Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015 Pierwszy uchodźca na forum.Kamill - Pon 14 Wrz, 2015 Opuścić szlabany. Zamknąć granicę. Podwoić captche.matros - Pią 18 Gru, 2015 Witam wszystkich. Po długich dniach oczekiwania w końcu moje konto zostało aktywowane Postaram się nie spieprzyć tego że zostałem przyłączony do tego elitarnego grona
Jestem Bartek i obecnie upalam Megane III RS jako daily i auto zastępsze na tor jak mi się Lancer wysra Alexxx - Pią 18 Gru, 2015 Witamy!
matros napisał/a:
jak mi się Lancer wysr
A to chyba ostatnio nawet miało miejsce?
P.S.: Masz siostrę? bo zaraz i tak ktoś o to zapyta...matros - Pią 18 Gru, 2015
Alexxx napisał/a:
A to chyba ostatnio nawet miało miejsce?
tak wyszło
Alexxx napisał/a:
P.S.: Masz siostrę? bo zaraz i tak ktoś o to zapyta...
Mam, nie polecam siema - Pią 18 Gru, 2015
matros napisał/a:
Alexxx napisał/a:
P.S.: Masz siostrę? bo zaraz i tak ktoś o to zapyta...
Mam, nie polecam
Tobie może się nie podobać ale ktoś inny może być zadowolony matros - Pią 18 Gru, 2015
siema napisał/a:
Tobie może się nie podobać ale ktoś inny może być zadowolony
Jak lubi żyć pod pantoflem herodbaby i ma siłę przejść przez szwagra to niech zabiera siema - Pią 18 Gru, 2015
matros napisał/a:
siema napisał/a:
Tobie może się nie podobać ale ktoś inny może być zadowolony
Jak lubi żyć pod pantoflem herodbaby i ma siłę przejść przez szwagra to niech zabiera
Bez fotek nikt się nie zdecyduje...
... daj też info czy chłopak coś ćwiczy- czy tylko bieganie, sryty crosfity czy może jakieś sztuki walki i trójbój siłowy.anjas - Pią 18 Gru, 2015 Cześć Matros! Warto było czekać matros - Pią 18 Gru, 2015
siema napisał/a:
Bez fotek nikt się nie zdecyduje...
Coś w tym stylu
siema napisał/a:
... daj też info czy chłopak coś ćwiczy- czy tylko bieganie, sryty crosfity czy może jakieś sztuki walki i trójbój siłowy.
Tego nie wiem ale ma chyba jakieś moce magiczne bo jak się zaczynamy tradycyjnie witać po staropolsku to po godzinie zazwyczaj któremuś się film urywawas79 - Pią 18 Gru, 2015 Alexxx - Pią 18 Gru, 2015
matros napisał/a:
Tego nie wiem ale ma chyba jakieś moce magiczne bo jak się zaczynamy tradycyjnie witać po staropolsku to po godzinie zazwyczaj któremuś się film urywa
Nie no to jak swój chłop to nie ma co mu odbierać "uciech" Janusz - Pią 18 Gru, 2015
Czyli rezerwacja?Janusz - Pią 18 Gru, 2015 tak, wstępnie rezerwuje. Bo może zarejestruje się ktoś z młodszą siostrą, aczkolwiek jeśli masz evo do upalania to możesz zostać moim szwagrem