To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???

Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008

kubas a teraz?
kubas - Czw 04 Wrz, 2008

eee tez nic....

dobra spokojnie mam nadzieje,ze jest to o czym mysle, bo na ulicy i na torze tylko moderator lub admin moze załozyc ankiete i zapewne jest tak ustawione na tym pod forum,ze tylko oni moge również głosowac - napsialem juz do eMa zeby to sprawdził - prosze o chwilę cierpliwosci ;)
CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008

Mogę coś zasugerować ?? Mogę ??

27-28.09 w poznaniu jest finał TDC oraz finał D1 drift - podejrzewam że niejeden z Was chciałby to obejrzeć, Proponuje to jakoś skoordynować ...

Dariano - Czw 04 Wrz, 2008

Na początku chciałem podziekowac za przybycie wszystkim bo myslalem ze we 4ech bedziemy jezdzic :D

Obsługa jest do bani takiego frajera to dawno nie widzialem nastepnym razem jak tam pojedziemy to nie ma sie co patyczkowac tylko chamstwem na chamstwo odpowiadac.

Jestem mega zadowolony z mojego wyniku ,chcialem powiedziec ze pierwszy raz zostalem sklasyfikowany na 1szym miejscu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dobra .... jest zmiana ale juz ostateczna ....

radek ty mozesz oddac głos?

Dariano napisał/a:
,chcialem powiedziec ze pierwszy raz zostalem sklasyfikowany na 1szym miejscu :rotfl: :rotfl: :rotfl:

i to jeszcze w dodatku w galowym stroju :)
BRAWO Dareczku pokazałes klase i wygrałeś w zasadzie z dość sporą przewagą i wg mnie musisz miec HOThatcha zeby pokazać jeszcze nie raz co potrafisz :) na kartach, torze, RSie czy KJS :)

Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008

poniewaz tutaj mamy ten temat to ja chcialbym tylko wyjasnic jedna rzecz:

Wyniki.
1. Dariano 36,17 / 33,68 = 10pkt
2. Adam_206gti 34,05 / 33,86 = 8pkt
3. Vlodarsky 34,02 / 33,90 = 6pkt
4. Marcel 08 33,92 / 35,20 = 5pkt
5. Bad-i 37,19 / 34,04 = 4pkt
5. Rudello 34,04 / 34,81 = 4pkt
7. Oskar 37,52 / 34,39 = 2pkt
8. Chrzanek 34,63 / --- = 1pkt
9. Mick 36,04 / --- = 0pkt
10. Michał --- / --- = NKL

Prosze zwroćcie szczegolna uwage na czasy z pierwszych przejazdow (Dariano, Bad-i, Oskar). Niestety my trafilismy na tego niby 9konnego (skreconego w dol) karta z nr.10. Jak widac czasy byly o wiele gorsze we wszystkich tych przejazdach a pozniej ten kart juz nie jezdzil. Dlatego to ja zaproponowalem zeby liczyc najlepszy czas a nie sume dwoch. W przypadku Darka gdyby liczyc sume to spadl by on na 4 miejsce to uwazam bylo by nie fair (oczywiscie nie tylko dla niego bo dla mnie i Oskara rowniez).
Poniewaz wiem ze ktos wczesniej (w Iedycji) mial zastrzeżenia to mysle ze akurat ten przyklad pokazuje w czym tkwi problem.

Vlodarsky - Czw 04 Wrz, 2008

Ja jechałem niezwykle równo :) cały czas koło 34 s czasem parę setnych niżej a czasem parę setnych wyżej :) Zaczynam rozumieć o co w tym biega :) Jak mnie będzie stać, żeby jeździć to będe niebezpiecznym przeciwnikiem !!!!!!! :P
Greg - Czw 04 Wrz, 2008

Całkiem dobre czasy :) Ja miałem ostatnio 33,96 na Bemowie, bywało lepiej. :P

Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się pościgać.

Marcel 08 napisał/a:
radek ty mozesz oddac głos?

Nie :(

Mimo że czas miałem cienki to i tak mnie się podobało :)
A druga runda jezeli o mnie chodzi to wyłącznie październik. We wrześniu nie mam czasu.

M - Czw 04 Wrz, 2008

glosowanie enabled

Ja zagłosowałem - obowiazek forumowicza spełniony :)
Mick - Czw 04 Wrz, 2008

Bad-i napisał/a:
poniewaz tutaj mamy ten temat to ja chcialbym tylko wyjasnic jedna rzecz:

Wyniki.
1. Dariano 36,17 / 33,68 = 10pkt
2. Adam_206gti 34,05 / 33,86 = 8pkt
3. Vlodarsky 34,02 / 33,90 = 6pkt
4. Marcel 08 33,92 / 35,20 = 5pkt
5. Bad-i 37,19 / 34,04 = 4pkt
5. Rudello 34,04 / 34,81 = 4pkt
7. Oskar 37,52 / 34,39 = 2pkt
8. Chrzanek 34,63 / --- = 1pkt
9. Mick 36,04 / --- = 0pkt
10. Michał --- / --- = NKL

Prosze zwroćcie szczegolna uwage na czasy z pierwszych przejazdow (Dariano, Bad-i, Oskar). Niestety my trafilismy na tego niby 9konnego (skreconego w dol) karta z nr.10. Jak widac czasy byly o wiele gorsze we wszystkich tych przejazdach a pozniej ten kart juz nie jezdzil. Dlatego to ja zaproponowalem zeby liczyc najlepszy czas a nie sume dwoch. W przypadku Darka gdyby liczyc sume to spadl by on na 4 miejsce to uwazam bylo by nie fair (oczywiscie nie tylko dla niego bo dla mnie i Oskara rowniez).
Poniewaz wiem ze ktos wczesniej (w Iedycji) mial zastrzeżenia to mysle ze akurat ten przyklad pokazuje w czym tkwi problem.

chce się dołączyć do tego co pisał Badi,
ja jechałem jeden przejazd gokartem z numerem 9, to gówno w ogóle nie jechało, jechałem tuż za Radkiem a odchodził mi na prostej mimo że jest ode mnie cięższy, wiec ten czas jest poprostu z dupy, chcialem innego karta, ale obsługa powiedziała, ze moge jechać tym i koniec....
sk...syny i tyle...

Mick napisał/a:
sk...syny i tyle...

Tępe **uje !!!