a poza tym taki Lamus 2.0 16v z silnikiem GSi 150PS dłubniety to przyjemnie sie zachowuje juz na drodze Misiek_lbn - Nie 19 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
a poza tym taki Lamus 2.0 16v z silnikiem GSi 150PS dłubniety to przyjemnie sie zachowuje juz na drodze
zgadzam się w 100%
miałem przyjemność pojeździć
a co do tych lanosów, to... zwyczajnie podobają mi się
ładnie zrobione, nie przesadzone... ciekawe to i niedroga alternatywa na fajny samochód(wspomniany przez marcela) :564:Anonymous - Nie 19 Sie, 2007 swojego czasu był jeden (do dzis chyba jeszcze zyje) auto kumpla Tommy - wydłubał Lanos 1.6 16v tak ze robił 16tki na 400m a to jest dobry wynik .... 2 kubły tylko w środku na 16 z Ibi Cupry, ale to były dawne piekne czasy dla SR w wwa Misiek_lbn - Nie 19 Sie, 2007 corsa na gtechu robiła ok 16.2 z tego co pamiętam, więc jak na takiego lanosa 1.6, to naprawde fajnie Michał - Pon 20 Sie, 2007 http://www.rapgra.com/gal...galeria=31&id=0
rudello czarnuchAnonymous - Pon 20 Sie, 2007 heheh bylo kiedys shorti wyczail... ale to widac kto jest ziomem i chodzi po jakich stronach i zazdrosci potem... hejtersi!M - Pon 20 Sie, 2007
NIezle
A tak naprawde to tylko ten niebieski jest jdm (powiedzmy ze moze byc )
A do tego ma lakier zapozyczony z mojego cifa Michał - Pon 20 Sie, 2007 po czym poznać prawdziwe JDM a kicz tuning a'la jdm macku ??M - Pon 20 Sie, 2007
Michał napisał/a:
po czym poznać prawdziwe JDM a kicz tuning a'la jdm macku ??
Trzeba w tym troche posiedzieć Michale
Do tego kazdy wie ze jdm jest ciut kiczowaty za co go kochamy Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 [quote="eM"]
Michał napisał/a:
Do tego kazdy wie ze jdm jest ciut kiczowaty za co go kochamy
stickery Michał - Pon 20 Sie, 2007 mi sie strasznie podoba JDM'owy styl.
Jest taki orginalny na maxa ... tez kiczowaty .Vlodarsky - Wto 21 Sie, 2007 A ja lubie biało z białymi felgami i jest ok. Rajdowo lubię teraz. Zaraziłem się przez HHCHRZANEK - Wto 21 Sie, 2007 A ja lubie:
-JDM
-Racing look
-performance tuning
ale najbardziej lubie jak kobieta sie rozbiera PiTT - Wto 21 Sie, 2007 może ktoś będzie urażony, ale dla mnie Lanos = totalny kibel
nawet w najmocniejszej wersji silnikowej to nie jedzie, fatalnie się prowadzi
miałem okazję przejechać się 2 sztukami, w tym 1 prawie nówką
kibel na który szkoda tracić czas i pieniądze
co innego jak ktoś traktuje taki samochód jako tani środek lokomocji, wtedy zgadzam się, że jest ok i za takie pieniądze ujdzie, ale nie jako baza do przeróbek
to samo dotyczy krejzoli z tico klub