Loko - Wto 14 Lis, 2006 No dobra dobra, chciałem Cie wkrecić, ale przeciez wszyscy wiedzą że w saxo jest abs sprężynkowy, ta spręzynka sie skurcza i wydłuża w zależności od tego co podaja w danej chwili czujniki. Normalnie bez naciskania hamulca spręzynka jest sprężona (krótka), jak sie hamuje tak samo, a jak czujniki podadzą informacje do komputera, zę kołą są zablokowane to sprężynka się rozpreża, staje się dłuższa i tym samym zmniejsza się cisnienie w ukłądzie (czytaj koła przestaja byc zablokowane)
Oczywiście wszystko to działa z ogromną prędkoscią i precyzja ciagle skurczajac i rozkurczajac się.Niemy - Wto 14 Lis, 2006 sprezynka, przewody nie sprezynka :566:
czlowiek cale zycie sie uczy a i tak glupi umieraLoko - Wto 14 Lis, 2006 mój powyższy tekst popularno naukowy oczywiście traktujemy z dużym przymróżeniem oka włąsciwie nawet lepiej z zamknietymi oczami strick - Wto 14 Lis, 2006 To poco to wcześniej czytałem, trza było nawet tego nie pisać Loko - Wto 14 Lis, 2006 JA nie wiem to nie moja wina strick - Wto 14 Lis, 2006 Twoja bo to napisałeś
[ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 ]
Daj sobie taki podpis jak ma Lenny Loko - Wto 14 Lis, 2006 No chyba będe musiał, zeby uniknąc odpowiedzialności
[ Dodano: Wto 14 Lis, 2006 ]
Wracajac do tematu ogłoszeń to saxo vts w przyzwoitych pieniądzach.
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1871701Michał - Wto 14 Lis, 2006 jego rok produkcji, przebieg juz nie jest taki przywoity, napewno tez stan ...Loko - Wto 14 Lis, 2006 Napisałem meila o zdjecia, może jakieś dostane, to go zobaczymy.strick - Wto 14 Lis, 2006 Ale ja bym z takim przebiegiem raczej nie kupił!Loko - Wto 14 Lis, 2006 Przy takim roczniku trzeba się liczyć z takim przebiegiem.strick - Wto 14 Lis, 2006 Jaki przebieg ma twój?szymlorek - Wto 14 Lis, 2006 Imho polska mentalność przz te standartowe przekręty s[rzedających jest zastraszająca, zauważyliście że auto czy ma 8-10 czy 15 lat przewaznie ma przebieg w okolicach 150k km? Najlepiej sprawdzić w jakim jest stanie,jak ktoś dbał o niego to mimo wieku i przebiegu moze byc super a jak nie to będzie szrot..Loko - Wto 14 Lis, 2006 Teraz ma 105 tysięcy.strick - Wto 14 Lis, 2006 No to masz super przebieg
Ja mam 173, a auto ma 16 lat