To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Michał - Czw 26 Mar, 2009

fak !!
czytałem o tym, zapomniałem kompletnie
Cytat:
British Racing Green became a popular paint choice for British sports and luxury cars, and a popular choice for the original Mini Cooper, the new MINI Cooper and the Mazda MX-5, whose styling was heavily based on the 1960s British Lotus Elan. British Racing Green was not traditionally a metallic paint, but tends to be such on new cars, as such a limited range of "solid" colours is offered by manufacturers.

czyli suma sumarum, miałem racje :D

AndreXSi napisał/a:
Michał napisał/a:
oczywiscie.
chodzi mi o nazwe. British Racing Green był oferowany tylko przez mazde ?
tak ? bo ja sam nie jestem pewien

Nie, na bank nie

andre , przypominam

:D

Anonymous - Czw 26 Mar, 2009

O czym? że lubisz spoconych murzynów?
;) ;D

michool_vt - Czw 26 Mar, 2009

Michał, on ma jakaś filozofie życia związana z tą brodą?
widziałem raz jakiś filmik jak kolesiowi oko wypłynęło po tym jak go jebutnął

nie no, to jest tępak z ufc ...
Janusz - Pią 27 Mar, 2009

michool_vt napisał/a:
Michał, on ma jakaś filozofie życia związana z tą brodą?
widziałem raz jakiś filmik jak kolesiowi oko wypłynęło po tym jak go jebutnął

ja tez, ale widziałem tez inne filmiki, i na wszystkich wszyscy przeciwnici Kimbo byli od niego mniejsi... i o ile kimbo widać było ze bił raz na jakiś czas, to tamci po prostu machali łapami :) generalnie po kilku filmikach odniosłem wrażenie ze koleś się niexle bije, ale zawsze bierze mniejszych i mniej doświadczonych.

ŁukaszS3 - Pią 27 Mar, 2009

bart napisał/a:
british racing green wziął się z czasów gdy poszczególne kraje w sportach motorowych malowały samochody w konkretne kolory - angole na zielono (a np. włosi na czerwono, france na niebiesko).

No a Niemcy malowali swoje Srebrne Strzały na kolor srebrny, co oznacza że moje S3 jest takim nowoczesnym odzwierciedleniem wyścigowej techniki Audi :rotfl:

DZIĘKUJEM!

Anonymous - Pią 27 Mar, 2009

W tamtych(lata 30-te) czasach niemieckim kolorem był BIAŁY,ale przed ktoryms z wyscigow okazało sie ze wyscigowe Mercedesy sa o kilkanascie kilogramow za ciężkie(obowiazywala masa maxymalna),wiec w celu jej redukcji usunięto farbe z auta,a ze nadwozie bylo aluminiowe to po polerce zrobilo sie srebrne :rotfl: ,i tak juz pozostalo.
aha srebrna strzała=Mercedes,a Audi w tamtych czasach nie było ,był Auto Union-najwiekszy uwczesny konkurent Merca

saxorulez - Pią 27 Mar, 2009

rabarbar napisał/a:
był Auto Union-najwiekszy uwczesny konkurent Merca

i chyba mieli coś w ofercie z silnikiem Wankla

Anonymous - Pią 27 Mar, 2009

raczej normalne V16
Wydaje mi sie ze pierwszym niemieckim autem z wanklem było NSU,gdzies tak w latach 60

saxorulez - Pią 27 Mar, 2009

zgadza się.. my bad
NSU robiło wankle

ŁukaszS3 - Pią 27 Mar, 2009

rabarbar napisał/a:
aha srebrna strzała=Mercedes,a Audi w tamtych czasach nie było ,był Auto Union-najwiekszy uwczesny konkurent Merca

Nie ważne mam wyścigówkę z korzeniami :)

pP - Pią 27 Mar, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
wyścigówkę

nie wiem co to znaczy i wpisałem w Google, oto co mi wyskoczyło:

;D

Misiek_lbn - Pią 27 Mar, 2009

ale to ma chyba napęd na tył a nie haldex, więc kto oszukuje, google czy łukasz :?: o_O
Misiek_lbn - Pią 27 Mar, 2009

http://moto.allegro.pl/it...lub_czesci.html
r19 williams :>