jak bardzo sie interesuje 106 to wersji colin mcrae nigdzie wczesniej nie spotkalem...
..jakis rodzynek sie trafil
Bo takiej wersji nie było, ale myślę że warto go zobaczyć. Kubas jest z Bydgoszczy to mógłby podskoczyć go oblookać.kubas - Sob 28 Mar, 2009 moge podejchac pewnie ze tak
jezdził ktos na tym?jak trzyma?GeKo - Nie 29 Mar, 2009 Super guma, miałem to w poprzednim clio motor 1,2 ale można na tym było cuda robić na mokrym też rewela. I gdy była dostępna to całe N-0 Jeździło na tych potenzach. NIestety jeśli ma więcej niż 3 lata mimo dużej ilości bieżnika nie chce już kleić tak jak nówka. Dobrze jest też ją dogrzać trochę przed upalaniem. Do dziś nie potrafię zrozumieć dlaczego jej już nie produkują Bart - Nie 29 Mar, 2009 http://moto.allegro.pl/it...wlasciciel.html
ciekawa oferta, choć cena nieco zaporowa...
szkoda, że sprzedający nie pisze skąd te 155KM wziął.
no i jeszcze perełka:
Cytat:
światła ksenonowe z Audi A6 dające luksusowe oświetlenie jezdni
silnik po przeróbce rozwija 200 KM i prędkość 215 km/h (na nie pełnym gazie)
Bart - Nie 29 Mar, 2009 dziwnie skompletowane akcesoria - pasy i kubły a do tego żółte dekle
i jeszcze 2 niezłe hasła:
Cytat:
Jestem jego jedynym właścicielem od kupna.
Cytat:
głowica była plantowana
PiTT - Nie 29 Mar, 2009 no co?
...Posiada chromowany nowy wydech. Metalowa uszczelka pod głowicą, głowica była plantowana, miał robione komory głowicy -wirowe.
jak dla mnie to musi już mieć 200 kuni
Cytat:
Jestem jego jedynym właścicielem od kupna.
a to jest mistrzowskie Anonymous - Nie 29 Mar, 2009
Cytat:
miał robione komory głowicy -wirowe.
KURRRRRRRRRWAAAAAAAAAAAAAAAAPiTT - Nie 29 Mar, 2009 ciekawe czy w Ornecie same takie mózgi mieszkają
hehehehe, co za nazwa
Polska , Orneta (woj. warmińsko-mazurskie),Misiek_lbn - Nie 29 Mar, 2009 AndreXSi, czy xsi ma 75 czy 90 KM