S2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Jak tak będzie to idę do drogówki normalnie... anjas - Pią 19 Kwi, 2013 rozmawiamy z policją, zobaczymy jak będzie.
Możliwe, że jeden egzemplarz pójdzie do testów za free.S2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Egzemplarze seryjne będą różniły się od prototypu?anjas - Pią 19 Kwi, 2013 I tak i nieS2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Tzn. ? KarQ - Pią 19 Kwi, 2013 Widzę, że dizajn nawiązuje do pralki, a technologia przyejęta z TSa - wróży sukces.anjas - Pią 19 Kwi, 2013
S2WED napisał/a:
Tzn. ?
pewne elementy ulegną jeszcze zmianie. Na pewno jednostka napędowa nad którą pracuje Lee Noble.
Wizualnie większych zmian nie będzie.
KarQ napisał/a:
Widzę, że dizajn nawiązuje do pralki, a technologia przyejęta z TSa - wróży sukces.
Przyświeca nam idea, aby dynamika i prowadzenie było porównywalne do pralki a bezawaryjność i elementy zaskoczenia jak w TSie.KarQ - Pią 19 Kwi, 2013 Otóż to. kamil - Pią 19 Kwi, 2013 Przyświeca nam idea S2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Czekam zwłaszcza na elementy zaskoczenia
Może to tylko moje zdanie, ale o ile zewnętrzny dizajn mi się podoba, to wnętrze... hmm, ktoś powiedział jakis czas temu, juz dokładnie nie pamietam o jakie auto chodziło... mniejsza z tym, chodzi o to że powiedział, że wewnatrz czuje się jakby siedział w różowej mosznie słonia... jak widzę fotki wnetrza, to mam właśnie takie odczucie, tylko że kolor jest inny
Deska rozdzielcza jest jakby z poprzedniej epoki, także tunel środkowy i zegary... a kierownica... dzizasss, wygląda jak kupiona na allegro kiera tuningowa jacky autosport za 50zł anjas - Pią 19 Kwi, 2013 Za wnętrze weźmie się niebawem Lee Noble. Będzie nie do poznania.
Bardziej do otwockaS2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Niech przy okazji weźmie się za zewnętrzną część wydechu... tak jak jest teraz na pewno nie pasuje do 650konnej fury.... M - Pią 19 Kwi, 2013 Andrzej.... STAHP
S2WED - Pią 19 Kwi, 2013 Ok, już kminie... szydera po całości anjas - Pią 19 Kwi, 2013 Ech, niedowiarki...