...niestety muszę jechać z pilotem od sponsora. To taki wiązany deal.
Zgodnie z informacją od Marka, chciałbym bardzo podziękować mu za starty w Rajdzie Mazowieckim i Rajdzie Rzeszowskim. Było dość ciekawie, szybko i profesjonalnie! Oby tak dalej!
Od tego momentu nasze wspólne starty nie będą miały miejsca, co potwierdził mi Marek na PW.
Życzę udanych startów!Jacek - Pią 02 Wrz, 2011
edit: śmieję się z wypowiedzi qbusaBart - Pią 02 Wrz, 2011 nie pykłoMarek23 - Pią 02 Wrz, 2011
Mick napisał/a:
Zgodnie z informacją od Marka, chciałbym bardzo podziękować mu za starty w Rajdzie Mazowieckim i Rajdzie Rzeszowskim. Było dość ciekawie, szybko i profesjonalnie! Oby tak dalej!
Od tego momentu nasze wspólne starty nie będą miały miejsca, co potwierdził mi Marek na PW.
Życzę udanych startów!
Mogę tylko napisać, że Mick jest profesjonalistą, inaczej nie poszło by tak na Rzeszowskim. Na pewno znajdzie jakiegoś dobrego drivera, który jeździ regularnie, a nie jak ja, raz na święty czas.EmerytRs2 - Pią 02 Wrz, 2011 e choyowo trochę, ładna z Was była para Przem_106 - Pią 02 Wrz, 2011 Wypowiedzi obu członkow załogi są bardzo dyplomatyczne, profesjonalne a zarazem suche więc chyba wszystkiego nie wiemy. Ale moze to i lepiej.
Maras z kim lecisz Wisłe? Obiecałes, ze dzis się dowiemy. Kiedy prezentacja sponsora i kolorowego auta?
Nie trzymaj nas dłuzej w niepewnosci Marek23 - Pią 02 Wrz, 2011 Ogólnie to Car Speed Service mnie na ten rajd sponsoruje. Przygotowanie auta prawie za darmo, serwis,itd za free. do tego jakaś lokalna firma z Jastrzębia dokłada się do budżetu.
Nie ukrywam,że ogarniam też dwie inne firmy, ale to już nie na ten rajd,tylko na przyszłość. Mieliby mnie wtedy też jako snowboardzistę i to chyba mój jedyny atut. Raczej małe szanse,że coś z tego wyjdzie,ale będę próbował.
Co do pilota, Paweł Somerlik. Jeździł trochę puchar w jakiejś Ładzie, 3 ligę z Adrianem Jurasiem w clio. Osobiście brzydzę się nielegalą i choć do oesów mam z 30 km góra to w zyciu tam nie pojadę. Ale już znajomy z tamtych okolich mi mówi,że jakieś auta rajdowe tam upalają. Dla mnie frajerska akcja, choć pewno większość jest na Dolnośląskim,więc ciekawe kto to.
Wisłe chciałbym pojechać inaczej niż Rzeszowski gdzie było za dużo przygód,itd...Wrobel - Pią 02 Wrz, 2011
Mick napisał/a:
Chyba nie prędko się spotkamy, bo na oglądarę rajdów jestem za stary...
no to Cie Marek uratowal ... a w sumie to mi przeszlo juz... wrocisz na oesy szybciej niz Ci sie wydaje
Marek23 napisał/a:
e już znajomy z tamtych okolich mi mówi,że jakieś auta rajdowe tam upalają
pewnie lokalni matadorzy z supersprintow itd.... bo jak ktos jezdzi nielegale rajdowka to mistrz kretyn;d
generalnie no to kibicuje Marku Jakarti - Sob 03 Wrz, 2011 powodzenia chopaki na M !
i bez zadnych wasni kurka qbus - Sob 03 Wrz, 2011 Jarri Matti-Kubati 2 czas ex-aquo z Ogryzkiem
Tomaszczyk mistrz!! wygrał oesspeed555 - Sob 03 Wrz, 2011 Tomaszczyk wlał Nowocieniowi 2 sekundy i prowadzi:)
edit:
edytowales posta kiedy pisalem ciekawe jak na kolejnych oesach bedzie Anonymous - Sob 03 Wrz, 2011 Nowocień niemusi iść w tym rajdzie wszystko przy takiej przewadze punktowejqbus - Sob 03 Wrz, 2011 Baran 3 w N... objechał teraz Kurdysia i Ingrama, w ogole ze Sławkiem mistrz akcja, w tydzień auto odbudowane na nowym nadwoziu
Kubat zlapal kapcia na 3, po wyniku ale grunt ze jedzie dalej. Tomaszczyk prze kocur
Zaskakująco słabe czasy w porównaniu do Karkonoskiego i Świdnicy robi Blat... coś raczej jest nie w porządku albo jedzie na 888 Przem_106 - Sob 03 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
Zaskakująco słabe czasy w porównaniu do Karkonoskiego i Świdnicy robi Blat... coś raczej jest nie w porządku albo jedzie na 888
Ja się nie dziwie. Swidnicki rozpoczynał sezon i w takim rajdzie ci co jadą u siebie i są choc trochę rozjezdzeni mają przewagę. Karkonoski podobnie jak Rzeszowski ma bardzo korzystną charakterystykę pod 106/saxo. Dolnosląski to jednak sporo wspinan i rajd o wiele szybszy i mniej tehniczny. Mikse przejdzie, do Barana przepasc.
W generali bez niespodzianek Civic, Civic, C2, Civic, C2, Fiesta,
Szacun dla astr Nykiel, Jurecki i Janowski.
Dobrze cisnie Pentyk, a jego auto ma niewiele wspolnego z R2.
Najszybsze Clio na 25 miejscu GeKo - Sob 03 Wrz, 2011 akurat wspinania dla Hondy to porażka na długiej skrzyni, natomiast przed Rzeszowem Piotrek zmienił przednie zawieszenie i założył CL, dzięki czemu auto jakoś hamuje. Na Karkonowskim od 1 OSu jechal praktycznie bez hamulca.