was79 - Wto 02 Lis, 2010 ja raczej obstawiam okres mocno przedświąteczny >20 grudnia.
A w NFS grałeś? mi nawet się podoba, zwłaszcza,że pyknąłem lepszy czas od Zefira w poscigu Ma klimat ten NFSanjas - Wto 02 Lis, 2010 dziś ściągnę NFS i zobaczymyzefir - Wto 02 Lis, 2010
was79 napisał/a:
ja raczej obstawiam okres mocno przedświąteczny >20 grudnia.
A w NFS grałeś? mi nawet się podoba, zwłaszcza,że pyknąłem lepszy czas od Zefira w poscigu Ma klimat ten NFS
no wlasnie nfs, hmmm zagralem doslownie jeden wyscig, i mega sredniawka model jazdy, chyba ze beda mega fajne tryby w pelnej wersji, moze wtedy sie zdecyduje bo narazie to nic specjalnego i tyle.was79 - Wto 02 Lis, 2010 najlepszy NFS dla mnie to zdecydowanie było porsche challenge.zefir - Wto 02 Lis, 2010
was79 napisał/a:
najlepszy NFS dla mnie to zdecydowanie było porsche challenge.
zdecydowanie masz racje:))anjas - Wto 02 Lis, 2010 +1M - Wto 02 Lis, 2010 Popierdzam,
sam przeszedłem od początku do końca w trybie kariery iQ - Wto 02 Lis, 2010
was79 napisał/a:
pyknąłem lepszy czas od Zefira w poscigu Ma klimat ten NFS
to lepiej go popraw bo wczoraj pyknalem lepszy od twojego
calkiem calkiem ten NFS, chyba bedzie trzeba sie w niego zaopatrzyc jak juz bedzie dostepny
Co byscie powiedzieli zeby zrobic forumowa liste z nickami PS3?was79 - Wto 02 Lis, 2010
iQ napisał/a:
to lepiej go popraw bo wczoraj pyknalem lepszy od twojego
Szacun
Kurde, prawdę mówiąc, już ten wykręciłem po wielu, wielu próbach. Będę się starał
Edit:
co do nicków jestem zazefir - Wto 02 Lis, 2010 no to moze zalozmy temat i kazdy w pisze jaki ma nick i jaka platforma:))
pozdroiQ - Wto 02 Lis, 2010 zalozylem temat, zobaczymy czy sie przyjmie
najlepszy NFS dla mnie to zdecydowanie było porsche challenge.
zdecydowanie masz racje:))
eeee najlepszy to needforspeed czesc 1
to byl przelom !! przelomowa grafika realne dzwieki silnika fajne prowadzenie
ps. chcoiaz prosiak czalendz tez byl wypasiony tez bardzo realny i bardzo grywalnyM - Śro 03 Lis, 2010 http://www.benchmark.pl/a...towi-31636.htmlqbus - Czw 04 Lis, 2010 GT5 ponoc trafilo do tloczni moze w koncu sie jednak doczekamy was79 - Pią 05 Lis, 2010 tak, tak i zaraz pojawiła się data premiery: 10 grudnia