Mam teraz takie kluczowe pytanie, co robicie w zimie?
Biegamy tak samo jak latem, tyle, że dokładamy warstwę ubrań pcs - Pon 29 Wrz, 2014 u mnie obok domu to sa trasy do narciarstwa biegowego a nie biegania ...Vlodarsky - Pon 29 Wrz, 2014
Pirania napisał/a:
Vlodarsky, a Tobie co chłopaku?
Z czym co mi ? Pirania - Pon 29 Wrz, 2014
Vlodarsky napisał/a:
Pirania napisał/a:
Vlodarsky, a Tobie co chłopaku?
Z czym co mi ?
Mimo niewyspania (m.in. jedna noc "przespana" na krześle w szpitalu), mimo ryzyka spóźnienia na maraton, mimo przebierania się w biegu na moście poniatowskiego i stłuczenia telefoni 4 min przed biegiem uznałem, że spróbuję szybciej. Jest to mój ostatni maraton w tym roku. Dopóki nie przebadam serca i całej reszty będą tylko lekkie treningi.Vlodarsky - Pon 29 Wrz, 2014 Z tym niespaniem to córa funduje nam trochę stresu. A ja mam nieznacznie powiększony mięsień sercowy i chcę trochę zmienić dietę i więcej biegać spokojnie niż jak do tej pory - mało, a szybko.Przem_106 - Pon 29 Wrz, 2014 Gratulowałem tuz po biegu i pogratuluje jeszcze raz. Pokonałes wg mnie granice czasową amatora. Zeby biegac jeszcze szybciej potrzeba juz wielu wyrzeczen. Trzeba znacznie przestawic swoj rozkład dnia codziennego co czesto jest trudniejsze niz sam trening.
Wg mnie zeby zblizac się do granicy 3.00 to trzeba byc "wariatem" .
Zazdroszcze zyciowki.
Nie wiem kiedy, ale jak się zdecyduję, to będe celował w taki sam czas.....
...... no moze o kilka sekund mniej zefir - Pon 29 Wrz, 2014 Z tym chudnieciem bym uwazal bo to mega indywidualna sprawa. Tzn ja np. na crossficie prawie wogole nie zrzucalem brzucha a mega szybko rosla klatka plus rece. Podczas biegania staram sie uzupełnić treningi wlasnie o Tabaty lub poprostu pompki zeby sie chuchro nie zrobić.
Plus biegania jest taki ze moge jesc to co chce Kenet - Pon 29 Wrz, 2014 I biegaczki w leginsach Bonczek - Pon 29 Wrz, 2014
pP napisał/a:
dawaj pcs na crossfit schudniesz raz dwa gwarantuję! no i nie ma nudy jak na bieganiu!
A Ty gdzie uczęszczasz?pP - Pon 29 Wrz, 2014 crossfit dock. maja miejscówke na woli (jana kazimierza) i na stadionie narodowym - ten sam karnet obowiązuje. mogliby razem jeździć na skuterze zeby taniej byłoRasputin - Pon 29 Wrz, 2014
pP napisał/a:
mogliby razem jeździć na skuterze zeby taniej było
rasta - Pon 29 Wrz, 2014 Zmieniając temat zrobiłem kolejne 1000 km na rolkach. Dobranoc Bonczek - Wto 30 Wrz, 2014
pP napisał/a:
mogliby razem jeździć na skuterze zeby taniej było
pP - Wto 30 Wrz, 2014 bardziej tak bo zima idzie....
ale zawsze to taniej!!!!rasta - Pią 03 Paź, 2014 Osoby interesujące się bieganiem na pewno wiedzą, że w zeszłym tyg. odbył się maraton w Berlinie. Dzień przed biegaczami odbywa się wyścig na rolkach. Jest to największa impreza rolkowa w Europie. W tym roku, padł kolejny rekord na tym dystansie. Ustanowił go Bart Swing z Belgii, czas 58,10
Na prostych jak go mierzyli miał 60 km/h.