To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

anjas - Czw 18 Kwi, 2013

S2WED, niestety mało wiesz na ten temat. Arrinera niedługo wyjedzie na ulice, pierwsze egzemplarze juz sprzedaliśmy. Nie ukrywam, ze we wszystkim pomaga bardzo Lee Noble, bez niego nie byłoby takiego sukcesu.
Jak tylko skończymy fazę projektowa Arrinery i supersamochod wejdzie do seryjnej produkcji to bardzo możliwe ze przyjrzymy sie bliżej projektowi Syreny Sport. Samochód miałby potencjał ale niestety wyłącznie na polskim rynku, więc jeszcze nie wiem jaka decyzje podejmiemy z Lee Noble.

A wszystkich niedowiarków pozdrawiamy serdeczne z Lee Noble.

M - Czw 18 Kwi, 2013

:lol2:
A co się w ogóle dzieje z tą arejnerą?

iQ - Czw 18 Kwi, 2013

Jak to co? Anjas testuje w Brwinowie :>
Anonymous - Czw 18 Kwi, 2013

Ja tez jezdzilem,fantastyczne auto!!dzieki Anjas !!tak jak mowilem jest kilku potencjalnych klientow na rynku skandynawskim
anjas - Czw 18 Kwi, 2013

Kilka osób juz rzeczywiście miało okazje sie przejechać i raczej nie narzekali.
Rabbi, tak jak sie umawialismy, od każdego sprzednego w skandynawii egzemplarza masz 3,5%.
Zreszta nie ma co dzielić skory na niedzwiedziu.

Bart - Czw 18 Kwi, 2013

anjas napisał/a:
Zreszta nie ma co dzielić skory na niedzwiedziu.

Trochę faktycznie Rabar jest owłosiony, ale zaraz niedźwiedź?

B-Rey - Czw 18 Kwi, 2013

Projekt Husarya'y bardzo fajny. Ale ta Arrinera co teraz jeździ jest po prostu brzydka i nic się kupy nie trzyma. Wygląda jakby była zrobiona przez kilkudziesięciu ludzi z których każdy robił inną część ale się nie komunikowali.

anjas, ja nie wiem jak jest naprawdę bo nie śledzę tematu, wiem tylko, że Arrinera jeździ. Natomiast będzie mi wstyd jak puszczą to w świat tak jak to wygląda obecnie. ;)

S2WED - Czw 18 Kwi, 2013

anjas napisał/a:
S2WED, niestety mało wiesz na ten temat. Arrinera niedługo wyjedzie na ulice, pierwsze egzemplarze juz sprzedaliśmy. Nie ukrywam, ze we wszystkim pomaga bardzo Lee Noble, bez niego nie byłoby takiego sukcesu.
Jak tylko skończymy fazę projektowa Arrinery i supersamochod wejdzie do seryjnej produkcji to bardzo możliwe ze przyjrzymy sie bliżej projektowi Syreny Sport. Samochód miałby potencjał ale niestety wyłącznie na polskim rynku, więc jeszcze nie wiem jaka decyzje podejmiemy z Lee Noble.

Faktycznie wiem niewiele, bo niby skąd mam wiedzieć? Swoją wiedze czerpie głównie jak większość śmiertelników z szeroko pojętej prasy motoryzacyjnej oraz internetu oraz tv, a tam niestety arrinera jest przedstawiana nie jako supersamochód ale jako super-zakalec :/ Osobiście kibicuję i mam nadzieję, że projekt się uda.

siema - Czw 18 Kwi, 2013

o_O

Anjas, też chciałem podziękować za możliwość sprawdzenia możliwości Arrinery. Niezapomniane przeżycia xD
anjas - Czw 18 Kwi, 2013

S2WED napisał/a:
anjas napisał/a:

Faktycznie wiem niewiele, bo niby skąd mam wiedzieć? Swoją wiedze czerpie głównie jak większość śmiertelników z szeroko pojętej prasy motoryzacyjnej oraz internetu oraz tv, a tam niestety arrinera jest przedstawiana nie jako supersamochód ale jako super-zakalec :/ Osobiście kibicuję i mam nadzieję, że projekt się uda.

No widzisz, i to jest właśnie pewien problem. Nie można wierzyć temu co napiszą w internetach.
Myśle, żyje niebawem będę mógł zaprosić całe HH na uroczysta inaugurację i jazdy testowe, z których niektórzy juz skorzystali.

Czy jest możliwośc zamiany arinnery(może być lekko uszkodzona) na jakieś inne auto ?
S2WED - Pią 19 Kwi, 2013

anjas napisał/a:
....Myśle, żyje niebawem będę mógł zaprosić całe HH na uroczysta inaugurację i jazdy testowe, z których niektórzy juz skorzystali.

Trzymam Cię za słowo!!!! ;D

anjas - Pią 19 Kwi, 2013

mi - Pią 19 Kwi, 2013

:lol2: