HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
M - Wto 02 Wrz, 2008 eee w pyte ten tor! Anonymous - Wto 02 Wrz, 2008 moze ktos mnie jutro zgarnac z domu tak kolo 18? nie mam czym pojechac
poprosze ewentualnie SMS bo nie bede miał dostepu do netu dzis po wieczora ...Bad-i - Śro 03 Wrz, 2008 tak dla pewności, dzisiaj walczymy o 19 na bemowie tak??
aha i moim zdaniem wyciaganie sredniego czasu tylko z 2 przejazdow jest nie zbyt dobrym rozwiazaniem. Mysle ze do sregniego to sa min 3 przejazdy potrzebne (nawet nie po 10 ale po np 5 minut x 3)Mick - Śro 03 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
tak dla pewności, dzisiaj walczymy o 19 na bemowie tak??
aha i moim zdaniem wyciaganie sredniego czasu tylko z 2 przejazdow jest nie zbyt dobrym rozwiazaniem. Mysle ze do sregniego to sa min 3 przejazdy potrzebne (nawet nie po 10 ale po np 5 minut x 3)
dobrze gada Anonymous - Śro 03 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
aha i moim zdaniem wyciaganie sredniego czasu tylko z 2 przejazdow jest nie zbyt dobrym rozwiazaniem. Mysle ze do sregniego to sa min 3 przejazdy potrzebne (nawet nie po 10 ale po np 5 minut x 3)
Regulamin był przedstawiony jakis czas temu i nie było zarzutów wiec narazie nie ma żadnych zmian ;] no chyba,ze mnie zgarniesz dzis to pomyslimy Dariano - Śro 03 Wrz, 2008 Ja cię zgarne . Po robocie zalece do PSS ok17ej bedeAnonymous - Śro 03 Wrz, 2008
Dariano napisał/a:
Ja cię zgarne . Po robocie zalece do PSS ok17ej bede
ale dzwon najpierw bo albo bede w domu albo w garazu Dariano - Śro 03 Wrz, 2008 Ok bede dzwonil .PaBad-i - Śro 03 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Regulamin był przedstawiony jakis czas temu i nie było zarzutów wiec narazie nie ma żadnych zmian ;] no chyba,ze mnie zgarniesz dzis to pomyslimy
szkoda tylko ze nikogo sie nie pyta o regulamin - a druga rzecz, dlaczego ma byc inny niz w zeszlym roku.Michał - Śro 03 Wrz, 2008 jezuuu , jak mały dzieciaczek ... M - Śro 03 Wrz, 2008 hehehe Marcel poczuł zapach władzy
Regulamin to regulamin!
Towarzyszu w regulaminie jest tak i koniec! CHRZANEK - Śro 03 Wrz, 2008 I dobrze.
Musi ktos trzymać to wszystko silną reką za jaja
W końcu pomysłodawca tak ??anjas - Śro 03 Wrz, 2008 1. Marcel 08
2. Bad-i
3. Michał - wskakuje za ema ale bez ściganka ... będe z kamerką ...
4. Vlodarsky
5. Chrzanek
6.
7 .206 Gti - jade !
8. Dariano - postaram się być choć sroda to moj dzien powrotu do garwolina
9. Oskar
10. Mick
11. Rudello
Shitens... ja raczej nie wpadne. Mam w pipkę pracy i pewnie się nie wyrobię jednak.Bad-i - Śro 03 Wrz, 2008
eM napisał/a:
hehehe Marcel poczuł zapach władzy
Regulamin to regulamin!
Towarzyszu w regulaminie jest tak i koniec!
nie zgadzam sie z regulaminem i tyle Greg - Śro 03 Wrz, 2008 Bywam na lidze gokartowej z forum Subaru i tam jeździmy zawsze 3x 5min.