To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Michał - Czw 16 Lis, 2006

daj link no_fear

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1656138

hmm, co o tym myslicie ??

saxorulez - Czw 16 Lis, 2006

ziom.. częsci zamienne..
mazda nie ma już przedstawiciela w PL

M - Czw 16 Lis, 2006

Michał ma słabośc do takich mazd :)
Anonymous - Czw 16 Lis, 2006

Michał napisał/a:
daj link no_fear

PROSZE

pcs - Czw 16 Lis, 2006

kurtka co z ta 323 nie tak, wygloda niebo zdrowiej od tego szrota z ameryki z ogloszenia Michala?

szrot to ejst ta mazda stara. Ta moja jest całkiem fajna.
Loko - Czw 16 Lis, 2006

paweld napisał/a:
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1874741
Znowu sie pojawiło to saxo, a ktoś mówił ze jest sprzedane!

ja mówiłem. Byłem umówiony z gościem na ok 4. listopada na oglądanie,neistety auto poszło 1.11
wywolawcza byla za 11 z kawalkiem...
no i było,tak jak teraz w Piasecznie.
ja po niego nie będe juz dzwonił....

edit: zapsialem sobie nawet numer w komie do neigo...i ooo!! w ogloszeniu ten sam...
czuje wałka... przedtem gosc o skrzyni ani nic nei psial,ani podczas rozmowy nic nie mowil..

Jest też opcja że gość przez telefon zarezerwowałsobie auto, no to własciciel mówił ze sprzedane, potem zajechał okazało się ze ze skrzynią cos nie tak no i nie kupił.

pcs napisał/a:
kurtka co z ta 323 nie tak, wygloda niebo zdrowiej od tego szrota z ameryki z ogloszenia Michala?

na 100% był bardzo mocno uderzony z przodu, pęknieta przednia szyba (nie oryginalna), bity delikatnie (???) z kazdej mozliwej strony, elektryka szyb nie działa, klima nie działa, centralny nie działa, drzwi od kierowcy nie chciały sie otworzyć (wsiadłem od strony pasażera haha), siedzenia poprute (całkiem zjedzone), wajha zmiany biegów lata jak w autobusie Ikarus, gule na oponach... długo by wymieniał...
aha i jeszcze taki mały szczególik o ktorym zapomniał wspomniec sprzedawca w ogłoszeniu -> silnik przeszedł "mały" remoncik zakonczony 15.11.2006 bo gaz zrobił miazge z tego motoru :554:

szrot :563:

Loko napisał/a:
paweld napisał/a:
strick napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1874741
Znowu sie pojawiło to saxo, a ktoś mówił ze jest sprzedane!

ja mówiłem. Byłem umówiony z gościem na ok 4. listopada na oglądanie,neistety auto poszło 1.11
wywolawcza byla za 11 z kawalkiem...
no i było,tak jak teraz w Piasecznie.
ja po niego nie będe juz dzwonił....

edit: zapsialem sobie nawet numer w komie do neigo...i ooo!! w ogloszeniu ten sam...
czuje wałka... przedtem gosc o skrzyni ani nic nei psial,ani podczas rozmowy nic nie mowil..

Jest też opcja że gość przez telefon zarezerwowałsobie auto, no to własciciel mówił ze sprzedane, potem zajechał okazało się ze ze skrzynią cos nie tak no i nie kupił.

coż...miałby gość klienta... esem prosiłemo fotki dokładniejsze coby zobaczyć wózek. Gość napisał,że ma klienta i się zdecydował. Gdyby był szczery...a teraz nieładnie powiem "niech się buja" skrzynie jużzdążyło zmielić :560:

strick - Czw 16 Lis, 2006

Michał już kiedys pokazywałeś taką mazde, tylko że pomarańczowa!
anjas - Pią 17 Lis, 2006

Michał napisał/a:
szrot to ejst ta mazda stara. Ta moja jest całkiem fajna.

"prawie jak subarynka" hehe :)
pojechał gość.

Michał - Pią 17 Lis, 2006

mi sie podobajoooo te mazdy :) nie znacie sie
szymlorek - Pią 17 Lis, 2006

Śliczny miniak
http://moto.allegro.pl/it...a_allegro_.html

Anonymous - Sob 18 Lis, 2006

no_fear napisał/a:
he kurde bo to Polska panie...
jestem jeszcze wkur&^%##$ bo wczoraj bylem ogladac Mazde 323 1.8 GRSi (140KM) - na zdjeciach cudo, opis to samo, sprzedawca zachwalał jak tylko mógł po 3 min oglądania odjechalem bez słowa... chociaz teraz zaluje, ze sprzedawca nie dostał na dowidzenia plaskacza w czoło

Nic się nie przejmuj ziom ja w maju strzeliłem sobie wcieczkę do Poznania (jakieś 400 km w jedną stronę) na zdjęciach i z opisu też miała być "perełeczka" wyszło jak zawsze. Ciężke jest życie poszukiwacza hot hatcha :) :D