HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 kubas a teraz?kubas - Czw 04 Wrz, 2008 eee tez nic....Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 dobra spokojnie mam nadzieje,ze jest to o czym mysle, bo na ulicy i na torze tylko moderator lub admin moze załozyc ankiete i zapewne jest tak ustawione na tym pod forum,ze tylko oni moge również głosowac - napsialem juz do eMa zeby to sprawdził - prosze o chwilę cierpliwosci CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008 Mogę coś zasugerować ?? Mogę ??
27-28.09 w poznaniu jest finał TDC oraz finał D1 drift - podejrzewam że niejeden z Was chciałby to obejrzeć, Proponuje to jakoś skoordynować ...Dariano - Czw 04 Wrz, 2008 Na początku chciałem podziekowac za przybycie wszystkim bo myslalem ze we 4ech bedziemy jezdzic
Obsługa jest do bani takiego frajera to dawno nie widzialem nastepnym razem jak tam pojedziemy to nie ma sie co patyczkowac tylko chamstwem na chamstwo odpowiadac.
Jestem mega zadowolony z mojego wyniku ,chcialem powiedziec ze pierwszy raz zostalem sklasyfikowany na 1szym miejscu Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 dobra .... jest zmiana ale juz ostateczna ....
radek ty mozesz oddac głos?Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008
Dariano napisał/a:
,chcialem powiedziec ze pierwszy raz zostalem sklasyfikowany na 1szym miejscu
i to jeszcze w dodatku w galowym stroju
BRAWO Dareczku pokazałes klase i wygrałeś w zasadzie z dość sporą przewagą i wg mnie musisz miec HOThatcha zeby pokazać jeszcze nie raz co potrafisz na kartach, torze, RSie czy KJS Bad-i - Czw 04 Wrz, 2008 poniewaz tutaj mamy ten temat to ja chcialbym tylko wyjasnic jedna rzecz:
Prosze zwroćcie szczegolna uwage na czasy z pierwszych przejazdow (Dariano, Bad-i, Oskar). Niestety my trafilismy na tego niby 9konnego (skreconego w dol) karta z nr.10. Jak widac czasy byly o wiele gorsze we wszystkich tych przejazdach a pozniej ten kart juz nie jezdzil. Dlatego to ja zaproponowalem zeby liczyc najlepszy czas a nie sume dwoch. W przypadku Darka gdyby liczyc sume to spadl by on na 4 miejsce to uwazam bylo by nie fair (oczywiscie nie tylko dla niego bo dla mnie i Oskara rowniez).
Poniewaz wiem ze ktos wczesniej (w Iedycji) mial zastrzeżenia to mysle ze akurat ten przyklad pokazuje w czym tkwi problem.Vlodarsky - Czw 04 Wrz, 2008 Ja jechałem niezwykle równo cały czas koło 34 s czasem parę setnych niżej a czasem parę setnych wyżej Zaczynam rozumieć o co w tym biega Jak mnie będzie stać, żeby jeździć to będe niebezpiecznym przeciwnikiem !!!!!!! Greg - Czw 04 Wrz, 2008 Całkiem dobre czasy Ja miałem ostatnio 33,96 na Bemowie, bywało lepiej.
Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się pościgać.CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
radek ty mozesz oddac głos?
Nie
Mimo że czas miałem cienki to i tak mnie się podobało
A druga runda jezeli o mnie chodzi to wyłącznie październik. We wrześniu nie mam czasu.M - Czw 04 Wrz, 2008 glosowanie enabledCHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008 Ja zagłosowałem - obowiazek forumowicza spełniony Mick - Czw 04 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
poniewaz tutaj mamy ten temat to ja chcialbym tylko wyjasnic jedna rzecz:
Prosze zwroćcie szczegolna uwage na czasy z pierwszych przejazdow (Dariano, Bad-i, Oskar). Niestety my trafilismy na tego niby 9konnego (skreconego w dol) karta z nr.10. Jak widac czasy byly o wiele gorsze we wszystkich tych przejazdach a pozniej ten kart juz nie jezdzil. Dlatego to ja zaproponowalem zeby liczyc najlepszy czas a nie sume dwoch. W przypadku Darka gdyby liczyc sume to spadl by on na 4 miejsce to uwazam bylo by nie fair (oczywiscie nie tylko dla niego bo dla mnie i Oskara rowniez).
Poniewaz wiem ze ktos wczesniej (w Iedycji) mial zastrzeżenia to mysle ze akurat ten przyklad pokazuje w czym tkwi problem.
chce się dołączyć do tego co pisał Badi,
ja jechałem jeden przejazd gokartem z numerem 9, to gówno w ogóle nie jechało, jechałem tuż za Radkiem a odchodził mi na prostej mimo że jest ode mnie cięższy, wiec ten czas jest poprostu z dupy, chcialem innego karta, ale obsługa powiedziała, ze moge jechać tym i koniec....
sk...syny i tyle...CHRZANEK - Czw 04 Wrz, 2008