Anonymous - Pią 20 Mar, 2015 z jedynką z przodu to ja bym świat dookoła objechałsiema - Pią 20 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
z jedynką z przodu to ja bym świat dookoła objechał
Rabi, przecież Ty masz jedynkę z przodu...Anonymous - Pią 20 Mar, 2015 niestety mam juz czwórke z przodusiema - Pią 20 Mar, 2015 Jedynki, dwójki i trójki wybili? Anonymous - Pią 20 Mar, 2015 jedynki wybili,mam sztucznesiema - Pią 20 Mar, 2015 No to przepraszam.
Patataj, patataj, patataj.Bonczek - Sob 21 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
Cytat:
- Galaxy S6 Edge 128 GB - 4399 PLN
2 osoby jada na wakacje za to.
rozwarstwia sie nam spoleczenstwo..
Kuba ale list price nie ma często nic wspolnego z wartością rynkowa i tak tez jest w tym momencie.
BTW polityka podwyższonej ceny w pierwszym okresie robi z ludzi którzy wtedy kupują te telefony i jednocześnie ciągną spór z Apple'owcami niezłych hipokrytów Jakarti - Nie 22 Mar, 2015 Kamill,
teraz to nawet 12.. w jedna strone )Jakarti - Nie 22 Mar, 2015 Bonczek,
to z przymruzeniem oka pisane
astra 3k pln
jakis tam nowy tel 3k pln
chodzi o to ze coraz czesciej gubi sie ten finansowy srodek spoleczenstwa
albo ktos biedary klepie albo zagryza zlotem chipsy
Bonczek - Nie 22 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
chodzi o to ze coraz czesciej gubi sie ten finansowy srodek spoleczenstwa
albo ktos biedary klepie albo zagryza zlotem chipsy
True.zefir - Wto 14 Lip, 2015 Ajfon squad,
co polecacie do zgrywania mp3, filmow do Iphone 6, zeby ominac iTunes?Kamill - Wto 14 Lip, 2015
zefir napisał/a:
do zgrywania mp3, filmow do Iphone 6, zeby ominac iTunes?
co Ty dziecko jestes?
ja synowi zgrywam bajki zeby mi po jutubie nie buszowal
dorosla osoba nie oglada filmow na telefonie a muzyke slucha sie ze spotify albo aplowskiego musica ktore jest 3 m-ce za free
tu jest odpowiedni temat na wylanie zalu na androida... nosz karwa takiego gowna to ciezko sobie wyobrazic, niby ten samsung s5 taki fajny, szybki, niezawodny a jest to takie gowno jesli chodzi o obsluge ze szkoda gadac
nich mi ktos jeszcze powie ze applowski system jest nieintuicyjny, wolny, niestabilny i ogarniczony to pomysle ze uzywa telefonu do grania w gry a nie do pracy...
99% rzeczy zwiazanych z praca robie na prywatnym ajfonie... 1% robie to na s5 wtedy jak ajfon lezy dalej i nie chce mi sie do niego podejsc zefir - Śro 15 Lip, 2015 Ziomek chce sobie wgrac serial i podczas treningów na biezni sobie je oglada , ja jebe
Co do spotify, niestety jest sporo braków, ja tez dogrywam sobie troche mp3, z plyt ktore mam a na spotify raczej nie będzie, ale spotify generalnie codziennie tes uzywam.albo np wgrywanie audiobooka na tel.
Zadajesz proste pytanie a dostaje krótki wyklad o dorosłości was79 - Śro 15 Lip, 2015 Ciesz się, że nie dostałeś rozpoznania, że masz hemoroidy