Kenet - Pią 18 Gru, 2015 Janusz ale to jest zdjęcie poglądowe matros - Pią 18 Gru, 2015
Kenet napisał/a:
Janusz ale to jest zdjęcie poglądowe
On się na Evo napalił a nie na nią Janusz - Pią 18 Gru, 2015 Fote Evo tez poprosze To jak szwagier kiedy mogę wpaść na jedno lajtowe ??
kenet skasuj ten podpis bo mi szwagier nie da Evo upalać Kenet - Pią 18 Gru, 2015 Przecież nie napisane czyje to słowa matros - Pią 18 Gru, 2015
Cytat:
Fote Evo tez poprosze
Proszę
To kiedy pijemy?Kamill - Pią 18 Gru, 2015 Będziesz coś modził czy zostajesz przy serii?matros - Pią 18 Gru, 2015 Seryjny to on już od jakiegoś czasu nie jest Kenet - Pią 18 Gru, 2015
matros napisał/a:
To kiedy pijemy?
No i namówił.bob.dsk - Pią 18 Gru, 2015 Trochę słabe ale napić sie ewentualnie możnamatros - Pią 18 Gru, 2015 Jakby nie było słabe to:
1. nie kupiłbym "reno"
2. nie musiałbym pić Siadly - Pią 18 Gru, 2015 Zajebisty projekt oklejenia. Trochę przypomina ten, który robiłem dawno temu. Ale pewnie dlatego zajebisty Barejka - Pią 18 Gru, 2015 jestes zboczonym hydraulikiem? Tyle rurek w srodku i cienkie dildo miedzy fotelami siema - Pią 18 Gru, 2015
matros napisał/a:
Cytat:
Fote Evo tez poprosze
Proszę
Taki szwagier... Żałuję, że nie mam siostry.matros - Sob 19 Gru, 2015
Barejka napisał/a:
jestes zboczonym hydraulikiem? Tyle rurek w srodku i cienkie dildo miedzy fotelami
Oprócz trytytek to jedyne co w Castoramie znalazłem i dałem radę do Evo dopasować. Łatwo nie było ale szwagier powiedział żebym mu piwo potrzymał i jakoś to tam potrytytkował.ŁukaszS3 - Sob 19 Gru, 2015 Witam kolegę z forum EVO... Na forum EVO może nie koniecznie (chociaż pewnie też) ale jestem tutaj najbogatszy...