chyba musiałbym zmienić 99% komputera, żeby to odpalić Grzesiek VTS - Pon 05 Paź, 2009 call of duty 1 moze byc ;d;dKonradMK - Wto 06 Paź, 2009 ja się piszę na CS ale że zmieniłem pracę to muszę od nowa zassać i zainstalować nonsteama na nowym lapku - trochę potrwa bizon - Wto 06 Paź, 2009 widze, ze jest duzo opcji to co mam sciagac, zeby przetestowac, czy moj laptop to uciagnie? Ryba - Wto 06 Paź, 2009
eM napisał/a:
Dobra moje budrysy cs'owe
Fydi,Loko,Andre,Kubas,Kondzio,Michool oraz inni (jak nie wymieniłem - wymienić się)
Robi sie zimno i brzydko wiec rozpoczynamy sezon walenia w csa ku uciesze naszych dziewczyn/żon.
Proponuje warmup w tygodniu. Tym razem pykniemy z team speakerem zeby było bardziej pro.
HOWGH!!
Ja sie tez pisze =)
gieb ipM - Wto 06 Paź, 2009 po polsku proszeTomsoN - Wto 06 Paź, 2009 ventrilo lepsze od team speaka ale ja i tak nie gram Grzesiek VTS - Wto 06 Paź, 2009 no no to kiedy gramu kubas - Wto 06 Paź, 2009 Cs bo w csa kazdy gra Janusz - Wto 06 Paź, 2009
kubas napisał/a:
Cs bo w csa kazdy gra
ja nie gram Anonymous - Wto 06 Paź, 2009
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
Cs bo w csa kazdy gra
ja nie gram
To w co teraz gracie w Gimnazjum kubas - Wto 06 Paź, 2009 niech ktoś podlinkuje patch do csa M - Wto 06 Paź, 2009 chlopaki ja narazie nie bede mogl postawic serwera - niech ktos postawi, ja zarobiony jestem jak osiołek Józefakubas - Śro 07 Paź, 2009
eM napisał/a:
chlopaki ja narazie nie bede mogl postawic serwera - niech ktos postawi, ja zarobiony jestem jak osiołek Józefa