Koto - Pią 05 Lis, 2010 A miałem nadzieję na przejażdżkę z emocjami jakimiś Gdybyś nie miał nikogo to jeszcze jest mój pilot, trochę w amatorkach pojeździł na prawym, zawsze coś Janusz - Pią 05 Lis, 2010
Koto napisał/a:
A miałem nadzieję na przejażdżkę z emocjami jakimiś Gdybyś nie miał nikogo to jeszcze jest mój pilot, trochę w amatorkach pojeździł na prawym, zawsze coś
ej, ja to o ogarniętym pilocie napisałem zanim edytowałeś i dopisałeś ze TY możesz być pilotem
a ja nie potrzebuje pilota który jest mega ogarnięty, tylko takiego który dobrze zna tor i będzie myślał za mnie, powtarzając mi po 4 razy ze jest lewy 90.. i krzyczał przed szykanami, ze lepiej trochę na nich odpuścić niż dostać taryfę bo mi raz powiedzieć nie wystarczy qbica - Pią 05 Lis, 2010 film z zeszlego roku
w sumie jesli jedzie Was paru z hh.org na tor to moze jednak podjade do Tych Akurat ten ślązak jest jednym z nudniejszych wiec mozna odpuscic Jaco - Pią 05 Lis, 2010 Ja też kce na prawy... jak by coś arssss - Pią 05 Lis, 2010 Ja pewnie zwyczajowo na oglądare pojadę:)Loko - Pią 05 Lis, 2010 A ja chcę na lewy, zgłoś nas obu w jednym aucie, tylko pamiętaj, zeby numery były w pewnej odlegości, cobyśmy zdążyli się przesiadać Janusz - Pią 05 Lis, 2010
Loko napisał/a:
A ja chcę na lewy, zgłoś nas obu w jednym aucie, tylko pamiętaj, zeby numery były w pewnej odlegości, cobyśmy zdążyli się przesiadać
dawajcie jeszcze jedna osobę z hh.org i lecimy bo narazie się zastanawiam w sensie loko dajesz vts'em
wpisowe jest 100 czy 150 ?? do kiedy przyjmują zgłoszenia??Koto - Pią 05 Lis, 2010 Do poniedziałku jest 120, później i w dniu zawodów 150. Możesz się zgłosic teraz i zapłacic na torze.Loko - Pią 05 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
A ja chcę na lewy, zgłoś nas obu w jednym aucie, tylko pamiętaj, zeby numery były w pewnej odlegości, cobyśmy zdążyli się przesiadać
dawajcie jeszcze jedna osobę z hh.org i lecimy bo narazie się zastanawiam w sensie loko dajesz vts'em
wpisowe jest 100 czy 150 ?? do kiedy przyjmują zgłoszenia??
Ehh moja micha już się ucieszyla jak czytałem, aż doszedlem do miejsca gdzie jest napisane "vts'em"
Niestety saxo jest niesprawne, a najbliższy termin w którym może wróci do sprawności to kolejna sobota, ale to tez nic pewnego.matt - Pią 05 Lis, 2010
Tomcat napisał/a:
Nie chce mi się już, bo nudno tam jest, ale muszę
a widzisz synek, prawidłowo Janusz - Pią 05 Lis, 2010
Loko napisał/a:
Niestety saxo jest niesprawne, a najbliższy termin w którym może wróci do sprawności to kolejna sobota, ale to tez nic pewnego.
siadaj i dłubaj !!Loko - Pią 05 Lis, 2010 Niewstety nie wiedzieć czemu mechanicy pracują w godzinach które zupełnie mnie nie satysfakcjonują, a sam to sobie mogę podłubać ale w nosie speed555 - Nie 07 Lis, 2010 Dziś w Tarnowie był Halloweenowy superoes i Wojtek Wilk z krakowa w saxo vts naklepał focusa rs w generalce bili sie na dziesiąte setne sekundy:D a koles w rs naprawde ogarniał:)
btw. ja byłem 4-ty sejem w klasie 2 wiec lipa;pqbus - Nie 07 Lis, 2010 Wojtek Wilk z Krakowa czy z Bochni? takim rozpadajacym sie vtsem?
ten ktory sprzedal Miśkowi XSi?
pewnie ten sam... gosc niesamowicie ogarnia i do tego brakuje mu 5 klepki.speed555 - Nie 07 Lis, 2010 heheh no dokładnie to ten Wojtek Wilk:D Wczesniej seryjnym Lancia Ypsilon lał zawsze seje, cc w klasie.