To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Kuner - Czw 05 Sty, 2012

Cartoon napisał/a:
kornat napisał/a:
szukam telefonu z klawiaturą qwerty, co myślicie o BlackBerry 9780 ?

Nokia E6
Kupiłem ostatnio 3 sztuki jako firmówki i muszę przyznać, że telefon jest zaj.bisty

Używam od września i popieram. Genialny sprzęt.

Cartoon - Czw 05 Sty, 2012

Najlepsza jest bateria :)
Miła odmiana po Desire HD, który trzymał max 1 dzień.... ten trzyma 4, przy dość intensywnym użytkowaniu :)

Bad-i - Czw 05 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:
:lol2:

Już wiem skąd się biorą te wszystkie opinie, że iPhone jest z dupy :rotfl:

zeby nie bylo tak pieknie - telefon juz sie nie wiesza. Ale dzisiaj z konta yebneli mi po raz drugi 20 euro :crazy:

a niby polityka jest taka ze wszystko co raz kupimy dalej jest za free (dodam ze to gosc w sklepie Apple sciagnal mi muze po raz drugi - po tym jak wczesniej sam ja wyyebal w kosmos :] )

Bonczek - Czw 05 Sty, 2012

U mnie się tak nigdy nie stało - rozumiem, że jak pobierałeś to byłeś zalogowany na to samo konto? :]
Bartek! - Czw 05 Sty, 2012

aż wierzyć się nie chce, u mnie zawsze po updejtach wszystko w appstore jest za darmo.
a i rzeczy stracone typu kontakty, zdjęcia i wszystkie inne rzeczy odzyskasz po synchronizacji z itunes.

ja używam iphonów od kilku lat, miałem już kilka, jak się czarna 4 zepsuła to na nowy wymienili, wszystko zawsze działa i na nic nie narzekam. długo nie zmienię tela na inny poza nowym iphonem ofkorz.

Bad-i - Pią 06 Sty, 2012

No tak przecież to sobie wymyśliłem, mogę ci wysłać dwa rachunki.

Bończek, tak byłem Zalogowany na to samo konto

Kamill - Czw 12 Sty, 2012

Jeżeli macie tel z antkiem to sprawdźcie sobie w ustawienia-aplikacje-zuzycie bateri, ile % baterii zużywany jest przez różne procesy, bo w niektórych telefonach google maps (mimo ze nie jest uruchomiony) zjada sporą cześć jej zasobów.
U mnie na galaxy s+ mapy zużyły 25% baterii w 1 dobę mimo że jeszcze ich nie odpalałem ani razu. Trzeba ustawić żeby nie korzystały z wifi i gps-u i albo ubić proces, albo zrestartować tel.

M - Czw 12 Sty, 2012

Gdzie się to sprawdza?
zefir - Czw 12 Sty, 2012

mi na htc nie pokazuje wiekszego zuzycia przez mapy:)

Cytat:
ustawienia-aplikacje-zuzycie baterii

lub ustawienia-o telefonie-zuzycie baterii
U mnie pokazuje każdy z działających procesów z liczbą ile % baterii każdy procesów zżarł od ostatniego ładowania.
OS v2.3

Kenet - Czw 12 Sty, 2012

Zainstaluj task killera i nic takiego się nie będzie działo.

Kenet napisał/a:
Zainstaluj task killera i nic takiego się nie będzie działo.

I będziesz ubijał wstający proces co 3s task kilerem ?

Kenet - Pią 13 Sty, 2012

Nic nie będziesz musiał robić, sam ubije.
PiTT - Pon 16 Sty, 2012

interes jest do zrobienia :)
wymienię HTC Desire Z, bardzo ładny stan, pudełko itd. z playa (bez sima) na Galaxy S Plus, najchętniej nowy
ktoś ma ochotę? ;)

Kamill - Wto 17 Sty, 2012

Nie, ale mogę powiedzieć ze s+ śmiga znakomicie :rotfl: , miedzy nim a moim starym hero jest po prostu przepaść.