To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Bonczek - Wto 03 Sty, 2012

Dobra nie wdaje się dalej w tą dyskusję, bo zauważam wrażliwość ;)

Moim zdaniem na pudełku może wisieć nawet, że kosztuje 4000zł - nie zapłaciłem za niego nawet 25% tej ceny a w moim odczuciu i tak jest najbardziej dopasowanym aparatem do moich potrzeb, więc jak każde inne urządzenie ma prawo po prostu się spier.dolić ;)

M - Wto 03 Sty, 2012

iphone nawet jak ulegnie samospaleniu to jego wlasciciele uznaja to za zajebisty feature

Fanatycy raczej :faja: i feature masz na myśli 'fiucior'? :faja:
kornat - Wto 03 Sty, 2012

szukam telefonu z klawiaturą qwerty, co myślicie o BlackBerry 9780 ?
Bad-i - Wto 03 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:
Dobra nie wdaje się dalej w tą dyskusję, bo zauważam wrażliwość ;)

Moim zdaniem na pudełku może wisieć nawet, że kosztuje 4000zł - nie zapłaciłem za niego nawet 25% tej ceny a w moim odczuciu i tak jest najbardziej dopasowanym aparatem do moich potrzeb, więc jak każde inne urządzenie ma prawo po prostu się spier.dolić ;)

nie ma zadnej wrazliwosci - ja patrze na to jak na produkt ktory mozesz kupic w sklepie. Tak samo jak BMW 7 kupisz w salonie za 400.000 tak samo kupisz Iphona.
Ale odpowiadajac na pytanie - nie zaplacilem za niego 4.000. Mimo to nawet jakbym go dostal za 1 PLN to uwazal bym ze po tygodniu nie przystaje mu sie spyerdolic :]

Trochę rozumiem, dużo nie ;)
Bad-i - Wto 03 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:
Trochę rozumiem, dużo nie ;)

to wyjasnie, na razie do kosza go nie wyrzucam. Ale przyznaje szczerze ze nie oczekiwalem od telefonu (uwazanego za one of the best) rozczarowania juz po tygodniu ;)

Duzo czasu uplynego zeby sie do niego przekonac - chcialbym miec takie zdanie za rok

Dobra Bad-i inaczej - zrozumiałem, tylko, że mam kwaśny żart bo mi się rok zaczął nie do końca tak jak chciałem, ale staram się uśmiechać ;)
Bad-i - Wto 03 Sty, 2012

spoko loko, mnie to kompletnie nie boli. Na razie czekam i zobacze ile bedzie dalej dzialal :)

Nokia E72 ktora mialem przez 2 lata nie powiesila sie chyba wiecej niz 2 razy :)

Michał - Wto 03 Sty, 2012

ziom
dostałeś kiere. Czego ty byś chciał więcej ;)

Bad-i - Wto 03 Sty, 2012

Michał napisał/a:
ziom
dostałeś kiere. Czego ty byś chciał więcej ;)

jaka kiere?

Michał - Wto 03 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:
mi się rok zaczął nie do końca tak jak chciałem, ale staram się uśmiechać ;)

Cytat:
ziom
dostałeś kiere. Czego ty byś chciał więcej

:]

Bonczek - Śro 04 Sty, 2012

:]
Cartoon - Śro 04 Sty, 2012

kornat napisał/a:
szukam telefonu z klawiaturą qwerty, co myślicie o BlackBerry 9780 ?

Nokia E6
Kupiłem ostatnio 3 sztuki jako firmówki i muszę przyznać, że telefon jest zaj.bisty

M - Śro 04 Sty, 2012

Zobaczcie wpisy z fejsa niektórych ludzi.. załamka
http://applefobia.blox.pl...we-dramaty.html

Czytałem ostatnio że w korei płn. dziewczynka dostała na urodziny pełną miskę papki ze zmielonej kukurydzy - tylko dla siebie. Niezły kontrast.