To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

rasta - Wto 17 Sty, 2012

PiTT napisał/a:
nteres jest do zrobienia
wymienię HTC Desire Z, bardzo ładny stan, pudełko itd. z playa (bez sima) na Galaxy S Plus, najchętniej nowy
ktoś ma ochotę?

Szukasz frajera :lol2:

Co jak co ale Szajsung tym Galaxy pozamiatał xD

GeKo - Wto 17 Sty, 2012

PiTT napisał/a:
interes jest do zrobienia :)
wymienię HTC Desire Z, bardzo ładny stan, pudełko itd. z playa (bez sima) na Galaxy S Plus, najchętniej nowy
ktoś ma ochotę? ;)

Jeśli w takim stanie jak wziąłem od Pitta HD2, to POLECAM. Telefon był jak nówka sztunia :]

PiTT - Wto 17 Sty, 2012

Rasta wiem że szajsung pozamiatał bo osobiście używam galaxy s 2
mojej kobiecie dałem desire z, ale zupełnie nie potrzebuje klawiatury rozsuwanej, więc pomyślałem że można go zamienić na galaxy s plus bo nie ma aż tak dużej różnicy cenowej
oczywiście z moją dopłatą jak coś :)

Kamill - Wto 17 Sty, 2012

Wystaw na allegro ja w 8h tel sprzedałem bez wychodzenia z domu, warszawski rynek chłonie wszystko jak gąbka :)
PiTT - Wto 17 Sty, 2012

Kamill napisał/a:
Wystaw na allegro ja w 8h tel sprzedałem bez wychodzenia z domu, warszawski rynek chłonie wszystko jak gąbka :)

wiem :D
ale najpierw zarzucam temat tutaj bo może ktoś ma ochotę przytulić trochę grosiwa :)
ja to widzę tak: ktoś właśnie chce sobie wymienić tel na nowy i ma do wyboru desire z lub galaxy s plus, bardziej mu zależy na desire z a telefony są i tak w podobnej kasie, więc bierze galaxy i dodatkowo na tym zarabia przy wymianie na mojego desire z :)

Jacek - Wto 17 Sty, 2012

kamil - Wto 17 Sty, 2012

Pitt, ja wezmę go i dam Ci E72. Kurwa, niech stracę!
Miniac - Czw 26 Sty, 2012

Mam pytanko,

Parę dni temu za mocno odłożyłem na biurko telefon po rozmowie w czego rezultacie zbiłem kolejny wyświetlacz w telefonie w którego byłem max zadowolony. Była to Nokia 6700classic i ciekaw jestem czy znacie jakiegoś jej następce/zamiennik w Nokii lub innej marce. Ewentualnie co do dzwonienia możecie polecić. Odpadają wszelkie 'fajansy' z ekranem dotykowym bo są dla mnie nie obsługiwalne. Może jest na rynku jakiś fajny solidnie zbudowany telefon z przyciskami nie dla 'rysików'? :>

Aktualnie używam Motorolki , ale by odczytać lub napisać na niej sms'a trzeba mieć pamięć absolutną :/

rasta - Czw 26 Sty, 2012

Kup se na Allegro wyświetlacz, koszt <20 pln ;D

Edit:

Przesadziłem są po 12,99 :rotfl:

http://allegro.pl/orygina...2069032637.html

Michał - Czw 26 Sty, 2012

kenet
Kenet - Czw 26 Sty, 2012

Alternatywą dla 6700 może być C5, bardziej plastikowa ale daje radę. Ale w sumie najlepszym zastępstwem dla 6700 jeśli Ci odpowoadała będzie nowa 6700. Jest też kilka całkiem spoko samsungów. Wyświetlacz w 6700 banalnie się wymienia, jakby co zapraszam, mam od ręki.
Miniac - Pią 27 Sty, 2012

@Rasta. Telefon po upadkach ma jeszcze inne usterki, jak nie zawsze włączający się bluetooth i gubienie zasięgu - chyba wolałbym nowy :faja:
Kenet - Pią 27 Sty, 2012

Na 99% masz odłamane zaczepy modułu anteny w górnej krawędzi obudowy, ten element wstawia się nowy ;)
Miniac - Pią 27 Sty, 2012

Kenet napisał/a:
Alternatywą dla 6700 może być C5, bardziej plastikowa ale daje radę. Ale w sumie najlepszym zastępstwem dla 6700 jeśli Ci odpowoadała będzie nowa 6700. Jest też kilka całkiem spoko samsungów. Wyświetlacz w 6700 banalnie się wymienia, jakby co zapraszam, mam od ręki.

Gdzie Cię szukać - PW?

A jest inny taki telefon jak 6700 z nierdzewki i konkretnej masie?

Podobno żeby działał lepiej trzeba zastosować jakieś sztuczki z izolatorami między płytkami, bo potrafią się w nim robić przebicia. Mój przeżył dziesiątki upadków i dwie kąpiele w wiśniówce. Ogarniesz, czy sprzedaż nowy? :)

rasta - Pią 27 Sty, 2012

Miniac szukał pretekstu dla kobity, aby móc wymienic komórę na Galaxy S+, a tu kupa da się naprawić :lol2: