To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

jarek-malopolska - Nie 07 Lis, 2010

speed555 napisał/a:
Dzi¶ w Tarnowie był Halloweenowy superoes i Wojtek Wilk z krakowa w saxo vts naklepał focusa rs w generalce bili sie na dziesi±te setne sekundy:D a koles w rs naprawde ogarniał:)

O kurfa to niezły numer, no on ponoć z bochnii jest, Saxo takie bordowe phI, na jakim¶ tuning zlocie w Bochnii sie hamował i ponoć nie wyszła tam seria tylko dobra moc i moment, ale niestety dokładnie nie wiem co i jak, tak czy siak, fakt, mega ogarniacz :)

EDIT: Artek Gratulacje, good wynik :ok:

GeKo - Nie 07 Lis, 2010

qbus napisał/a:
pewnie ten sam...
Jak wiemy po przykladzie Mi¶ka lepiej sie od niego z daleka trzymać.
kubas - Nie 07 Lis, 2010

A ja dzi¶ przywiozłem jaki¶ wazon i komplet kluczy za 1 miejsce na mini kjs-ie w Bdg. Co ciekawe podział na klasy pod względem mocy i od dzi¶ jestem mistrzem klasy STREET :rotfl: Generalkę też wyj±łem ale nie było za to już wazonu :(
Koto - Pon 08 Lis, 2010

Wła¶nie sobie przypomniałem, że ostatnio na BK nie podobał się mój kask.
I teraz ma pytanie/pro¶bę, ma kto¶ pożyczyć kask na czwartek? Wypłacam w normalnej walucie albo płynnej :)

Jaco - Pon 08 Lis, 2010

Ja tam jaki¶ mam tylko muszę go poszukać... Masz kogo¶ na prawy ? :D
Koto - Pon 08 Lis, 2010

Daje uszczelki i czteropak :*

Na prawy już mam kumpla.

Janusz - Pon 08 Lis, 2010

Cytat:

ej, a ja?? tyle ze pewnie nie pojadę :rotfl:
PW

Jaco - Pon 08 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Cytat:

ej, a ja?? tyle ze pewnie nie pojadę :rotfl:
PW

Poszło PW zwrotne :)

Jaco - Pon 08 Lis, 2010

Janusz jak jednak wystartujemy to będzie MISZCZ WY¦CIG

:hhe:

matt - Pon 08 Lis, 2010

a możę krk-owcy nad sobotnim łapanowem pomy¶l±?! :> ... my się chyba wybierzemy treningowo na seryjnym zawiasie z przodu od Tomcata :rotfl: 6 km odcinków + jeden szutrowy + z reguły dobra organizacja i sympatyczna obsługa, wpisowe 150 zyli

szczegóły na http://www.safetypoludnie.pl./

qbus - Pon 08 Lis, 2010

my moze pojedziemy z Klaudia... czekamy do ostatniej chwili na to jaka pogoda bedzie... :)
jarek-malopolska - Pon 08 Lis, 2010

6 odcinków - wiadomo cos wiecej, sa to odcinki "placowo-pachołkowe" czy po normalnych drogach? Daleko oddalone od siebie czy wszystko w jednym miejscu? Ile można ogarnac na ogladare? Ma kto¶ takowe info..? :)
qbus - Pon 08 Lis, 2010

Wszystko po drogach, 6 odcinkow i jeden szutrowy czyli dabrowica od lesniczowki w gore i mostek pogana w konfiguracji po mostku w dol, czyli wszystko bardzo blisko siebie.
jarek-malopolska - Pon 08 Lis, 2010

jedyna miejscówa ktora znam/kojarze to mostek pogana, reszty nie bardzo, reasumuj±c: ile mozna odcinków zobaczyc ?
matt - Wto 09 Lis, 2010

qbus, znaczy czekacie aż będzie ¶nieg czy oby nie było ¶niegu?! :)