To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Koto - Pią 12 Lis, 2010

Do 3 razy sztuka.

Janusz napisał/a:
eeee pipa jestem i pojechałem na ogladare na dosłownie 15 minut klekotem.

I wpadł akurat jak "wyprostowałem" szykanę z opon :D

Janusz - Pią 12 Lis, 2010

Koto napisał/a:
I wpadł akurat jak "wyprostowałem" szykanę z opon :D

doookładnie.. stanąłem przejechał jeden samochód... i po chwili jedzie Koto... zapierdala na szykanę jak poje.baaaaaany, myślę prze ogarniator.... zaczyna hamować.... tył ucieka... a koto prosto przez opony i dzida dalej :D

Tomcat - Pią 12 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
Jak tam Januszek poszło?

eeee pipa jestem i pojechałem na ogladare na dosłownie 15 minut klekotem.

I chciałem powiedzieć ze tomcat, to straszny rajdowiec, krakus i cwaniak... z plebsem nie gada Oooo :P

Paaanie, ja w dwóch autach wczoraj jechałem, także ledwo był czas ćmika spalić, a co dopiero na pogaduchy :P

Jacek - Pią 12 Lis, 2010

fajka ważniejsza od kumpli...pieknie

To Janusz mnie olał i zmył się po 15 minutach... Topiłem smutki w nikotynie.

Tomcat napisał/a:
To Janusz mnie olał i zmył się po 15 minutach... Topiłem smutki w nikotynie.

tjaa.. ale za to dzwoniłem dwa razy... :p jesteś cwaniak, rajdowiec i celbryta Oooo !!

was79 - Pią 12 Lis, 2010

i pijak, bo każdy celebryta to pijak
Jacek - Pią 12 Lis, 2010

:rotfl: :rotfl:
raz się taki lancerem pejedzie i już kumple inny :lol2:

Cytat:

ale przynajmniej nie wypowiada się o jego prowadzeniu, bo wie ze nic na ten temat nie może powiedzieć jak nie przeupalał w nim całego sezonu :P

do tego jeszcze jest gej, bo zawsze jak mnie widzi to mnie podrywa...

wiec mamy już pedała, rajdowca, krakusa celebryte i pijaka.

W dodatku przez telefon przyznał się mi ze mimo iż stał zaraz obok koto to się z nim nie przywitał !! (to tak na potwierdzenie moich śmiałych wywodów)

Jacek - Pią 12 Lis, 2010

Janusz napisał/a:
Cytat:

ale przynajmniej nie wypowiada się o jego prowadzeniu, bo wie ze nic na ten temat nie może powiedzieć jak nie przeupalał w nim całego sezonu :P

W dodatku przez telefon przyznał się mi ze mimo iż stał zaraz obok koto to się z nim nie przywitał !! (to tak na potwierdzenie moich śmiałych wywodów)

w takim razie on chyba jest z hotheczu :]

Drone - Pią 12 Lis, 2010

5 TTJ torze szkolenia policji w Legionowie
http://www.ak-krolewski.pl/?p=3120

Ja się właśnie zgłosiłem :D

Jacek napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:

w takim razie on chyba jest z hotheczu :]

W sumie wszystko się zgadza, ale nadal faktem jest, że to Ty mnie olałeś ! martyn.h przynajmniej podszedł się przywitać, zamienić dwa zdania, a Ty co ? Wpadłeś, popatrzyłeś 15 minut, stwierdziłeś że objechałbyś wszystkich jakbyś chciał i zwinąłeś się do domu grzać kapcie. WSTYD.

Tomcat napisał/a:

W sumie wszystko się zgadza, ale nadal faktem jest, że to Ty mnie olałeś ! martyn.h przynajmniej podszedł się przywitać, zamienić dwa zdania, a Ty co ? Wpadłeś, popatrzyłeś 15 minut, stwierdziłeś że objechałbyś wszystkich jakbyś chciał i zwinąłeś się do domu grzać kapcie. WSTYD.

wszystko stek kłamstw, no.. poza tym ze stwierdziłem ze objechałbym wszystkich :P

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:

wszystko stek kłamstw, no.. poza tym ze stwierdziłem ze objechałbym wszystkich :P

Gooooońńń się leszczuuuuu !

Janusz - Nie 14 Lis, 2010

I kto wygrał kjs w łapanowie ?? bo na stronie jeszcze nie ma wyników ?? chłopaki jak wyniki i wrażenia?? ja po filmiku wnoszę ze bez płyty nie ma tam czego szukać :D