eeee pipa jestem i pojechałem na ogladare na dosłownie 15 minut klekotem.
I wpadł akurat jak "wyprostowałem" szykanę z opon Janusz - Pią 12 Lis, 2010
Koto napisał/a:
I wpadł akurat jak "wyprostowałem" szykanę z opon
doookładnie.. stanąłem przejechał jeden samochód... i po chwili jedzie Koto... zapierdala na szykanę jak poje.baaaaaany, myślę prze ogarniator.... zaczyna hamować.... tył ucieka... a koto prosto przez opony i dzida dalej Tomcat - Pią 12 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
Jak tam Januszek poszło?
eeee pipa jestem i pojechałem na ogladare na dosłownie 15 minut klekotem.
I chciałem powiedzieć ze tomcat, to straszny rajdowiec, krakus i cwaniak... z plebsem nie gada Oooo
Paaanie, ja w dwóch autach wczoraj jechałem, także ledwo był czas ćmika spalić, a co dopiero na pogaduchy Jacek - Pią 12 Lis, 2010 fajka ważniejsza od kumpli...pieknieTomcat - Pią 12 Lis, 2010 To Janusz mnie olał i zmył się po 15 minutach... Topiłem smutki w nikotynie.Janusz - Pią 12 Lis, 2010
Tomcat napisał/a:
To Janusz mnie olał i zmył się po 15 minutach... Topiłem smutki w nikotynie.
tjaa.. ale za to dzwoniłem dwa razy... jesteś cwaniak, rajdowiec i celbryta Oooo !!was79 - Pią 12 Lis, 2010 i pijak, bo każdy celebryta to pijakJacek - Pią 12 Lis, 2010
raz się taki lancerem pejedzie i już kumple inny Janusz - Pią 12 Lis, 2010
Cytat:
raz się taki lancerem pejedzie i już kumple inny
ale przynajmniej nie wypowiada się o jego prowadzeniu, bo wie ze nic na ten temat nie może powiedzieć jak nie przeupalał w nim całego sezonu
do tego jeszcze jest gej, bo zawsze jak mnie widzi to mnie podrywa...
wiec mamy już pedała, rajdowca, krakusa celebryte i pijaka.
W dodatku przez telefon przyznał się mi ze mimo iż stał zaraz obok koto to się z nim nie przywitał !! (to tak na potwierdzenie moich śmiałych wywodów)Jacek - Pią 12 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
ale przynajmniej nie wypowiada się o jego prowadzeniu, bo wie ze nic na ten temat nie może powiedzieć jak nie przeupalał w nim całego sezonu
W dodatku przez telefon przyznał się mi ze mimo iż stał zaraz obok koto to się z nim nie przywitał !! (to tak na potwierdzenie moich śmiałych wywodów)
w takim razie on chyba jest z hotheczu Drone - Pią 12 Lis, 2010 5 TTJ torze szkolenia policji w Legionowie
http://www.ak-krolewski.pl/?p=3120
Ja się właśnie zgłosiłem Tomcat - Pią 12 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
W dodatku przez telefon przyznał się mi ze mimo iż stał zaraz obok koto to się z nim nie przywitał !! (to tak na potwierdzenie moich śmiałych wywodów)
w takim razie on chyba jest z hotheczu
W sumie wszystko się zgadza, ale nadal faktem jest, że to Ty mnie olałeś ! martyn.h przynajmniej podszedł się przywitać, zamienić dwa zdania, a Ty co ? Wpadłeś, popatrzyłeś 15 minut, stwierdziłeś że objechałbyś wszystkich jakbyś chciał i zwinąłeś się do domu grzać kapcie. WSTYD.Janusz - Pią 12 Lis, 2010
Tomcat napisał/a:
W sumie wszystko się zgadza, ale nadal faktem jest, że to Ty mnie olałeś ! martyn.h przynajmniej podszedł się przywitać, zamienić dwa zdania, a Ty co ? Wpadłeś, popatrzyłeś 15 minut, stwierdziłeś że objechałbyś wszystkich jakbyś chciał i zwinąłeś się do domu grzać kapcie. WSTYD.
wszystko stek kłamstw, no.. poza tym ze stwierdziłem ze objechałbym wszystkich Tomcat - Pią 12 Lis, 2010
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
W sumie wszystko się zgadza, ale nadal faktem jest, że to Ty mnie olałeś ! martyn.h przynajmniej podszedł się przywitać, zamienić dwa zdania, a Ty co ? Wpadłeś, popatrzyłeś 15 minut, stwierdziłeś że objechałbyś wszystkich jakbyś chciał i zwinąłeś się do domu grzać kapcie. WSTYD.
wszystko stek kłamstw, no.. poza tym ze stwierdziłem ze objechałbym wszystkich
Gooooońńń się leszczuuuuu !Janusz - Nie 14 Lis, 2010 I kto wygrał kjs w łapanowie ?? bo na stronie jeszcze nie ma wyników ?? chłopaki jak wyniki i wrażenia?? ja po filmiku wnoszę ze bez płyty nie ma tam czego szukać