anjas - Sob 23 Paź, 2010 a ja się wciągnąłem w Medal of Honor multi. Jest nieźle. Mniej dynamicznie niż w COD, ale też zajebiście. Zajęło mi to trochę czasu, ale się na maksa przekonałem.was79 - Nie 24 Paź, 2010 Ja z kolei zatrzymałem się na misji (tryb kampanii), gdzie lata się helikopterem i za cholere nie umiem tego przejść. Jak załatwie pajaców na wzgórzu, to później dostaje z budynków anjas - Nie 24 Paź, 2010
was79 napisał/a:
Ja z kolei zatrzymałem się na misji (tryb kampanii), gdzie lata się helikopterem i za cholere nie umiem tego przejść. Jak załatwie pajaców na wzgórzu, to później dostaje z budynków
olej misje, popykajmy w multi iQ - Nie 24 Paź, 2010 Michał - Nie 24 Paź, 2010
was79 napisał/a:
Ja z kolei zatrzymałem się na misji (tryb kampanii), gdzie lata się helikopterem i za cholere nie umiem tego przejść. Jak załatwie pajaców na wzgórzu, to później dostaje z budynków
też miałe z tym problem
NA.PIE.RDALAJ PO PROSTU !!was79 - Pon 25 Paź, 2010
anjas napisał/a:
olej misje, popykajmy w multi
jeszcze chwile i się dołącze, narazie pomęcze jeszcze singla, bo mnie fest wciągnęło
Michał napisał/a:
też miałe z tym problem
NA.PIE.RDALAJ PO PROSTU !!
ponapyerdalałem zgodnie z radą i... wreszcie przeszedłem.
Było warto następnie misje ze snajperem i ostra sieka pomiędzy skałamiKonradMK - Pon 25 Paź, 2010 podobno w MOH inny engine robi SP i MP. Który jest lepszy?was79 - Wto 26 Paź, 2010 jeżeli sie nie myle to w SP jest nowszy, ale czy lepszy trzeba by wywołać Anjasa do tablicyanjas - Wto 26 Paź, 2010
was79 napisał/a:
jeżeli sie nie myle to w SP jest nowszy, ale czy lepszy trzeba by wywołać Anjasa do tablicy
mnie to wisi
w SP się gra całkiem fajnie, ale multi bardziej wciąga.was79 - Wto 26 Paź, 2010 czyli co, nie widać róznicy w grafice, sterowaniu??anjas - Wto 26 Paź, 2010
was79 napisał/a:
czyli co, nie widać róznicy w grafice, sterowaniu??
nie wiem, może widać
Ja się nie znam.was79 - Wto 26 Paź, 2010 spoko, myślałem że widać różnicę, bo ja dalej multi nie odpaliłem Michał - Wto 26 Paź, 2010 dalej nie mozna strafować z biegiem . grrrrrrrrrrrKonradMK - Wto 26 Paź, 2010
Michał napisał/a:
dalej nie mozna strafować z biegiem . grrrrrrrrrrr
Majk - mistrz realizmu i jego ulubione combosy:
1. strzelanie z RPG z podskoku
2. strzelanie serią ze znajperki w biegu
3. rzucanie granatem na 3km
Majk dorzuć coś bo nie pamiętamMichał - Wto 26 Paź, 2010 jebnięcie w stopy, wybicie przeciwnika, szbka zmiana na raila, jeb, jeśli dalej żyje , zmiana na spawarke , i podpalanie ( przeciwniki ciągle w powietrzu )