cała kampania to snajper..dość realistyczne strzelanie (wiatr, wstrzymywanie oddechu), ciekawe cut scenki jak kula leci prosto w głowę
no i co najważniejsze - jest to POLSKA gra!Michał - Pon 18 Paź, 2010 http://www.youtube.com/wa...feature=relatedBad-i - Pon 18 Paź, 2010 to co pokazujecie to chyba druga czesc tego
to jest to co ja kupilem, tylko to bylo w sklepie was79 - Pon 18 Paź, 2010 oszukali Cię, koorwy decydentyBad-i - Pon 18 Paź, 2010
was79 napisał/a:
oszukali Cię, koorwy decydenty
no ten jeden to byl nawet podobny do tego z TVN24 Jaco - Wto 19 Paź, 2010
pP napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Dlatego szukam jakiejs mega gry o snajperach
polecam to:
cała kampania to snajper..dość realistyczne strzelanie (wiatr, wstrzymywanie oddechu), ciekawe cut scenki jak kula leci prosto w głowę
no i co najważniejsze - jest to POLSKA gra!
Właśnie w to gram Całkiem fajna giera zefir - Wto 19 Paź, 2010 do mnie dzis doszly Heavenly Sword i Uncharted 1
ostatnio skonczylem po nocach 5 epizodow Sam &Max sezon 3.
miszcz humor i swietny point&click, duzo myslenia i zagadek, i jeszcze raz miszcz humorwas79 - Wto 19 Paź, 2010 kurde, zefir jestem dla mnie miszcz, zwłaszcza jak porównuje moje trofea z Twoimi
Jedyne w co was łoje (tzn. Ciebie i Anjasa) to NFS, bo mam w 24% ukończone zefir - Wto 19 Paź, 2010 oj tam oj tam
w nfs gralem tylko parenascie minut
u mnie wsrod znajomych tak raczej po srodku jestem
zasadniczo nie wiem po co komu te trofea, bo jak gra mi sie podoba to przechodze ja dokladnie i dlugo, a jak lipa to gram po łebkach.M - Czw 21 Paź, 2010 Czym się techniczne różni xbox elite od slima?
Nie chodzi mi o roznice w wyglądziepP - Czw 21 Paź, 2010 1. ma wbudowane wi-fi
2. dysk 320gb
3. poprawione chłodzenie
4. najnowsza płyta głowna
5. cichy napęd
6. wbudowany zasilacz w konsole a nie oddzielny
generalnie jezeli ktos ma elita, to nie ma po co wymieniac, jak ktos kupuje nowego to lepiej kupic juz elitavitesse - Czw 21 Paź, 2010
pP napisał/a:
1. ma wbudowane wi-fi
2. dysk 320gb
3. poprawione chłodzenie
4. najnowsza płyta głowna
5. cichy napęd
6. wbudowany zasilacz w konsole a nie oddzielny
generalnie jezeli ktos ma elita, to nie ma po co wymieniac, jak ktos kupuje nowego to lepiej kupic juz elita
najwazniejsze ze slim ma kinect readyvitesse - Czw 21 Paź, 2010
Bonczek napisał/a:
Jest ktos chetny pomłócić w Forze 2/3 na XBL?
ja moge w forze 3 pisz na pwPiTT - Sob 23 Paź, 2010 pograłem chwilę w demko MMA
na serio fajne, graficznie lepsze od UFC2010, ale też trzeba się przyzwyczaić do innego starowania
chyba będę musiał nabyć
iQ - Sob 23 Paź, 2010 Bylem dzisiaj na prezentacji GT5 w jakims sklepie. Nie wiem co to byla za wersja ale jakos nie zrobila na mnie oszalamiajacego wrazenia. Od czasu do czasu gram w Forze i wydaje sie duzo ciekawsza. Na plus moge zaliczyc koszulke GT5 ktora dostalem