HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
206 Gti - ¦ro 03 Wrz, 2008 Spoóznie sie około 15 minut. Ale będe !qbus - ¦ro 03 Wrz, 2008 http://www.wrt-karting.pl/ dzi¶ było otwarcie nowej hali, ponoc tor jest swietny, szybki i trzeba sie nakrecic kierownica, okrazenie ok 20 s.michool_vt - ¦ro 03 Wrz, 2008
qbus napisał/a:
http://www.wrt-karting.pl/ dzi¶ było otwarcie nowej hali, ponoc tor jest swietny, szybki i trzeba sie nakrecic kierownica, okrazenie ok 20 s.
huta to lubie qbus - ¦ro 03 Wrz, 2008 pojedziemy wieksza grupa tym razem michool_vt - ¦ro 03 Wrz, 2008 bez łoma sie nie ruszam z domu moze w przyslym tygodniu obadam te kartyAnonymous - ¦ro 03 Wrz, 2008 Wiec tak
wyniki juz s± -> http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=4504
po 1 - dziekuje za niezł± frekwencje
po 2 - przepraszam za zamieszanie ale tak niemiłej obsługi to dawno nie spotkałem .... txt pod tytułem jak nie wy bedziecie jezdzic to inni i jakos nie mamy problemu z chetnymi to jakas tragiedia .... po 1 przejezdzie 2 z 4 kartów nie maja pomiaru czasu wiec ide do kolesia i mowie mu o tym o on ze to nie jego problem .... nie wiem czy chcemy tam jeszcze jezdzic, ale chyba nie bedzie wyjscia poza tym karty tak tragiczne ze ło matko w BC było lepiej ...
po 3 - przez ten bałagan zapomnialem o zbiórce po 3zeta - wiec skasuje obecnych przy najblizszej okazji
w pt dam znac co i jak z 2 eliminacja OSKAR - ¦ro 03 Wrz, 2008 obsluga na maxa tragedia.
ale przynajmniej my b ylismy i bylo fajnie.Anonymous - ¦ro 03 Wrz, 2008 własnie Rudello za 3 przejazd było MEEEEEEEEEEGA zabawa szkoda, ze nikt tego nie uwiecznił, ale podobno najpiekniejsze obrazu pozostaja w głowie Rudello - Czw 04 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
ale podobno najpiekniejsze obrazu pozostaja w głowie
heheh ty podrywaczu
dzięki.. drift the best!Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008 halo halo wlansie tlumacze Marcelowi na GG.
Vlodziu i kto tam jeszcze to widzial. Jechalem kartem z nr 6 i mialem pierwszy czas 34,XX a drugi czas byl 34,05. Okazalo sie ze moj to 34,04 i tak zapisalismy na kartce.
Czy ktos to moze potwierdzic ??Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 po konsultacji z sędzi± liniowym przy pit stopowymy prostest zawodnika Bad-i z nr bocznym 6 zostaje uznany - za kare ze TW Bad-i wnosił prostes musi posatwic sędziemu Vlodarskiemu piwo marki wybranej przez sędziego Vlodarsky - Czw 04 Wrz, 2008 potwierdziłem Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008 no i bardzo się cieszę, a swoja droga to ci goscie wczoraj to normalnie jakas masakra. Co to kur.... za obsluga Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 Dobra Panowie prosze o zapoznanie sie z ankieta i oddanie głosu co do II eliminacji, a bedzie to Bydgoszcz , do wyboru mamy 2 terminy 04/10 sobota lub 12/10 niedziela - ankieta bedzie aktywna przez 10 dni, kubas prosze obserwuj temat i bede cie prosił o zarezerwowanie toru w którym z 2 terminów na okolo godzine = 2 przejazdy każdy
kto ewentualnie deklaruje sie na uzyczenie auta ?kubas - Czw 04 Wrz, 2008 widze ze sie pojawila ankietka o eliminacji w bedegie a czemu ja nie moge glosowac ? na kiedy rezerwowac tor ?