To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

saxorulez - Czw 02 Kwi, 2009

A może to po Adamancie?? on też miał białe
Loko - Czw 02 Kwi, 2009

qbus napisał/a:
Światecki mial dwa saxa... jedno ktos kupil, to ktore budowal to nie wiem co sie z nim stalo.

To jest auto po Bednarskim... Bednarski tez mial dwa ale ktore to jest to nie wiem.

Saxo Bednarskiego, to które było kupione po Kujawskim, nadal stoi na swoim miejscu ;) , więc to na pewno nie ono.

qbus - Czw 02 Kwi, 2009

To jest napewno auto kupione od Bednarskiego. Przecież dobrze znam Artka i juz pare razy rozmawialem z nim na temat tego samochodu. Nie wiem ktory to jest konkretny egzemplarz Bednarskiego ale napewno jest kupione od niego.
Vlodarsky - Pią 03 Kwi, 2009

ZX 2,0 163KM - fajny temat tylko drogi

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8257818

k-mart - Pią 03 Kwi, 2009

Vlodziu rozumiem ze to po swapie bo nie bylo chyba takich??
Anonymous - Pią 03 Kwi, 2009

Były takie zx.Ostatnie roczniki przed xsara 96-97.Miały też duży hamulec 283mm.
k-mart - Pią 03 Kwi, 2009

Bardzo fajny sprzet!
ŁukaszS3 - Pią 03 Kwi, 2009

Panowie takie pytanie! Co można ciekawego kupić do 30k? Mam klienta który jutro mi chce położyć 27tyś za audiole i zastanawiam się co zrobić? Co moge za to mieć, auto mam mieć charakter i rajdową duszę? Jakieś propozycje? Kej co za to ciekawego można mieć w CH? Mike? ktokolwiek...
M - Pią 03 Kwi, 2009

3 x saxo vts :rotfl:
martin.h - Pią 03 Kwi, 2009

ŁukaszS3 napisał/a:
Panowie takie pytanie! Co można ciekawego kupić do 30k? Mam klienta który jutro mi chce położyć 27tyś za audiole i zastanawiam się co zrobić? Co moge za to mieć, auto mam mieć charakter i rajdową duszę? Jakieś propozycje? Kej co za to ciekawego można mieć w CH? Mike? ktokolwiek...

Impreza GT?

M - Pią 03 Kwi, 2009

ZAczyna sie. Odgrazam sie ze zamknę zanim bedzie 10 stron gadanie i dupie maryni.

Polecam portale

autocentrum.pl
oraz
otomoto.pl

ŁukaszS3 - Pią 03 Kwi, 2009

martin.h napisał/a:
Impreza GT?

Myślałem ale nie wiem czy dam rade utrzymać finansowo japończyka który ma około 10 lat i nie daj boże coś padnie... Jak będzie coś naprawdę ciekawego budżet jest wyższy. 30k jest zakładając ze jeszcze kupuje saxo VTS ale można zrezygnować... :)

Kupujesz VTS-a plus coś do bujania na codzień i życie znowu jest piękne :)

Ja Ci mogę sprzedać moje s16 za 20 tysi ;) Co Ty na to??
Misiek_lbn - Pią 03 Kwi, 2009

a mi to nie chciałeś :( :P