Anonymous - Nie 28 Wrz, 2014 Ja w przyszłym roku w kwietniubizon - Nie 28 Wrz, 2014 dzis zona Marka23 zrobila ponizej 4h, rowniez gratulacje Bonczek - Nie 28 Wrz, 2014 Panowie wychodzę dzisiaj z domu, zrobiłem dosłownie kilka kroków ... a tam ... Marek szedł dziarsko do sklepu, więc pogratulowałem i poszedłem roj - Nie 28 Wrz, 2014 gratulacje dla Marka!! i dla żony Marasa! i dla Bonczka gratulacje przygody zefir - Nie 28 Wrz, 2014 u mnie dzis dwoch ziomków zaliczyło Maraton Berliński , jak czytam ich relacje to az chcialo by sie tam byc
w Warszawie tez byl chlopak od nas z InfosysRun i robil atak na 3:30, ale nie mam newsow jak poszlo
jak mi sie maraton spodoba to mam kilka pojebanych pomyslow zwiazanych z bieganiem na przyszly rok pcs - Nie 28 Wrz, 2014 Marku, super czas, nawet bylem obok mety jak wbiegalas!
Ja myslalem, ze dzis nie zadebiutuje na 5 bo przez 4 tygodnie biegalem cos raptem 2 razy i to na rolkach w silowni w rosji. Ale jednak poszedlem i mimo ciasnoty na trasie udalo mi sie przebiec i to w 28.30.
To pierwsza impreza na ktorej wogole bylem, swietnie zorganizowana, gratulacje dla organizatorow! Dzieciaka tez bylo czym zajac. Dopuki nie schudne z 10 kg raczej nie bede biegal wiecej niz 5km, ale teraz celuje w 25 min.
Moja byla, ktora niektorzy kojarza dzis maraton 3.54!Anonymous - Nie 28 Wrz, 2014
pcs napisał/a:
Moja byla, ktora niektorzy kojarza dzis maraton 3.54!
no i czym tu sie chwalic?moja była waży teraz 80kg i to jest dopiero satysfakcja
Gratuluje pierwszego startu i wyniku!!Pierwsze koty za płoty,więc mysle ze musisz sobie postawic jakis ambitniejszy cel niz kolejna piątkaVlodarsky - Nie 28 Wrz, 2014 pcs, spokojnie do przodu jak raz spróbowałeś to już będziesz biegał gratkibizon - Nie 28 Wrz, 2014 pcs, super! zefir - Pon 29 Wrz, 2014 gratki pcs, ja biegalem 28 min na poczatku roku, od czegos trzeba zaczac.
ja sie tylko moze pochwale moja waga
na poczatku roku znow zaczalem pikowac pod 94 kg, 17 maja wazylem 91 a w sobote na wadze pokazalo 84
dodam ze nie jestem na zadnej diecie, zrobilem od maja jedyne 650 km biegiem i 200 rowerem kamil - Pon 29 Wrz, 2014 Marek, gratulacje. Biorąc pod uwagę, że wiele miesięcy nie trenowałaś to jest to świetny wynik !Pirania - Pon 29 Wrz, 2014 No pięknie Panowie, Gratulacje Proszę przekazać gratulacje również żonie Marka.
Vlodarsky, a Tobie co chłopaku?
Zefir, tylko weź nie zrób z siebie hipstero-anorektyka, to nie jest fajne
Piękna pogoda była w ten weekend, więc pyknełam na roleczkach 100km, byłoby ze 150, ale w nocy sie lodówa robi i trzeba opracować lepsze ubranie, żeby z mokrymi plecami nie jedzic..pcs - Pon 29 Wrz, 2014 O wlasnie Zefir, ja tez zaczynalem od 94kg, teraz moze 92kg niewiele sie zmienia, czyli musze przebiec jeszcze 650 km zeby dojsc do 84kg
Mam teraz takie kluczowe pytanie, co robicie w zimie? Biegacie na rolkach gdzies w hali?was79 - Pon 29 Wrz, 2014
Pirania napisał/a:
żeby z mokrymi plecami nie jedzic.
dri-fitpP - Pon 29 Wrz, 2014 dawaj pcs na crossfit schudniesz raz dwa gwarantuję! no i nie ma nudy jak na bieganiu!