HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
KonradMK - Pią 27 Mar, 2009 można ale chyba tylko z poziomu gry, tzn ja nie znalazłem opcji dedicated serwer ani innego pliku który by to uruchamiałKonradMK - Pią 27 Mar, 2009 a i fajne jest to że można włączyć boty i jak jest mało osób to zawsze coś się więcej dziejeM - Pią 27 Mar, 2009 z botami grają lameryKonradMK - Pią 27 Mar, 2009 fakt, ale na początku jest ciężko i dobry bot rozwali cię zanim zdążysz powiedzieć "Howdy" KonradMK - Pon 30 Mar, 2009 kiedy robimy http://www.moddb.com/memb...s/fort#imagebox
????????Michał - Pon 30 Mar, 2009 1. wieje hu.jem. ale można zagrać
2. zajebista muzyczka
3. zaklepuje ksywe Klint_Istłudmichool_vt - Pon 30 Mar, 2009 gwizd kul jest mega KonradMK - Pon 30 Mar, 2009 fajne jest to ze nawet jak się schowasz w jakiejś budzie to drewno kule przepuszcza i dostajesz w bebzun. moim zdaniem fajniejsze od starego CSJakarti - Pon 30 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
drewno kule przepuszcza
drewno kule przepuszcza?? nowy zwiazek frazeologiczny Michał - Pon 30 Mar, 2009 KonradMK - Pon 30 Mar, 2009 twoje drewno nie przepuszcza kul, za to lubisz naładować koltaMichał - Pon 30 Mar, 2009 hahahahaha
HAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAM - Wto 09 Cze, 2009 Kiedy gramy? Uruchomiłem csa pod ubuntu i z checią bym pyknął tylko serwer musi nam postawic ktos KonradMK - Wto 09 Cze, 2009 ja mogę w niedzielę pograć jakby co, chyba że od jutra na blueconnect M - Nie 04 Paź, 2009 Dobra moje budrysy cs'owe
Fydi,Loko,Andre,Kubas,Kondzio,Michool oraz inni (jak nie wymieniłem - wymienić się)
Robi sie zimno i brzydko wiec rozpoczynamy sezon walenia w csa ku uciesze naszych dziewczyn/żon.
Proponuje warmup w tygodniu. Tym razem pykniemy z team speakerem zeby było bardziej pro.
HOWGH!!