Cartoon, najprawdopodobniej nie. Mac moze i by ruszył, ale lista dysków ssd/hdd działających stabilnie z mac'ami jest dosyć okrojona. a to już jest w ogóle jakiś frankenstain ta hybryda
ja u siebie w macbooku pro mam ssd 128 samsung evo jakiśtam + seryjne hdd w optibay'u i jest to bardzo dobre połączenie
No właśnie tego się obawiam. W macu mam teraz seryjne 500gb i po tych 3 latach już trochę czuć, że zwolnił... dlatego pomyślałem o takiej hybrydzie, żeby zostawić napęd i mieć rozsądną pojemność.Greg - Nie 08 Lut, 2015 GeKo, a jakiego masz Aira z jednym USB? oO Grzeje się? A jaka to praca?
Jadę na Airze 13, tym najnowszym ale z rozszeroznym ramem do 8GB i jest bajka. Ani razu nie zawył, beteria daje radę mocno. No idealny jest Chloru - Pon 23 Lut, 2015 http://pclab.pl/news62168.html jeb z dzidy laserowej. Idę po czipsy. Fajt! GeKo - Pon 23 Lut, 2015
Greg napisał/a:
GeKo, a jakiego masz Aira z jednym USB? oO Grzeje się? A jaka to praca?
Jadę na Airze 13, tym najnowszym ale z rozszeroznym ramem do 8GB i jest bajka. Ani razu nie zawył, beteria daje radę mocno. No idealny jest
Dokładnie z jednym USB, jakiś starszy model. Jaka praca?
Przeglądanie netu, word, czasem jakiś pliczek w PS.
Po 30min od włączenia staje się bezużyteczny. Czyszczenie i wymiana pasty na procku nie pomogla.
Oddałem dziada i przytuliłem thinkpada Lenovo.was79 - Pon 23 Lut, 2015 No i sojowe latte w miłym towarzystwie poszło się ebać Greg - Pią 06 Mar, 2015
was79 napisał/a:
No i sojowe latte w miłym towarzystwie poszło się ebać
ale kubek mu został. zielony.Kamill - Pią 20 Mar, 2015 Michał - Pią 20 Mar, 2015 beka beką, ale ceny nowych samsungów i tak to przebijają
a jeszcze nie tak dawno wlasciciele sluchawek z robocikiem pukali sie w czolo jak mozna dac 4k za iPhona
zeby nie było - sam mam robocika ( xiaomi )PiTT - Pią 20 Mar, 2015 ale te ceny po miesiącu pójdą 50% w dół a ajfona jednak nie rasta - Pią 20 Mar, 2015 S5 czy notę 4 tez były na wejściu po 3 klocki. poczeka się 3 miesiące i ceny polecą.was79 - Pią 20 Mar, 2015 Cena jak w Dubaju Jakarti - Pią 20 Mar, 2015
Cytat:
- Galaxy S6 Edge 128 GB - 4399 PLN
2 osoby jada na wakacje za to.
rozwarstwia sie nam spoleczenstwo..Kamill - Pią 20 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
Cytat:
- Galaxy S6 Edge 128 GB - 4399 PLN
2 osoby jada na wakacje za to.
rozwarstwia sie nam spoleczenstwo..
Do Tunezji nawet 6.was79 - Pią 20 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
Cytat: