HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
was79 - Czw 05 Kwi, 2012 w męskiej toalecieno name - Czw 05 Kwi, 2012 Jak w Toruniu to pewnie u Ojca Dyrektora M - Czw 05 Kwi, 2012 Tablice CT to najgrosi kierowcy światami - Czw 05 Kwi, 2012
Tak wynika z moich obserwacji
Może po prostu do stolicy tacy przyjeżdzają.
Napiszę poprawnie:
W mojej ocenie na podstawie obserwacji stwierdzam że najwięcej dziwnych/niebezpiecznych/nieprzewidywalnych zachowań tworzą kierowcy prowadzący samochody o tablicach CT lub w ogóle C. Opinia jest prywatna/subiektywna.
Nie twierdzę że wszyscy tak mają, tylko Ci których miałem okazję obserwować (w większości bo zdarzają się mniejszości)bob.dsk - Czw 05 Kwi, 2012
M napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
M napisał/a:
Tablice CT to najgrosi kierowcy świata
Niby czemu? Jakieś dziwne masz uprzedzenia
Może po prostu do stolicy tacy przyjeżdzają.
Napiszę poprawnie:
W mojej ocenie na podstawie obserwacji stwierdzam że najwięcej dziwnych/niebezpiecznych/nieprzewidywalnych zachowań tworzą kierowcy prowadzący samochody o tablicach CT lub w ogóle C. Opinia jest prywatna/subiektywna.
Nie twierdzę że wszyscy tak mają, tylko Ci których miałem okazję obserwować (w większości bo zdarzają się mniejszości)
Rozumiem Anonymous - Czw 05 Kwi, 2012
M napisał/a:
z moich obserwacji wynika, że są to kierowcy z rejestacjami:
NOL
KNT
SC
KR
LLU
ZSW
OOL
.
.
.
.
RBI was79 - Czw 05 Kwi, 2012
bob.dsk napisał/a:
Rozumiem
Masz szczęście, bo myślałem już, że jesteś z młodzieżówki POMiniac - Czw 05 Kwi, 2012
M napisał/a:
Czas Tuningu? M - Czw 05 Kwi, 2012
Miniac napisał/a:
M napisał/a:
Czas Tuningu?
Raczej "O mój boże Danuta, ile tu pasów na tej drodze"
bob.dsk - Czw 05 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Rozumiem
Masz szczęście, bo myślałem już, że jesteś z młodzieżówki PO
Z PO nie, jestem z Armi Rydzybuba pP - Czw 05 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
NOL
KNT
SC
KR
LLU
ZSW
OOL
.
.
.
.
RBI
LBL....zreszta wszystko na L..Jakarti - Czw 05 Kwi, 2012 mnie wkurfiaja wszystkie pojazdy z rejestracjá od A ... do ZZZ.
jeszcze jeden post nie na temat i bede ostrzegac triple doubleM - Czw 05 Kwi, 2012