To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

106 - Pią 03 Lut, 2012

Globalnie E66 gubi zasieg I bateria trzyma 1 dzien. Z obudowy odchodzi srebrna ramka. Nie polecam.
M - Pią 03 Lut, 2012

Nokia N95 :D
Bad-i - Pią 03 Lut, 2012

608214356 - Angela VIP

:]

ade - Pią 03 Lut, 2012

Ja z ciekawostek mogę się podzielić wiedzą z ostatnich doświadczeń;]

I jak coś to kilka spostrzeżeń dla potomnych:P

SonyEricsson Arc S - fajnie wygląda, wolno działa, ładne zdjęcia, koszmarnie nie funkcjonalny, mega trudny w obsłudze, nie da się np wpisując pierwsze litery imienia wybrać kontaktu itp;d sprawia wrażenie zrobionego z plastiku słabej jakości;] Ogólnie działa sporo wolniej od htc desire z i podobnie jak motorola defy, do desire hd, który ma podobne parametry jest przepaść!

Kolejnym podejściem jest htc sensation, ogólnie ok, ale sprawia wrażenie trochę mniej solidnego od desire hd, i co ciekawe nie widzę żadnej różnicy w szybkości działania względem desire hd. Gdyby nie to, że ma mieć oficjalnego androida 4 to nie widzę żadnych plusów za które warto dopłacić względem desire hd, zakładam, że jak ktoś nie gra w gry na telefonie to te mhz, rdzenie, grafiki to pic na wodę:] Ale wsumie go już zostawiłem.. nowy kosztował 1200zł, a HD nie mogłem znaleźć poniżej 1000zł. Jeszcze miałem srajfona 4s, ale nie skusiłem się żeby rozpakować paczuszkę i sprzedaje od razu;] Ponoć jakbym odpakował już bym nie sprzedał, ale jakoś mnie przekonała różnica w cenie 2400-1200 :]

Bad-i - Pią 03 Lut, 2012

tak tak a wracajac do tematu - Iwona27 wrzucila nowe foty ;)
Miniac - Sob 04 Lut, 2012

Nie specjalnie wiem gdzie - więc tutaj :)

Chciałem podziękować Kenet'owi za ultrabłyskawiczny serwis (bardziej reanimacje) mojej Nokii. Chciałem wprawdzie wymienić wyświetlacz i szybkę, a dostałem 'nowy' telefon... cóż, narzekać nie będę. ;D

GSMMarket jak stary bilstein - robi robotę! :]

ps. teraz na pewno częściej będę się wyżywał na telefonie :lol2:

M - Sob 04 Lut, 2012

Miniac napisał/a:

Chciałem podziękować Kenet'owi za ultrabłyskawiczny serwis (bardziej reanimacje) mojej Nokii. Chciałem wprawdzie wymienić wyświetlacz i szybkę, a dostałem 'nowy' telefon... cóż, narzekać nie będę. ;D

GSMMarket jak stary bilstein - robi robotę! :]

ps. teraz na pewno częściej będę się wyżywał na telefonie :lol2:

Bierz przykład z kolegi :D

Bonczek - Sob 04 Lut, 2012

Czekam na ripostę Kenet`a :rotfl:

Kenet napisał/a:

Chciałem podziękować Miniac'owi za ultrabłyskawiczny serwis (bardziej reanimacje) mojej GSI. Chciałem wprawdzie wymienić silnik i skrzynię, a dostałem 'nowy' samochód... cóż, narzekać nie będę. ;D

Promotor jak stary bilstein - robi robotę! :]

ps. teraz na pewno częściej będę się wyżywał na Ułęży :lol2:

Kenet - Sob 04 Lut, 2012

Polecam się na przyszłość.

Bonczek ;D

KarQ - Nie 05 Lut, 2012

Kenet, masz jakieś akcesoria zapobiegające rozyebania GS2? Jakaś przykrywka i folia, ale też ładowarka samochodowa i uchwyt mnie interesuje.
PiTT - Nie 05 Lut, 2012

do gs2 polecam folię od Keneta, super jakość i w zestawie masz 2 szt.
połysk i mat ;)
co do futerału to najlepsze są takie z miekkiego plastiku
wszystkie gumowe są choojowe :D

coś takiego kiedyś kupiłem i jest super
http://allegro.pl/samsung...1918282719.html

nic nie odchodzi, wszystko jest na wcisk
obecnie i tak nie używam bo bez pokrowców tel. jest zdecydowanie cieńszy i ładniej wygląda

KarQ - Nie 05 Lut, 2012

PiTT, też bym nie używał, ale przy charakterze mojej pracy telefon często ma kontakt z podłożem :) więc potrzebuję, aby po krótkim czasie nie wylądował u Keneta na reanimacji.
Bart - Nie 05 Lut, 2012

KarQ napisał/a:
przy charakterze mojej pracy telefon często ma kontakt z podłożem :)

jesteś grabarzem?

KarQ - Nie 05 Lut, 2012

Jeśli mam zlecone wykonanie sieci zewnętrznych to jakieś podobieństwo jest.
PiTT - Nie 05 Lut, 2012

KarQ napisał/a:
PiTT, też bym nie używał, ale przy charakterze mojej pracy telefon często ma kontakt z podłożem :) więc potrzebuję, aby po krótkim czasie nie wylądował u Keneta na reanimacji.

spoko, zawsze to jakieś zabezpieczenie
ja spory czas używałem, tyle tylko że ja z natury raczej nie niszczę telefonów, więc odpuściłem temat ;)