HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
michool_vt - Śro 18 Mar, 2009 z basha
"<wolf> to co? pykamy na łikend jakis meczyk w cs`a? =)
<kodi> no jasne tylko zeby Jabbar skołował kase na bro
<Beti> miśku a co to ten cs`a?
<Beti> tam co sie chodzi i zabija?
<wolf> heheh no mniej więcej
<kodi> nom
<Beti> aaa o tam gdzie gdzie się bąbe podkłada i takie ludki prześwitują przez ściane?
<kodi> ??
<Beti> no widziałam jak Paweł grał w to. chodzisz po takiej planszy i strzelasz i widac jak ludziki przez sciane biegaja
<kodi> eee czekaj beata...
<Beti> czy to nie to?
<wolf> yyy nie widac ich Słońce
<wolf> idz pogadaj z marta
<kodi> ej kurwa
<kodi> jak kurwa PRZESWITUJA??
<wolf> pewnie sie jej cos pomyliło. to co z jabarem?
<kodi> ty jebany cziterze... "
Michał - Czw 19 Mar, 2009 M - Czw 19 Mar, 2009 o lolAnonymous - Czw 19 Mar, 2009 Gramy dzisiaj?M - Czw 19 Mar, 2009 Ja już jestem...
ostatnio nie mam czasu.
POgramy?michool_vt - Czw 19 Mar, 2009 nie mogę znaleźć pliku, który uruchamia cs'a Michał - Czw 19 Mar, 2009 jest na górnej półce po lewej ręcefydi - Czw 19 Mar, 2009 jak gramy to gramy : (mądrze to napisałem nie? )M - Czw 19 Mar, 2009 jestmichool_vt - Czw 19 Mar, 2009
Michał napisał/a:
jest na górnej półce po lewej ręce
dzieki majk!!!
jakbym mógł to dałbym Ci pomuk!
albo nieKonradMK - Pią 20 Mar, 2009 jak by ktoś chciał zagrać w Smokin' Guns to ja się piszęKonradMK - Pią 27 Mar, 2009 Ustalamy że przez weekend ściągamy Smokin' Guns i w tygodniu robimy granie.
http://www.strategyinform.../mod/28837.html
OK?
fydi - Pią 27 Mar, 2009 ja mam cały czas. to się szybko ściąga KonradMK - Pią 27 Mar, 2009 ok ja często gram na jakimś francuskmi serwerze postawionym na linuxie - szybko grają i ogarniają. jak by co to dam tutaj znać że gramM - Pią 27 Mar, 2009 Ale tu mozna postawic serwer?
Moze w koncu sie skusze zeby nam postawic dedicated