pierdolenie,teraz jak przypierdolą to prędzej na majorce niz w tunezji
Mówią że bomba nigdy nie spada 2 razy w to samo miejsce TomeK_ - Sob 18 Kwi, 2015 witam wszystkichdaniel_iz_slow - Czw 27 Sie, 2015 cześć, kupiłem hothecza więc będę tu częściej zaglądałKenet - Czw 27 Sie, 2015 Tu raczej wszyscy sprzedają, ale wpadaj. Siema.Anonymous - Czw 27 Sie, 2015 kup se paska albo chociaz mondeo to bedzie sens zaglądaćKenet - Czw 27 Sie, 2015 I iPhone'a! Anonymous - Czw 27 Sie, 2015 kurwa, wlasnie do mnie dotarło ze nie mam ajfona i mam hothatcha ,do tego wolałbym jezdzić trabantem niz paskiem,tylko patrzeć jak mnie z hh.org wyjebiąCartoon - Pią 28 Sie, 2015 Trabant dobry fur - polecam wretched - Pon 14 Wrz, 2015 Siema wszystkim, jako że od zawsze lubiłem małe samochody tak też w końcu trafiłem tutaj.
W telegraficznym skrócie miałem kiedyś saxo vts ale mi zły człowiek w dużym aucie popsuł i nie zdążyłem napisać ani jednego posta. No i teraz przypadkiem kupiłem warm hatcha.
Także elo rap wszystkim.Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015 Czy masz jakieś doświadczenie w doborze felg?
Powiedz troche na temat Twojej styczności z autami segmentu premium jak np. Passat B6 czy Octavia.wretched - Pon 14 Wrz, 2015 Ale koledzy ja tylko rucham kozy Barejka - Pon 14 Wrz, 2015 co to jest warm hatch?? Czy tico na glowicy matiza sie do tego zalapuje?Kamill - Pon 14 Wrz, 2015 Tylko eroTico ///M. Zwykłe nie.
wretched - Pon 14 Wrz, 2015 To taki troche hot ale jednak nie do konca. A tico mialem kiedys chwile, takie marki kawasaki.Anonymous - Pon 14 Wrz, 2015