To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Koto - Pią 05 Lis, 2010

A miałem nadzieję na przejażdżkę z emocjami jakimiś ;) Gdybyś nie miał nikogo to jeszcze jest mój pilot, trochę w amatorkach pojeździł na prawym, zawsze coś :)
Janusz - Pią 05 Lis, 2010

Koto napisał/a:
A miałem nadzieję na przejażdżkę z emocjami jakimiś ;) Gdybyś nie miał nikogo to jeszcze jest mój pilot, trochę w amatorkach pojeździł na prawym, zawsze coś :)

ej, ja to o ogarniętym pilocie napisałem zanim edytowałeś i dopisałeś ze TY możesz być pilotem ;p

a ja nie potrzebuje pilota który jest mega ogarnięty, tylko takiego który dobrze zna tor i będzie myślał za mnie, powtarzając mi po 4 razy ze jest lewy 90.. i krzyczał przed szykanami, ze lepiej trochę na nich odpuścić niż dostać taryfę :D bo mi raz powiedzieć nie wystarczy ;d

qbica - Pią 05 Lis, 2010

film z zeszlego roku

w sumie jesli jedzie Was paru z hh.org na tor to moze jednak podjade do Tych :) Akurat ten ślązak jest jednym z nudniejszych wiec mozna odpuscic :]

Jaco - Pią 05 Lis, 2010

Ja też kce na prawy... jak by coś :)
arssss - Pią 05 Lis, 2010

Ja pewnie zwyczajowo na oglądare pojadę:)
Loko - Pią 05 Lis, 2010

A ja chcę na lewy, zgłoś nas obu w jednym aucie, tylko pamiętaj, zeby numery były w pewnej odlegości, cobyśmy zdążyli się przesiadać :rotfl:

Loko napisał/a:
A ja chcę na lewy, zgłoś nas obu w jednym aucie, tylko pamiętaj, zeby numery były w pewnej odlegości, cobyśmy zdążyli się przesiadać :rotfl:

dawajcie jeszcze jedna osobę z hh.org i lecimy :D bo narazie się zastanawiam :P w sensie loko dajesz vts'em

wpisowe jest 100 czy 150 ?? do kiedy przyjmują zgłoszenia??

Koto - Pią 05 Lis, 2010

Do poniedziałku jest 120, później i w dniu zawodów 150. Możesz się zgłosic teraz i zapłacic na torze.
Loko - Pią 05 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:

dawajcie jeszcze jedna osobę z hh.org i lecimy :D bo narazie się zastanawiam :P w sensie loko dajesz vts'em

wpisowe jest 100 czy 150 ?? do kiedy przyjmują zgłoszenia??

Ehh moja micha już się ucieszyla jak czytałem, aż doszedlem do miejsca gdzie jest napisane "vts'em"

Niestety saxo jest niesprawne, a najbliższy termin w którym może wróci do sprawności to kolejna sobota, ale to tez nic pewnego.

matt - Pią 05 Lis, 2010

Tomcat napisał/a:
Nie chce mi się już, bo nudno tam jest, ale muszę

a widzisz synek, prawidłowo :)

Loko napisał/a:
Niestety saxo jest niesprawne, a najbliższy termin w którym może wróci do sprawności to kolejna sobota, ale to tez nic pewnego.

siadaj i dłubaj !!

Loko - Pią 05 Lis, 2010

Niewstety nie wiedzieć czemu mechanicy pracują w godzinach które zupełnie mnie nie satysfakcjonują, a sam to sobie mogę podłubać ale w nosie ;)
speed555 - Nie 07 Lis, 2010

Dziś w Tarnowie był Halloweenowy superoes i Wojtek Wilk z krakowa w saxo vts naklepał focusa rs w generalce :D bili sie na dziesiąte setne sekundy:D a koles w rs naprawde ogarniał:)

btw. ja byłem 4-ty sejem w klasie 2 wiec lipa;p

qbus - Nie 07 Lis, 2010

Wojtek Wilk z Krakowa czy z Bochni? takim rozpadajacym sie vtsem? :D

ten ktory sprzedal Miśkowi XSi? :D

pewnie ten sam... gosc niesamowicie ogarnia i do tego brakuje mu 5 klepki.

speed555 - Nie 07 Lis, 2010

heheh no dokładnie to ten Wojtek Wilk:D Wczesniej seryjnym Lancia Ypsilon lał zawsze seje, cc w klasie.