Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Nie 20 Sty, 2013
Kamill napisał/a:
rabarbar napisał/a:
a czy Wy przypadkiem nie mylicie dwóch róznych 2.5tdi??R5 i V6 ??
To juz zostało wyjaśnione kilka postów wcześniej. W dostawczakach nigdy nie było v6 tdi. W volvo 2,5 140KM był spięty z 5 bieg skrzynią i był poprzecznie w audi z 6stką i wzdłużnie.
przepraszam jestem debilem i nie sledziłem wątku dokładnie,tak sobie tylko pisze bo mam grype i mi sie nudziKarQ - Nie 20 Sty, 2013 Pompki pojawiły się dopiero w T5. Nie wydaje mi się, aby trafiły do T4, a w Volvach był właśnie ten montowany, a nie nowszej generacji.
Chyba, że na koniec w mulitivanach ten motor 2.5 150KM był na PD?itr 911 - Nie 20 Sty, 2013 Jeśli ma być Legas to ja bym obejrzał to
Naprawa z piątke + gaziuto z 3 tysie i za te ok 24tysie masz mega fajny dupowóz w nowej budzie no i w automacie a to chyba tylko na plus dla kobiety
ps. zawsze w tej cenie możesz łyknąć moje kleo biel dubaju anjas - Nie 20 Sty, 2013
itr 911 napisał/a:
Naprawa z piątke
nie wiem czy to nie są zbyt optymistyczne założenia. W serwisie 2 zaślepki do zderzaka kosztują 700zł a na allegro szukałem ich prawie przez rok.itr 911 - Pon 21 Sty, 2013
anjas napisał/a:
itr 911 napisał/a:
Naprawa z piątke
nie wiem czy to nie są zbyt optymistyczne założenia. W serwisie 2 zaślepki do zderzaka kosztują 700zł a na allegro szukałem ich prawie przez rok.
No jak ktoś taką szkodę chce robić w aso to nie wyjęte 15-20 koła
Ale za piątkę na częściach z alledrogo to luzik sie ogarnie anjas - Pon 21 Sty, 2013
itr 911 napisał/a:
Ale za piątkę na częściach z alledrogo to luzik sie ogarnie
a czytałeś drugą część zdania, które napisałem wcześniej itr 911 - Pon 21 Sty, 2013 Że dostępność części używanych "utrudniona"?
Czy ja wiem...wszytko do ogarnięcia i wiem to z doświadczenia bo praktycznie każde auto jakie przytargałem z CH miało jakąś szkodę a było to unikaty w porównaniu do takiego subaraka
Tylko pytanie czy komuś chce sie i ma czas na takie babranie czy woli gotowca? kamil - Pon 21 Sty, 2013 H6 w gazie to pomyłka - koszt regulacji zaworów to jakiś kosmos.
Jak Subaru to tylko 2.0 lub 2,5.
Walle, pogadam dzisiaj z Kurowskim o tym A6 C5 w benzynie, który silnik poleca.Walle - Pon 21 Sty, 2013
kamil napisał/a:
H6 w gazie to pomyłka - koszt regulacji zaworów to jakiś kosmos.
Jak Subaru to tylko 2.0 lub 2,5.
Walle, pogadam dzisiaj z Kurowskim o tym A6 C5 w benzynie, który silnik poleca.
Subru jak się nie zje.bie, albo nie rozwali to jest git. Gorzej później. Kumpel właśnie rozwalił Legacy 2002, nie ma przodu. Ubezpieczyciel wypłacił tyle, że na waciki nie wystarczy, a części na alledrogo jakoś strasznie nie ma.
Mi Roberto polecał 2.4 lub 2.8 benzyna - 165(170) lub 193 KM. Miszcz fura i bezpieczna kamil - Pon 21 Sty, 2013 może warto się przyjżeć...anjas - Pon 21 Sty, 2013
kamil napisał/a:
H6 w gazie to pomyłka - koszt regulacji zaworów to jakiś kosmos.
kolesie, którzy serwisują subaraki mówili mi, ze nie ma tragedii, że koszty nie róznią się mocno od 2.0. Bo też słyszałem wcześniej, że to jakaś masakra i dopytałem.kamil - Pon 21 Sty, 2013 no właśnie na forum subaru piszą, ze dramat...Nawet ten "Jaco" spec od gazu od Subaru pisze, ze są problemu. Abstrachując od spraw mechanicznych to problem ze strojeniem i ciągłym dostrajaniem kompa na przeglądach.
Ja się boje H6siema - Pon 21 Sty, 2013 kamil, a Boxer Diesel? Jak ja rozważałem opcję dupowozu, to takie Legacy w Dieslu wydawało się ciekawą alternatywą. Część użytkowników z początku narzekała na sprzęgło i jakieś tam inne sprawy, ale widzę że aktualnie pakują ten motor wszędzie gdzie się da, więc może warto się poważnie zastanowić (nawet w wątku o gazie w H6 Azrael sugeruje, że wolałby Legasia na gnojówkę, niż na LPG )kamil - Pon 21 Sty, 2013 budzet do 25 k dzik - Pon 21 Sty, 2013 bierz a6 2.8, każdy gazownik w mniejszej wiosce wie jak tam wrzucić lpg
nawet przyjemnie ten śmietnik brzmi
2.5tdi r5 były wogóle w audi?
wiem że udany silnik, przedłużony o jeden garek 1.9 ale tylko w dostawczakach go widziałem