To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

lukp - Sob 07 Mar, 2009

http://www.allegro.pl/ite...06_s16_gti.html
kubas - Sob 07 Mar, 2009

sliczny !!!!!!!!!!!!!!!!
Misiek_lbn - Sob 07 Mar, 2009

http://moto.allegro.pl/it...ietny_stan.html
kubas, co tu możesz powiedzieć ciekawego o tym pużo :?:
ori :?:
co na fotkach widzisz :)

ps. jak jeździ +- to XS :?:

kubas - Sob 07 Mar, 2009

z fotek wychodzi na to ze to oryginalny xs. Wszystko ma co mial wyjezdzajac z fabryki.

w miescie spoko dajesz rade takim xs na malych kolach, przy wiekszym kolku ten samochod przestaje jechac i sie prowadzic na nierownosciach. Zawieszenie seryjnie jest smieszne :) Gti w porownaniu do tego jest lata swietlne z przodu. Nie jest szybki nie ma co sie oszukiwac.

Bart - Sob 07 Mar, 2009

nie jestem kubas, ale pozwolę sobie zabrać głos - wygląda całkiem nieźle.
Sharxx - myślisz o 205tce?

kubas - Sob 07 Mar, 2009

sharx nie chcesz mojej ? :D
Bart - Sob 07 Mar, 2009

myślisz o sprzedaży??

nie wiem kurcze, patrze co taniego jest w ogłoszeniach i się rozglądam...
albo jakaś reno 19 z silnikiem jak w clio (są sporo tańsze niż clio i moim zdaniem mniej zajeżdżone), a to 205 przypadkowo trafiłem, i wygląda na całkiem zadbane...

kubas - Sob 07 Mar, 2009

bart napisał/a:
myślisz o sprzedaży??

ta mam lekki kryzys. pokochalbym ta szesnastke co luk wrzucil. pomalu sie przekonuje poprostu ze moj obecny fur nie jest najlepszym rozwiazaniem jako dupowoz... i zastanawiam sie czy warto pakowac worek zlota w to...

kubas napisał/a:
obecny fur nie jest najlepszym rozwiazaniem jako dupowoz

a czemu się pużo nie nadaje na dupowoza :?:
za dużo pali czy co :P

kubas - Sob 07 Mar, 2009

15 fele 195 opona, gleba, w srodku wszystko trzeszczy, kazda dziura to chec wyrwania mi kierownicy z reki. spalanie jest ok :)

kubas napisał/a:
15 fele 195 opona, gleba, w srodku wszystko trzeszczy, kazda dziura to chec wyrwania mi kierownicy z reki.

kurcze, nie przesadzaj, mówisz jak by to było conajmniej 20" w golfie V GTI ;)
ja w clio też miałem przód zglebiony odrobinę, opony takie jak piszesz a na prowadzenie nie narzekałem tak jak Ty, ani na trzaski plastików :P
może Twoje pużo jest popsute :?: :D

ps. jakie jest spalanie :?:

kubas - Sob 07 Mar, 2009

golf v gti nie wazy 900 kg :P

spalanie jest w trasie od powiedzmy 6,5 do 8 w miescie jak ciagle palujesz to ponad 10 czasem. a tak optymalnie to kolo 8,5 - 9

kubas napisał/a:
a tak optymalnie to kolo 8,5 - 9

to tyle mi pali megana kupe z 2 litrowym motorem xD

http://moto.allegro.pl/it...05_gti_1_9.html cene niezłą ktoś zapodał... :)

kubas - Sob 07 Mar, 2009

Cytat:
heh szanuje wypowiedź ale nie moge się powstrzymać od komentarza, po pierwsze co do polewania wodą (tani chwyt handlarzy?!), na zdjęciach widać że auto jest świeżo po myciu (uniesione wycieraczki w 205 i 206) nikt tego nie ukrywa, więc tylko głupi by się nie zorientował że auto nie bylo myte, po drugie widać będny!!!! kolego na tych zdjęciach ledwo widać coś między otworami w felgach, a uwierz mi że to nie są bębny. Kolejna rzecz - lakierowane lusterka, nie wiem o co chodzi, chciałem to mam i koniec tematu, jednym się podoba innym nie:). Lampy lexus - ktoś je wyprodukował specjalnie do 205 i są, mi się podobają i je założyłem, ty w swoim pugu masz ory i tez jest fajnie, jak kto woli. ABS - "ciekawe jakim cudem" jak na moderatora to się nie popisaleś, polecam lekture H.R Etzold Peugeot 205 "Sam naprawiam samochód" str 173 podtytuł "Urządzenie ABS". A co do fotela to faktycznie jest to welur, moim zdaniem wygląda lepiej niż półskóra po tylu latach, i fotel nie jest taki znowu wysiedziany, jedyne co mu brakuje to wygnieciony fragment gąbki na skraju siedzenia (wystarczy dociąć odpowiedni kawałek i po kłopocie), listwy przedniej nie ma bo jacyś mili ludzie sie nią zaopiekowali jak nocował na ulicy we Wrocławiu (pewnie komuś brakowało). Zderzak to mój problem nie moge z nim dojść do ładu, po wymianie starego nie udało mi się go tak samo przymocować i są lekkie odchylenie jak widać zamiennik to nie to samo co orginał. Tekstu o pedale nie skomentuje. Lakier jest ok, ale przy tym świetle i zdjęciach telefonem faktycznie może sprawiać takie wrażenie. Dokładka tylnia jest ze zwykłej, taka była jak kupowałem, nie przeszkadza mi więc została. No i dochodzimy do końca mojej skromnej riposty, rdza na połączeniu próg słupek, jest, nie ukrywam że jej nie ma, jak bym chciał to ukryc to bym dał zdjęcie na którym jej nie widać, może ja to zrobie a może juz ktoś inny, czas pokaże.
Mam nadzieje że jesteś zaskoczony moja odpowiedzią, no w końcu handlarz od tanich chwytow z wodą itd. nie codziennie ma konto na forum 205 i to juz jakiś czas:) ale doceniam krytyke:)
a i szkoda że nie wysłałeś tego zapytania przez allegro:)