Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 tak myślałem andre@hothatch.org - to brzmi dumnie!M - Śro 18 Mar, 2009 nie wiem po co mu był drugi adres ale cos wspominał o jakiś koleżankach, nie wiem.anjas - Śro 18 Mar, 2009
eM napisał/a:
nie wiem po co mu był drugi adres ale cos wspominał o jakiś koleżankach, nie wiem.
na te potrzeby mam jedrek1996@hothatch.orgM - Śro 18 Mar, 2009 na takie stare dupy? CHRZANEK - Śro 18 Mar, 2009
eM napisał/a:
bobr@hothatch.org ?
Wolne jest jeszcze ???Anonymous - Śro 18 Mar, 2009 NIE! zarezerwowałem obydwa M - Śro 18 Mar, 2009 TakGaydek - Śro 18 Mar, 2009 Rezerwuję gaydek (at) hothatch.org .
CLIO teraz jakbym miał taki wybór to był na bank w clio szedł
zauważmy jeszcze jedno - cena clio stoi w miejscu (niewielkie wahania) a fiesty ostro poszła w dół (około 10 tys)Misiek_lbn - Śro 18 Mar, 2009
pP napisał/a:
zauważmy jeszcze jedno - cena clio stoi w miejscu (niewielkie wahania) a fiesty ostro poszła w dół (około 10 tys)
to na co czekasz, wystawiaj swoją póki jeszcze można wziąć dobry pieniądz i kupuj klyjo pP - Śro 18 Mar, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
to na co czekasz, wystawiaj swoją póki jeszcze można wziąć dobry pieniądz i kupuj klyjo
ale ale ale..
klyjo jest kilka na forum a fiesta 1M - Śro 18 Mar, 2009 Fiesta jest mistrz, rekin nie doradzaj jak sam kupujesz jakąś dorożkę Misiek_lbn - Śro 18 Mar, 2009 łeee tam... Rudello - Śro 18 Mar, 2009
pP napisał/a:
klyjo jest kilka na forum
ale kazde jest inne y wyjatkowe;PŁukaszS3 - Śro 18 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8102954
Oglądałem go jakiś czas temu jak stał w komisie. Z zewnątrz ładny. Odpalił za chyba 4 razem i nie równo pracował, dolot wykrzesany chyba z rury kanalizacyjnej i kawałka azbestowej płyty, walony tyłem i ogólnie w środku nie w za rewelacyjnym stanie wręcz kiepskim. Licznik na bank cofnięty bo gdy ja go oglądałem miał ponad 200tyś przelotu ale podobno był kapitalny remont 4000km wcześniej za 3tyś zł co panowie nie bardzo byli w stanie udokumentować. Nie polecam w ogóle bo poza wyglądem zewnętrznym kiepa.