nox - tutaj cytat z civicklub, kogoś, kto był oglądac tego type-ra:
"Dach klepany, prawy bok klepany, maska, błotnik i tylna klapa wymieniane. Jakoś słabo się zbiera i w środku niezły klekot. Zawias w miarę OK.
Auto całe malowane.
Nie ma prawego xenona (podobno tylko wyjął żarnik, bo się spalił).
Tak więc kolejny, na którego trzeba uważać."
Dzięki za info tez już odpada dzik - Pon 09 Mar, 2009
Bad-i napisał/a:
p.s. zreszta tutaj nie chodzi o ile cie zlal tylko o fakt ze wydechem i dolotem mozna bylo wyciagnac 172 (bez dotykania elektroniki)
Nie widze problemu, jesli w moim clio po wydechu i dolocie bez dotykania elektroniki przybylo 26KM.
Lukasz, Ile mozna uzyskac bez remapu to kwestia losowa. Czasami mozna bardzo duzo.
Prawda jest ze zmiana wlakow ZAZWYCZAJ wymaga remapu, ale nie wiemy jakie algorytmy posiada ten akurat ECU. Moze ma sztywne mapy, ale jest seryjnie przelany, na walkach ma wiecej powietrza i korzystniejszy AFR. Moc rosnie podwojnie.
A moze podniesli cisnienie na listwie zamiast remapu.
Nie wiemy dokladnie.saxorulez - Pon 09 Mar, 2009
dzik napisał/a:
Lukasz, Ile mozna uzyskac bez remapu to kwestia losowa. Czasami mozna bardzo duzo.
Prawda jest ze zmiana wlakow ZAZWYCZAJ wymaga remapu, ale nie wiemy jakie algorytmy posiada ten akurat ECU. Moze ma sztywne mapy, ale jest seryjnie przelany, na walkach ma wiecej powietrza i korzystniejszy AFR. Moc rosnie podwojnie.
A moze podniesli cisnienie na listwie zamiast remapu.
Nie wiemy dokladnie.
nie sprzyjasz mi - wiesz co za to grozi
Dawaj logi z AFRu od Ciebie (seryjny silnik) zobaczymy czy jest aż tak przelanydzik - Wto 10 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
Dawaj logi z AFRu od Ciebie (seryjny silnik) zobaczymy czy jest aż tak przelany
Nie mam, nie interesowaly mnie Bad-i - Wto 10 Mar, 2009 dobra juz nie oftopujcie, znowu wyszlo ze miałem racje saxorulez - Wto 10 Mar, 2009 nie ma dowodów na to ze masz rację, ani ze ja mam rację
moim zdaniem to nie mogło mieć miejsca, dzik mówi że tak mogło być.
Ale nie mając logów z AFR nie wiemy czy jest przelany i czy więcej powietrza tak korzystnie na niego wpływa.
Koniec OTDeeS - Wto 10 Mar, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7916447 uha ah !! GTI-RMisiek_lbn - Wto 10 Mar, 2009 było już o nim tu mówione DeeS - Wto 10 Mar, 2009 gdzie gdzie gdzie ?? jaram sie nim !Misiek_lbn - Wto 10 Mar, 2009 to nie jaraj popatrz kilka stron do tyłu, ktoś pisał że w jego okolicach to auto jest uważane za mine 106 - Wto 10 Mar, 2009 ja wklejalem. (wlasciciel o tym nie wspomina) ale auto ma zlomowy silnik. wal napawany,
panewka sie tam chyba obrocila. raczej nalezy liczyc sie z tym ze silnik sie skonczy soon.
wg ziomkow silnik byl w tym samochodzie zlozony jak w 126p a nie prawie 300 KM
samochodzie. tyle wiem. o stanie napedow nie mam pojecia. tez sie nim jaralem... jesli
napedy sa ok to dalej mozna o nim pomyslec. sr20det sa dostepne od 200 sx i chodza
miedzy 3-7k.... wiec w sumie silnik to nie duzy problem. gorzej z napedem :/martin.h - Wto 10 Mar, 2009 Do sprzedania mały potworek - Lancer Evo3 -> http://www.kspeed.hu/autoink_e.htmlJanusz - Wto 10 Mar, 2009 http://moto.allegro.pl/it...n_saxo_vts.html VTSAnonymous - Wto 10 Mar, 2009 75KM TomsoN - Wto 10 Mar, 2009 MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJK! Twój kolor