Tomcat - Śro 25 Mar, 2009 To że technika idzie do przodu i chłodzenie powietrzem przestało wystarczać, nie znaczy że obecne 911 są nieprawdziwe... Wręcz przeciwnie, weszły na taki poziom rozwoju, że to absolutnie najlepsze 911 jakie do tej pory powstały.
Odgłosy nowych 911stek nie wywołują u Ciebie orgazmu ? Bo u mnie wielokrotny... Szczególnie jak się go słucha jako pasażer. M - Śro 25 Mar, 2009 Dzwoniłem do prezesa Porsche i potwierdził w rozmowie ze nowe są nieprawdziwe.
Odlewają je w całości w indiach i malują kazdy element a dzwięk idzie z magnetofonu martin.h - Śro 25 Mar, 2009
Tomcat napisał/a:
Odgłosy nowych 911stek nie wywołują u Ciebie orgazmu ? Bo u mnie wielokrotny...
Ja kocham stare samochody, bez zbędnych rzeczy typu ABS, ESP, poduszki itp. i może dlatego nowe Porsche nie dażę już taką sympatią. A jak przeczytałem, że nowy GT3 będzie miał seryjnie ESP to przeżyłem szok.k-mart - Śro 25 Mar, 2009 nic nie slychac tylko "sssszzzzzszszszszszzzszszs"
tak mialo byc=?martin.h - Śro 25 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
nic nie slychac tylko "sssszzzzzszszszszszzzszszs"
tak mialo byc=?
Jakość filmiku nie jest najlepsza.
Raz na żywo widziałem 964 Turbo i nigdy później nie widziałem auta o lepszym soundzie. To trzeba słyszeć na żywo.
PS: Może ktoś stworzyć nowy temat i przenieść tam te posty, żeby nie robić OT?Michał - Śro 25 Mar, 2009 zgadzam sie z vejderowcvem martinem
najlepsze dla mnie prosie to z bad boysów . Z dwóch powodów:
1. bo czarnuch prowadził
2. bo czarnuch był pasażerem
M - Śro 25 Mar, 2009 był zdalnie sterowany bo małpy nie radziły sobie ze manualną skrzynią ŁukaszS3 - Śro 25 Mar, 2009
Tomcat napisał/a:
Odgłosy nowych 911stek nie wywołują u Ciebie orgazmu ? Bo u mnie wielokrotny... Szczególnie jak się go słucha jako pasażer.
Niebawem coś o tym napiszę bo mój szef jakieś 2 tygodnie temu przyjął na klate 911 TURBO wiec jak śnieg zejdzie to go pomęczę o jakąś jazdę Tomcat - Śro 25 Mar, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Odgłosy nowych 911stek nie wywołują u Ciebie orgazmu ? Bo u mnie wielokrotny... Szczególnie jak się go słucha jako pasażer.
Niebawem coś o tym napiszę bo mój szef jakieś 2 tygodnie temu przyjął na klate 911 TURBO wiec jak śnieg zejdzie to go pomęczę o jakąś jazdę
Ooooo to już zazdroszcze, ja jeździłem tylko zwykłą Carrerą... Ale i tak była boska.martin.h - Śro 25 Mar, 2009
Michał napisał/a:
zgadzam sie z vejderowcvem martinem
1. bo czarnuch prowadził
Już Cie lubie Ja bym dodał jeszcze, że to Porsche było koloru czarnego
A jak już mówimy o nowych 911'tkach. Mój szef ma 997 GT2, auto robi przeciąg osiągami, ale pod względme soundu przegrywa z kretesem z wiatrakami.Tomcat - Śro 25 Mar, 2009 Co wcale nie oznacza, że sound w 997 jest zły, bo byś skłamał Michał - Śro 25 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Michał napisał/a:
zgadzam sie z vejderowcvem martinem
1. bo czarnuch prowadził
Już Cie lubie Ja bym dodał jeszcze, że to Porsche było koloru czarnego
A jak już mówimy o nowych 911'tkach. Mój szef ma 997 GT2, auto robi przeciąg osiągami, ale pod względme soundu przegrywa z kretesem z wiatrakami.
fak !! zapomniałem
ale poważnie, to z bb jest najelpsze. Szkoda że tak mało tego jedzi Anonymous - Śro 25 Mar, 2009 O w morde ale macie szefów!!
Ja moge posmigac szefowym A6 2,7 tdi k-mart - Śro 25 Mar, 2009 moj foka st, przez co ja nia czesto jezdze ŁukaszS3 - Czw 26 Mar, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8197081