Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 wiadomo stary... mi bardziej chodzilo o to zrobic takiego na czarno nisko szeroko glosno twardo jdmowo przeszczepic cos konkretnego (nawet nie wiem czy sie da) to by bylo najwieksze zdziwko moim zdaniem na ulicy... no kurwa to jest lanos!!! seicieniasy juz sa nawet mniej cichociemne bo kilka zrobili takich co dojda do setki...CHRZANEK - Śro 22 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
przeszczepic cos konkretnego (nawet nie wiem czy sie da)
Da sie
Tak jak ktoś wspomnial 2,0 z astry 150KM
albo 2,0T z calibry 204KM
Kazdy samochód można porządnie zrobić nawet lanosika.KonradMK - Śro 22 Sie, 2007 tylko po co? Anonymous - Śro 22 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
JIMEK napisał/a:
przeszczepic cos konkretnego (nawet nie wiem czy sie da)
Da sie
Tak jak ktoś wspomnial 2,0 z astry 150KM
albo 2,0T z calibry 204KM
Kazdy samochód można porządnie zrobić nawet lanosika.
silnik z OPLA do Lanosa wchodza swobonie C20XE 150PS i juz sie zachowuje , nawet do Nexi bardzopopularny swap ... co do 2.0T to moze byc ciezko, bo to było w 4x4 w calibraTeam Misiek_lbn - Śro 22 Sie, 2007 zawsze jest c20let od astry turbo (betrone albo OPC) ale tutaj już mowa o innych kosztach :564:Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 LETy sa ujowe .... lepiej c20xe turbic - poza tym kompatybilnosc np skrzyn biegów OPEL / DU jest super w tym wypadku piekna sprawa c20xe ze skrzynka od Espero 2.0Misiek_lbn - Śro 22 Sie, 2007 kolega miał c20xe i skrzynie od lanosa 1.5 bodajże...
teraz coś pomodził, ale jakiś czas jeździł z lanosową
czemu LETy są ujowe :549:Anonymous - Śro 22 Sie, 2007
sharxhunter napisał/a:
czemu LETy są ujowe :549:
mega awarynja jednosta (cały czas jakas pierdoła sie wali) .... nie mowie juz o napedzie w caliteam
mam 3 kolegów - jeden miał cali i sprzedał szybciej niz kupil, a wygaldała na niunie sztuke. dwoch koejnych mialo c20xe i wsadzili let'a i tez szybko rozsprzedali na czesci i wrocili do c20xe Misiek_lbn - Czw 23 Sie, 2007 http://wiadomosci.onet.pl...2,kioskart.html
nasi obywatele się rozkręcają...
niedługi bedziemy traktowani jak plaga
przez chwile uważano nas za dobrych i porządnych pracowników, a teraz wychodzi szydło z worka...
money, money, money....KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 hehe dobre, powinni to zalegalizować M - Czw 23 Sie, 2007 No jak zwykle polskojezyczny onet lubuje sie w takich informacjach.
Takiego szkalujacego redaktorzyne wytrzaskałbym po ryju.KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 jasne, żydokomuna atakuje ostatnie polskie kolebki intelektualistów pracujących w lotniskowych szaletachM - Czw 23 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
jasne, żydokomuna atakuje ostatnie polskie kolebki intelektualistów pracujących w lotniskowych szaletach
ale ty gupi jestes KonradMK - Czw 23 Sie, 2007 a ty głupiM - Czw 23 Sie, 2007 a ty naiwny