To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Niemy - Wto 14 Lis, 2006

Michał napisał/a:
ten samochod sprowadza chyba ktos od nas z forum .

tez mi sie tak wydaje

Michał napisał/a:
Wydaje mi sie ze warto.
Na handel nie warto, dla siebie warto

przychyle sie do tej opinii, autko wyglada na zadbane,dobrze wyposazone:klima, szyber, boczne poduchy

Grzesiek VTS napisał/a:
blotnik z nakladka 350zl,zderzak 300zl lampa 170, przeciwmgla 130 zl pompa wspomagania 400zl,szyba 150,nadkole 200zl plastikowe.
robota 800 zl malowanie kolo 800zl :)

a ceny to zalezy, wg mnie to: blotnik 150-180 ,nakladka 70-100, zderzak 250-300, lampa (moze da sie pospawac zaczepy) 150 podrobka DEPO, pompa wspomagania-??, szyba 100 nowka lub jesli chcesz uzywke to przesle Ci po taniosci,plastik nadkole 130 w ASO,listewka pod reflektor-20zl, robocizna-zrobic samemu,zadna filozofia,malowanie ok 600zl, zalezy gdzie(bez malowania drzwi oczywiscie) , to co udalo mi sie oszacowac ze zdjecia plus nieprzewidziane koszty

Dariano napisał/a:
Ten czarny co grzesio wstawil napisane jest ze ma abs,na moje oko to on nie ma absu

Darek a dlaczego sadzisz ze go nie ma?

Loko - Wto 14 Lis, 2006

pompa wspomagania używka koło 400 zł, nówka to już koło 1000 zł.
Anonymous - Wto 14 Lis, 2006

Ok dzieki Panowie za wycene.

[ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 ]
Znalazłem taki wynalazek dla braciszka.
Tylko jeszcze ze starym silnikiem 155 km.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1855224

A tu już ten 167 km ale hm łupnięty.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1470318

Michał - Wto 14 Lis, 2006

to jest chyba cos a'la volcano . Ja bym szukał bardziej zadbanego egzemplarza. Jak forum powstawało, to był taki kolega , remix, on miał taki wynlazek. Wszystko było spoko , naprawde, fajnie wyglad itd. ale pamiętam ze mu palił jakies 30 litrów :D cos miał zjebane. Na ursynowie zatankował do pełna, a na sadybie juz połowy baku nie miał :D

samochod fajny

Loko - Wto 14 Lis, 2006

A może w tej cenie 205 gti kupic, przyjemne autko, szybkie, dobrze sie prowadzi i moze w tych pieniadzach się cos znajdzie.
Anonymous - Wto 14 Lis, 2006

W sumie od początku szukam 205 gti 1.9 ale nic na polski rynku nie ma w sprzedaży.
a jak są to takie padliny ze nie wiadomo czy odpali :D

strick - Wto 14 Lis, 2006

Pompa wspomagania nowa kosztuje nie 1000 a 2700 :570:
Też mi się kiedys podobał ZX, ale naprawde moze lepiej poszukać R5 GTT, albo 205 Gti :)

Loko - Wto 14 Lis, 2006

Bez przesady z tymi 2700 :D , funkiel nówka pompa 849 zł w intercarsie wiec pewnie jeszcze taneij da sie ja wyrwac.

hydrauliczna pompa wspomagania tylko 850! Co za cwoki, nieźle z nas chciali skroić :)
Loko - Wto 14 Lis, 2006

elektrohydrauliczna pompa taka jak jest w każdym saxo :) W wersji po lifcie chyba ma inną końcówke do nalewania płunu.

To moze przez ta końcówke jest taka droga :D
Loko - Wto 14 Lis, 2006

:D może to co wam chciał sprzedać to był orginał, ale nawet jeśli to i tak za drogo.
Dariano - Wto 14 Lis, 2006

Niemy napisał/a:

Darek a dlaczego sadzisz ze go nie ma?

Dlatego tak sadze ze we wszystkich saxo z absem jakie ja widzialem przewody hamulcowe przy wyjsciu z pompy sa zwiniete z taka tak jakby sprezynke a tu akurat sa proste tak jak u mnie a ja absu nie mam oczywiscie moge sie mylic, ale dopuki mnie ktos nie wyprowadzi z bledu to zostaje przy tej opcji

Loko - Wto 14 Lis, 2006

No coś w tym jest tylko bardziej chodzi o to że ten przewód jeśli jest abs zostaje tylko jeden niż o to ze jest zwinięty :)
Dariano - Wto 14 Lis, 2006

Loko napisał/a:
No coś w tym jest tylko bardziej chodzi o to że ten przewód jeśli jest abs zostaje tylko jeden niż o to ze jest zwinięty :)

Nie wkurw.iaj mnie :DD w absie jest sprezynka nie ma absu nie ma sprezynki wszystko ;)