Mick - Pią 20 Mar, 2009 ŁukaszS3 jak potrzebujesz autka na rajdówke kup od Chrzanka 106 S16!!!!Misiek_lbn - Pią 20 Mar, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8104085
dawana przeze mnie już tu kiedyś r19 16v chamade ze śląska w ładnym stanie, przebieg 151kkm
ludzie są posrani jednak Michał - Pią 20 Mar, 2009 ktoś o 6 tysia obrócił licznik
trzeba być pokurwionym ...PiTT - Pią 20 Mar, 2009 a może tylko stare zdjęcia ktoś miał i odgrzebali stare ogłoszenie
nie sądzę że komuś się chciało kręcić licznik o kilka tyś, jak coś to powinni zbić na 110 - 120 tyśŁukaszS3 - Pią 20 Mar, 2009 Wiem Panowie że to nie odpowiedni dział do mojego postu ale piszę to tu ze względu na to ile osób czyta ten temat. Przepraszam
Otóż takie mam pytanie: NIE ZGUBIŁA SIĘ OSTATNIO KOMUŚ W WARSZAWCE CZARNA GOLFINA V GTI?
Lece sobie dzisiaj od Italii i przed Wiedniem zjeżdżam na stacje benzynową patrze a tam z boku na je.bitnym parkingu stoi rozdupcona V GTI w beżowych skórach. Podjeżdżam oglądam nie wygląda najgorzej ale już troche rozkradziona, rejestracji już nie było ale została naklejka na szybie i auto z polski na blachach WI ..... Tak sobie pomyślałem ze może ktoś w naszym pięknym kraju szuka tego auta może to jakiegoś znajomego więc pisze.
Jak ktoś potrzebuje dokładniejszych info to PWMichał - Pią 20 Mar, 2009 o fuck ...ŁukaszS3 - Pią 20 Mar, 2009 Jakaś krzywa akcja bo wygląda to tak ze przyjeżdżasz lawetą ładujesz i bierzesz i masz GTI na części zawias i silnik cały jest środek fotele tez...TomsoN - Pią 20 Mar, 2009 o jaaa
byłem pewien, ze to juz pitta...
ale po sprawdzeniu on ma WE...
ufffŁukaszS3 - Pią 20 Mar, 2009 Gdyby to było kogoś z forum to już na pewno byłby temat o poszukiwaniu takiej fury wiec powagi troche...martin.h - Pią 20 Mar, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Gdyby to było kogoś z forum to już na pewno byłby temat o poszukiwaniu takiej fury wiec powagi troche...
Łukasz zgłosiłeś to na policję? Jeśli nie to zrób to jak najszybciej bo szkoda auta.Misiek_lbn - Sob 21 Mar, 2009 http://moto.allegro.pl/it...k_w_polsce.html
chyba ładne 205 GTIŁukaszS3 - Sob 21 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Łukasz zgłosiłeś to na policję? Jeśli nie to zrób to jak najszybciej bo szkoda auta.
Myślisz ze zgłaszać to w Polsce? Jeśli tak to dzisiaj ideBart - Sob 21 Mar, 2009 jak ten golf postoi tam jeszcze trochę to zgarnie go austriacka policja na jakiś parking
Podejrzewam, że właściciel rozbił go gdzieś na autostradzie, ktoś go na ów parking przetransportował i od tego czasu samochód tam stoi i niszczeje. A gość może zgłosił w polsce kradzież i czeka na kasę.anjas - Sob 21 Mar, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Myślisz ze zgłaszać to w Polsce? Jeśli tak to dzisiaj ide
moim zdaniem tak... jeśli jest kradziony to na pewno ktoś zgłosił kradzież na policji.Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 Kiedys znalazlem w lesie rozkradzionego Merca okulara ,zglosilem na policje,a auto 3 dni pozniej nadal stalo w lesie,ale było juz go mniej.