzłości wypowiedzi polecam Emeryta
8. Realną pomoc przy budowie e30 318 może okazać Roj - zajmuje się tym tematem od dłuższego czasu
9. Gdybyś chciał jakiś aparat fotograficzny to zgłoś się do Saxoruleza... albo nie zgłaszaj - bierz od razu Fuji
10. Gdybyś chciał się dowiedzieć w jaki sposób można dorobić się koloru zielonego albo niebieskiego to odpowie Ci zapewne Jakarti
11. Tematy kościoła, wiary, rozgrzeszenia warto poruszać z Bartem.
12. Przez skromność piszę o sobie końcu ale ja znam się właściwie na wszystkim.iQ - Śro 08 Sty, 2014 kamil - Śro 08 Sty, 2014 karwa...jeszcze łzy mi lecą Jakarti - Śro 08 Sty, 2014 dobre!!!!! Anonymous - Śro 08 Sty, 2014