nie no, panna sie zarejestrowała, a wy checie fotki samochodu, starzejecie sie czy jak ??
cześć Justino, od niedawna jestem młodym dynamicznym singlem, na codzień jeżdżę jedynym słusznym samochodem, a od święta upalam poloneza caro + LPG w stanie kolekcjonerskim. Moze chcesz się bliżej poznać
ps. daj jakieś fotkiSiadly - Czw 26 Mar, 2015
pawel934 napisał/a:
Z fotkami sióstr jeszcze kilka lat musicie poczekać - są w wieku podobnym do Saxo
Karwa, jakby saxo było przedliftowe...
No nic, poczekamy.Janusz - Czw 26 Mar, 2015
Cytat:
Karwa, jakby saxo było przedliftowe...
No nic, poczekamy.
Tindera sobie zainstaluj Anonymous - Czw 26 Mar, 2015
Janusz napisał/a:
siema napisał/a:
Justine napisał/a:
Witam i ja Na razie musi mi wystarczyć słabsza wersja Fiesty Roberta Kubicy
nie no, panna sie zarejestrowała, a wy checie fotki samochodu, starzejecie sie czy jak ??
cześć Justino, od niedawna jestem młodym dynamicznym singlem, na codzień jeżdżę jedynym słusznym samochodem, a od święta upalam poloneza caro + LPG w stanie kolekcjonerskim. Moze chcesz się bliżej poznać
ps. daj jakieś fotki
Brzmi kusząco
Co do fotek to nie ma się czym chwalić Janusz - Czw 26 Mar, 2015
Justine napisał/a:
Co do fotek to nie ma się czym chwalić
????
PieQt - Czw 26 Mar, 2015 Janusz a opowiedz, czemu zostales singlemAnonymous - Czw 26 Mar, 2015 przecież napisal ze poldkiem jezdzidodge - Czw 26 Mar, 2015 Panowie wie ktoś jak zapytać o opinie o autku w sensie w jakim temacie, jak chcę napisać w odpowiednim wyskakuje mi brak uprawnieńJanusz - Czw 26 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
przecież napisal ze poldkiem jezdzi
jak ostatnio poszedłem driftem poldkiem na rondzie pod LO, to panny jeszcze 100 metrów za mną biegły.. . Anonymous - Czw 26 Mar, 2015 z tymi częściami co poodpadały,uczynna ta młodzież u wasAnonymous - Czw 26 Mar, 2015 @Janusz, mniej wiesz lepiej śpisz Jakarti - Pią 27 Mar, 2015