To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

iQ - Pią 05 Lis, 2010

10 grudnia? Dzisiaj gdzies czytalem ze 30ty pazdziernika :wall: Oby tym razem nie przesuneli premiery...
Gaydek - Pią 05 Lis, 2010

10.12.2011? ;D
Bonczek - Pon 08 Lis, 2010

Fajny ten nowy NFS ;D strasznie grywalny i prosty
zefir - Wto 09 Lis, 2010

takze tego :D

premiera in europe 30.11.2010 :)

aa wracajac do tematu gier istniejacych :rotfl: :rotfl:

Vanquish mega miszcz, miszcz nad miszcze, serio, juz dawno nie gralem w tak dynamiczna gre, zero przestojow, pseudo watkow, poprostu wymiata gameplay i mnogosc sposobow walki, niestety tylko 5h 40m i koniec dla mnie i brak multi, tylko tryb challange.

na szczescie mam wypozyczalnie gier w Lodzi ;D

wrocilem do Dirta 2 w oczekiwaniu na gt5 , mega fun i tyle

za vanquisha wypozyczylem Dead Rising 2, dopiero pogralem 1h ale chyba nie bawi mnie ciagle naparzanie trupow na wiele sposobow chyba sie fabula rozkreci bo narazie to krypa i nie mam czasu grac w tym tygodniu.

was79 - Wto 09 Lis, 2010

kurde roboty mnie nie kręcą :] ostatnio jestem ciagle żołnierzem...
po skończeniu MOH zmieniłem profesje z chodzącego na latającego i pykam w: heroes over europe.
Musze przyznać, ze fajnie naparza się w helmutów zwłaszca w opcji ace kill z przybliżenia. Niestety załapałem zawiasa na misji obrony zbiorników paliwa przed stukas'ami i ni cholere nie umiem tego zmęczyć :/

Edit:
pojawiła się kolejny i ostateczny termin premiery GT5 - 27 listopad :devil:

zefir - Wto 09 Lis, 2010

was79 napisał/a:

Edit:
pojawiła się kolejny i ostateczny termin premiery GT5 - 27 listopad :devil:

w US , w Europie 30.11 :)

Rasputin - Wto 09 Lis, 2010

Gdzie naprawiają kierownice do xbox'a? Konkretnie chodzi mi o Wireless Racing Wheel V2. Przeszukałem google,obdzwoniłem i nikt nie chce sie za to brać.
Kurna zostawiłem dziewczynie F1 i tak sie wkręciła,że mi kierę rozwaliła :devil:

Michał - Wto 09 Lis, 2010

pokuś się o naprawe samemu jeśli to nie elektronika a mechanika.
przerabiałem temat, z tym że z inną kierownicą ...

Rasputin - Wto 09 Lis, 2010

Chyba tak zrobie,bo nie mam wyjścia.
Podobno cos strzeliło jej przy 250km/h na 5biegu w zakręcie Parabolica i wyłączył sie Force Feedback :faja:
I jeszcze mnie zje@ała,że robiła wtedy rekordowy czas okrążenia a tu taki fake. Kobiety :/

Michał - Wto 09 Lis, 2010

Cytat:
fake.

fail ;)

czyli mechanika, coś się złamało.

KonradMK - Śro 10 Lis, 2010

Rasputin napisał/a:
Chyba tak zrobie,bo nie mam wyjścia.
Podobno cos strzeliło jej przy 250km/h na 5biegu w zakręcie Parabolica i wyłączył sie Force Feedback :faja:
I jeszcze mnie zje@ała,że robiła wtedy rekordowy czas okrążenia a tu taki fake. Kobiety :/

jak ona tak się obchodzi z kierownicą to nie chcę wiedzieć w jakim stanie jest twój drążek zmiany biegów :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zefir - Śro 10 Lis, 2010

gral ktos w Call of Duty Black Ops??
zefir - Czw 11 Lis, 2010

takze tego, tu macie kilka filmow z GT5 bo kopie juz pojawiaja sie w roznych zakatkach swiata ;) )

http://www.ps3site.pl/wid...urismo-5/56738/

pozdrowson

was79 - Czw 11 Lis, 2010

hehe, zbierasz już kasę? to spotkamy się przy kasie, w dniu premiery :]
zefir - Czw 11 Lis, 2010

preorder kolekcjonerski ponazamawiany u mojego znajomego ;) ) co to ma bardzo dobre ceny na gry do ps3 plus wypozyczalnie w Lodzi :) ))