To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Anonymous - Nie 28 Wrz, 2014

Ja w przyszłym roku w kwietniu
bizon - Nie 28 Wrz, 2014

dzis zona Marka23 zrobila ponizej 4h, rowniez gratulacje :)
Bonczek - Nie 28 Wrz, 2014

Panowie wychodzę dzisiaj z domu, zrobiłem dosłownie kilka kroków ... a tam ... Marek :jupi: szedł dziarsko do sklepu, więc pogratulowałem i poszedłem :)
roj - Nie 28 Wrz, 2014

gratulacje dla Marka!! i dla żony Marasa! i dla Bonczka gratulacje przygody xD
zefir - Nie 28 Wrz, 2014

u mnie dzis dwoch ziomków zaliczyło Maraton Berliński , jak czytam ich relacje to az chcialo by sie tam byc :)

w Warszawie tez byl chlopak od nas z InfosysRun i robil atak na 3:30, ale nie mam newsow jak poszlo :)

jak mi sie maraton spodoba to mam kilka pojebanych pomyslow zwiazanych z bieganiem na przyszly rok :P

pcs - Nie 28 Wrz, 2014

Marku, super czas, nawet bylem obok mety jak wbiegalas!
Ja myslalem, ze dzis nie zadebiutuje na 5 bo przez 4 tygodnie biegalem cos raptem 2 razy i to na rolkach w silowni w rosji. Ale jednak poszedlem i mimo ciasnoty na trasie udalo mi sie przebiec i to w 28.30.
To pierwsza impreza na ktorej wogole bylem, swietnie zorganizowana, gratulacje dla organizatorow! Dzieciaka tez bylo czym zajac. Dopuki nie schudne z 10 kg raczej nie bede biegal wiecej niz 5km, ale teraz celuje w 25 min.

Moja byla, ktora niektorzy kojarza dzis maraton 3.54!

Anonymous - Nie 28 Wrz, 2014

pcs napisał/a:

Moja byla, ktora niektorzy kojarza dzis maraton 3.54!

no i czym tu sie chwalic?moja była waży teraz 80kg i to jest dopiero satysfakcja ;D

Gratuluje pierwszego startu i wyniku!!Pierwsze koty za płoty,więc mysle ze musisz sobie postawic jakis ambitniejszy cel niz kolejna piątka

Vlodarsky - Nie 28 Wrz, 2014

pcs, spokojnie do przodu :-) jak raz spróbowałeś to już będziesz biegał :-) gratki
bizon - Nie 28 Wrz, 2014

pcs, super! :)
zefir - Pon 29 Wrz, 2014

gratki pcs, ja biegalem 28 min na poczatku roku, od czegos trzeba zaczac.

ja sie tylko moze pochwale moja waga :D

na poczatku roku znow zaczalem pikowac pod 94 kg, 17 maja wazylem 91 a w sobote na wadze pokazalo 84 :)

dodam ze nie jestem na zadnej diecie, zrobilem od maja jedyne 650 km biegiem i 200 rowerem :D

kamil - Pon 29 Wrz, 2014

Marek, gratulacje. Biorąc pod uwagę, że wiele miesięcy nie trenowałaś to jest to świetny wynik !
Pirania - Pon 29 Wrz, 2014

No pięknie Panowie, Gratulacje :-) Proszę przekazać gratulacje również żonie Marka.

Vlodarsky, a Tobie co chłopaku?

Zefir, tylko weź nie zrób z siebie hipstero-anorektyka, to nie jest fajne ^_^

Piękna pogoda była w ten weekend, więc pyknełam na roleczkach 100km, byłoby ze 150, ale w nocy sie lodówa robi i trzeba opracować lepsze ubranie, żeby z mokrymi plecami nie jedzic..

pcs - Pon 29 Wrz, 2014

O wlasnie Zefir, ja tez zaczynalem od 94kg, teraz moze 92kg niewiele sie zmienia, czyli musze przebiec jeszcze 650 km zeby dojsc do 84kg :)

Mam teraz takie kluczowe pytanie, co robicie w zimie? Biegacie na rolkach gdzies w hali?

was79 - Pon 29 Wrz, 2014

Pirania napisał/a:
żeby z mokrymi plecami nie jedzic.

dri-fit

pP - Pon 29 Wrz, 2014

dawaj pcs na crossfit :D schudniesz raz dwa gwarantuję! no i nie ma nudy jak na bieganiu!