ba co wiecej, jezeli dobrze pamietam to Dzik dostal od tego williego (Dzik jechal sportem)
Jedyny willi z ktorym sie bralem to ostatni willi Waszki. Na jedynce willi troche szybszy pozniej rowno. Ale clio mialem calkowita serie.
no wlasnie o tym mowilem, z tym ze recenzje z tego wyscigu (Waszki i lkrencika) sa troche inne 106 - Pon 09 Mar, 2009 mam onboard z drugiego kielieckiego willa jak startuja z rolowanego z IIki....
na IV waszka odjezdza tak na oko za 4 dlugosci. widac wyrazna roznice
w przyspieszeniunox - Pon 09 Mar, 2009 Szpece od hond jak to widzicie tak na 1 rzut gałką oczną ??
na tylnej szybie na wlepe z wersji 30th . Czym to powinno się różnic od zwykłej ??Bad-i - Pon 09 Mar, 2009
106 napisał/a:
mam onboard z drugiego kielieckiego willa jak startuja z rolowanego z IIki....
w przyspieszeniu
dokladnie to tez znam, chodzi o to ze jezeli wydechem i dolotem mozna zrobic 172 to mozna 198 (ale Łukasz nadal nie wierzy )Mick - Pon 09 Mar, 2009
nox napisał/a:
Szpece od hond jak to widzicie tak na 1 rzut gałką oczną ??
na tylnej szybie na wlepe z wersji 30th . Czym to powinno się różnic od zwykłej ??
ten egzemplarz najlepiej omijać szerokim łukiem...
wersja 30th to jest np Lennego.
czyli czerwona wykładzina, czerwone fotele RECARO, przyciemnione tylne szyby boczne i tylna, na tylnej szybie naklejka świadcząca o 30 leciu hondy civ. podobno coś tam jeszcze ze Szperą było... ale tutaj podobno są niejasności... MoRToN - Pon 09 Mar, 2009 I kiera MOMO chyba.nox - Pon 09 Mar, 2009
Mick napisał/a:
ten egzemplarz najlepiej omijać szerokim łukiem...
Pomijając kwestie 30th to co z nim jest nie tak ??dzik - Pon 09 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
no wlasnie o tym mowilem, z tym ze recenzje z tego wyscigu (Waszki i lkrencika) sa troche inne
Zaraz uslysze ze dostalem 102 dlugosci do II-ki lukp - Pon 09 Mar, 2009
106 napisał/a:
mam onboard z drugiego kielieckiego willa jak startuja z rolowanego z IIki....
w przyspieszeniu
Sprzedajesz S3'ke i kupujesz to Saxo. Ja nie widzę problemu.Maciusiowy - Pon 09 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Sprzedajesz S3'ke i kupujesz to Saxo.
zajebongo
co do 30 anniversary to tak jak pisał Mick, kiera momo z jednego kawałka skóry, wykładzina czerwona i recaro czerwone + ciemne szyby z tyłu...nalepkę można kupic na ebayu - poprzedni właściciel mojego też taką nabył drogą kupna ŁukaszS3 - Pon 09 Mar, 2009 no tego mógłbym mieć zamiast eSki naprawdę... Tylko ciekawe jak z trakcją w tym auciePiTT - Pon 09 Mar, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
no tego mógłbym mieć zamiast eSki naprawdę... Tylko ciekawe jak z trakcją w tym aucie
jaaaaasne
tak tylko piszesz, żeby się przypodobać Bad-i - Pon 09 Mar, 2009
dzik napisał/a:
Bad-i napisał/a:
no wlasnie o tym mowilem, z tym ze recenzje z tego wyscigu (Waszki i lkrencika) sa troche inne
Zaraz uslysze ze dostalem 102 dlugosci do II-ki
bez przesady, nie odbieraj tego jako atak na Twoją osobe czy też Twoje clio - ale chyba zgodzisz sie ze clio Waszki ganialo jak wsciekle
p.s. zreszta tutaj nie chodzi o ile cie zlal tylko o fakt ze wydechem i dolotem mozna bylo wyciagnac 172 (bez dotykania elektroniki)