a możę krk-owcy nad sobotnim łapanowem pomyślą?! ... my się chyba wybierzemy treningowo na seryjnym zawiasie z przodu od Tomcata 6 km odcinków + jeden szutrowy + z reguły dobra organizacja i sympatyczna obsługa, wpisowe 150 zyli
Tylko uważaj, bo mówiłem że ten zawias nie jest pierwszej świeżości... qbus - Wto 09 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
jedyna miejscówa ktora znam/kojarze to mostek pogana, reszty nie bardzo, reasumując: ile mozna odcinków zobaczyc ?
Trzy napewno bo tyle jest petli. jarek-malopolska - Wto 09 Lis, 2010 matt - Śro 10 Lis, 2010 Jutro koło 12 jade z moim pilotem pośmigać luźno po eurostarze, może jacyś chętni jeszcze to byśmy jakąś próbę ułożyli czy cuś
anybody?qbus - Śro 10 Lis, 2010
matt napisał/a:
qbus, znaczy czekacie aż będzie śnieg czy oby nie było śniegu?!
Śnieg moze byc bo zimowki mamy, problem robi sie tylko w przypadku deszczu. Wtedy nie bardzo mamy na czym jechac. Jak bedzie sucho to smigniemy z przodu r888 z tylu conti jakies tam (z racji szutru). Jedzie tez moj kiero z rpp i lausitz Hondą matt - Śro 10 Lis, 2010 qbus, ja mam ten sam problem z oponami, także spoko jakoś damy radę hehe ... no no widziałem przemka na liście, fajnie, będzie się można porównać do mistrza qbus - Śro 10 Lis, 2010 Taaa a wszystkich pogodzi Wojtek Wilkanen w seryjnym rozpadajacym sie saxo.matt - Śro 10 Lis, 2010 hehe niech godzi, ja jade rekreacyjnie, przepalić furę i zebrać jakieś foty w akcji do oferty na przyszły sezon jeszcze ten seria zawias z przodu mnie przeraża, auto stoi mega wysoko z przodu i mega nisko z tyłu qbus - Śro 10 Lis, 2010 Widzisz ty się już zacząłeś tłumaczyć Cassis - Śro 10 Lis, 2010 Jak znajdę chwilę to wpadnę. matt, będę dzwonił jak coś.matt - Śro 10 Lis, 2010 no właśnie, napisać szczerze co człowiekowi leży na sercu to źle, niestartować też źle .... eh, ok WALCZE O ZŁOTE GACIE W SOBOTĘ, JAK NIE WYGRAM ZE WSZYSTKIMI TO KONCZE STARTY A PUGA SPRZEDAJE I KUPUJE ZUKA Z PLANDEKO!!! matt - Śro 10 Lis, 2010 Cassis, wpadaj koneicznie!!!, stęskniłem się za moją byłą francą jarek-malopolska - Śro 10 Lis, 2010 Własnie patrze na liste zgłoszeń na łapanów..qbus jedziesz na prawym z Klaudia i na lewym w 106 ??matt - Śro 10 Lis, 2010 hiehie ja się tłumaczę a qbus się nie przyznaje i tajniaczy, że chce wszystkich wyciąć w nowej broni Jacek - Czw 11 Lis, 2010 włąsnie przed chwilą wydachowała corsa sytego w Tychach..rynna była śliska