Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Dobra nie wdaje się dalej w tą dyskusję, bo zauważam wrażliwość
Moim zdaniem na pudełku może wisieć nawet, że kosztuje 4000zł - nie zapłaciłem za niego nawet 25% tej ceny a w moim odczuciu i tak jest najbardziej dopasowanym aparatem do moich potrzeb, więc jak każde inne urządzenie ma prawo po prostu się spier.dolić M - Wto 03 Sty, 2012 iphone nawet jak ulegnie samospaleniu to jego wlasciciele uznaja to za zajebisty featureBonczek - Wto 03 Sty, 2012 Fanatycy raczej i feature masz na myśli 'fiucior'? kornat - Wto 03 Sty, 2012 szukam telefonu z klawiaturą qwerty, co myślicie o BlackBerry 9780 ?Bad-i - Wto 03 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Dobra nie wdaje się dalej w tą dyskusję, bo zauważam wrażliwość
Moim zdaniem na pudełku może wisieć nawet, że kosztuje 4000zł - nie zapłaciłem za niego nawet 25% tej ceny a w moim odczuciu i tak jest najbardziej dopasowanym aparatem do moich potrzeb, więc jak każde inne urządzenie ma prawo po prostu się spier.dolić
nie ma zadnej wrazliwosci - ja patrze na to jak na produkt ktory mozesz kupic w sklepie. Tak samo jak BMW 7 kupisz w salonie za 400.000 tak samo kupisz Iphona.
Ale odpowiadajac na pytanie - nie zaplacilem za niego 4.000. Mimo to nawet jakbym go dostal za 1 PLN to uwazal bym ze po tygodniu nie przystaje mu sie spyerdolic Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Trochę rozumiem, dużo nie Bad-i - Wto 03 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Trochę rozumiem, dużo nie
to wyjasnie, na razie do kosza go nie wyrzucam. Ale przyznaje szczerze ze nie oczekiwalem od telefonu (uwazanego za one of the best) rozczarowania juz po tygodniu
Duzo czasu uplynego zeby sie do niego przekonac - chcialbym miec takie zdanie za rokBonczek - Wto 03 Sty, 2012 Dobra Bad-i inaczej - zrozumiałem, tylko, że mam kwaśny żart bo mi się rok zaczął nie do końca tak jak chciałem, ale staram się uśmiechać Bad-i - Wto 03 Sty, 2012 spoko loko, mnie to kompletnie nie boli. Na razie czekam i zobacze ile bedzie dalej dzialal
Nokia E72 ktora mialem przez 2 lata nie powiesila sie chyba wiecej niz 2 razy Michał - Wto 03 Sty, 2012 ziom
dostałeś kiere. Czego ty byś chciał więcej Bad-i - Wto 03 Sty, 2012
Michał napisał/a:
ziom
dostałeś kiere. Czego ty byś chciał więcej
jaka kiere?Michał - Wto 03 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
mi się rok zaczął nie do końca tak jak chciałem, ale staram się uśmiechać
szukam telefonu z klawiaturą qwerty, co myślicie o BlackBerry 9780 ?
Nokia E6
Kupiłem ostatnio 3 sztuki jako firmówki i muszę przyznać, że telefon jest zaj.bistyM - Śro 04 Sty, 2012 Zobaczcie wpisy z fejsa niektórych ludzi.. załamka
http://applefobia.blox.pl...we-dramaty.html
Czytałem ostatnio że w korei płn. dziewczynka dostała na urodziny pełną miskę papki ze zmielonej kukurydzy - tylko dla siebie. Niezły kontrast.